1393 / 3 / 13، 11:18 عصر
سلام داداش علی خسته نباشید
داداش علی ببخشید دلیلی داشت که شما تاپیک افراد انلاین رو برداشتی؟؟؟؟؟به نظر میرسید برای اعضا خوب بود که میدیدن کیا آنلاینن و بهتر میتونستن ارتباط بر قرار کنن منتظر پاسخ شما هستم با تشکر
انتقادات اعضاء جهت پیشبرد سازندهی انجمنها
|
1393 / 3 / 13، 11:18 عصر
سلام داداش علی خسته نباشید
داداش علی ببخشید دلیلی داشت که شما تاپیک افراد انلاین رو برداشتی؟؟؟؟؟به نظر میرسید برای اعضا خوب بود که میدیدن کیا آنلاینن و بهتر میتونستن ارتباط بر قرار کنن منتظر پاسخ شما هستم با تشکر
1393 / 3 / 13، 11:37 عصر
سلام بر شما.
خیلی از امکانات انجمن به صورت آزمایشی هستند و ممکنه به مرور زمان دستخوش تغییر و تحول بشه؛ از جمله امکان پرش به بخشهای مختلف. این امکان رو به دلایل زیر لغو کردم: 1- سرعت بارگزاری بیشتر صفحات 2- اجتناب از موازی کاری 3- استفادهی عمومی نداشت در صفحهی اصلی تمام انجمنها در دسترس هستند و کاربر قادر هست در یک تب جداگانه به انجمن مورد نظر دسترسی داشته باشه. همچنین افراد آنلاین در پایین صفحه اصلی قابل مشاهده و با کلیک روی «[لیست کامل]» محل حضور هر کاربر مشخصه. برای مشاهده افراد آنلاین جدید، کافیه صفحه اصلی رو در تب جدا رفرش(نوسازی) کنید. البته بهتره لیست کامل افراد آنلاین رو (http://forum.rpsiran.ir/online.php) در تب جداگانه داشته باشید؛ چرا که این صفحه به طور خودکار هر دقیقه رفرش میشه. همچنین لینکهای پیام خصوصی، کنترل پنل کاربر، جستجو و صفحه اصلی انجمن در بالای تمامی صفحات موجود هست. موفق باشید.
معلولیت واقعی؛ عدم به کارگیری عقل و اراده هست.
|
|