1393 / 5 / 28، 11:01 عصر
دوستان گلم سلام
دوستان در مورد خبر ذیل توضیحی خدمت شما عزیزانم باید عرض کنم دقیقا یکسال پیش من دنبال و انتظار چنین دستگاهی جهت ورود به کشور بودم این دستگاه که شامل یک عینک کامپیوتری است که متصل به 4تا سیم است که دو تای آن برروی پیشانی و دو تای دیگر آن زیر دو پلک چشم نصب و سپس شروع میکند به الکترود ارسال کردن به پشت شبکیه و باعت تحریک عصب و سلولها میگردد و اینکار باعث افزایش دید مخروطی و میدان بینایی میگردد.
سوالاتی که ممکن است در این مورد در ذهنتان نقش بسته باشد را من در ذیل توضیح میدهم:
- این دستگاه فقط به فقط مختص بیماران " آرپی " که بینایی اشان از بین رفته که در حد نور میباشد.
- این دستگاه فقط شامل بیماران ارپی هایی میشود که دیدشان فوق العاده ضعیف بعبارتی تشخیص شان در حد نور میباشد.
- در حال حاضر بیمارستان فارابی طی توافقنامه یی با مرکز چشم پزشکی مونیخ آلمان آنرا وارد و تست هم بر روی تعدادی بیمار آرپی که تشخیص شان فقط نور بود انجام و نتایجش خوب بوده مثلا اگر بیماری آرپی قبلا برای ورود و خروج از چارچوب در کُند رد میشد اکنون براحتی از آن گذر میکند.
- مبلغ خرید آن 6000 یورو معادل 25 میلیون تومان میباشد.
- قرار است مراکز چشم پزشکی دیگر در کشور نسبت به خرید آن مجوز و آنرا خریداری نمایند.
- دوستان بعدا میتوانند شخصا با بیمارستان فارابی هماهنگی لازم را انجام دهند.
*معرفی روش درمانی جدید بیماری RP در کنفرانس هفتگی بیمارستان فارابی*
روابط عمومی بیمارستان فارابی : کنفرانس گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران با معرفی روش درمانی جدید رتینیت پیگمانتر retinitis pigmentosa یا RP توسط دکتر امیر مبارز پرستا رئیس مرکز چشمپزشکی مونیخ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، کنفرانس این هفته گروه چشمپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه 27 مرداد 1393 با حضور دکتر جباروند مدیر گروه چشم دانشگاه رئیس بیمارستان فارابی، اعضای هیئتعلمی و دستیاران تخصصی و فوق تخصصی چشم، در تالار پروفسور شمس بیمارستان فارابی برگزار شد.
در این کنفرانس دکتر حامد قاسمی فلوشیپ قرنیه با عنوان Corneal descemetocele and perforation: causes and treatment سخنرانی کرد. سپس دکتر امیر مبارز پرستا رئیس مرکز چشمپزشکی مونیخ به معرفی روش درمانی جدید این مرکز، در درمان عارضه RP پرداخت و به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ داد. به گفته دکتر پرستا مرکز چشمپزشکی مونیخ که بخش پژوهشی شرکت BIOMED است، با استفاده از برقدرمانی به درمان بیماران RP پرداخته و با این روش توانسته است میدان بینائی این بیماران و کیفیت بینائی آنان را بهبود ببخشد.
این کنفرانس با سخنرانی دکتر ساسان مقیمی درباره OHT Wrap Up پایان یافت.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، کنفرانس این هفته گروه چشمپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه 27 مرداد 1393 با حضور دکتر جباروند مدیر گروه چشم دانشگاه رئیس بیمارستان فارابی، اعضای هیئتعلمی و دستیاران تخصصی و فوق تخصصی چشم، در تالار پروفسور شمس بیمارستان فارابی برگزار شد.
در این کنفرانس دکتر حامد قاسمی فلوشیپ قرنیه با عنوان Corneal descemetocele and perforation: causes and treatment سخنرانی کرد. سپس دکتر امیر مبارز پرستا رئیس مرکز چشمپزشکی مونیخ به معرفی روش درمانی جدید این مرکز، در درمان عارضه RP پرداخت و به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ داد. به گفته دکتر پرستا مرکز چشمپزشکی مونیخ که بخش پژوهشی شرکت BIOMED است، با استفاده از برقدرمانی به درمان بیماران RP پرداخته و با این روش توانسته است میدان بینائی این بیماران و کیفیت بینائی آنان را بهبود ببخشد.
این کنفرانس با سخنرانی دکتر ساسان مقیمی درباره OHT Wrap Up پایان یافت.