1395 / 4 / 19، 11:16 عصر
یک مطالعه نشان می دهد در خانواده هایی که از غذاهای تولید شده در خارج از خانه و اغلب فست فودها زیاد استفاده می کنند، خطر ابتلا به چاقی و یا اضافه وزن و در نتیجه احتمال ابتلا به دیابت بیشتر است. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از ایرنا از پایگاه اینترنتی هلث نیوز لاین، نتیجه مطالعه جدید محققان دانشگاه هاروارد در آمریکا نشان می دهد افرادی که غذای روزانه خود را در خانه و با رعایت اصول سلامتی تهیه می کنند، در قیاس با مراجعان به مراکز تهیه و عرضه غذا که مصرف کننده غذاهای عمدتا پرکالری، حاوی چربی های اشباع شده، قند بالا و مواد مغذی جزیی هستند، کمتر به دیابت نوع 2 مبتلا می شوند.
براساس این مطالعه، مصرف غذای آماده و تهیه شده در بیرون از خانه به خاطر نامناسب بودن کیفیت آن موجب افزایش وزن و بالا رفتن خطر ابتلا به دیابت می شود.
نتایج این مطالعه در مجله PLOS Medicine منتشر شد.