انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 07:02 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › سلامت چشم › تغذیه و طب سنتی v
« قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 ... 15 بعدی »

: ماهی کیلکا غنی از کلسیم و پروتئین

حالت‌های نمایش موضوع
: ماهی کیلکا غنی از کلسیم و پروتئین
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1394 / 7 / 14، 02:24 عصر
یک متخصص تغذیه گفت: ماهی کیلکا غنی از کلسیم و پروتئین بوده و مصرف آن برای برای دانش آموزان توصیه می‌شود. مرتضی صفوی در رابطه با گروه‌های پروتئینی مورد نیاز دانش‌آموزان اظهار داشت: گوشت سفید هم‌چون گوشت مرغ و ماهی،گوشت قرمز، حبوبات و انواع مغزیجات در گروه پروتئینی مواد غذایی قرار دارند.وی با بیان اینکه دانش‌آموزان روزانه به 2 تا 3 واحد گروه پروتئینی نیاز دارد که باید این مسئله مورد توجه والدین قرار گیرد، افزود: به طور مثال هر واحد، 60 گرم گوشت قرمز یا 2 تخم‌مرغ به‌شمار می‌رود.به گفته صفوی یک لیوان حبوبات پخته و نصف لیوان انواع مغزیجات نیز یک واحد گروه پروتئینی را تشکیل می‌دهند.این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه مصرف گوشت سفید به‌دلیل کلسترول کم‌تر، نسبت به گوشت قرمز توصیه می‌شود، گفت: مصرف برخی از ماهی‌ها مثل کیلکا می‌تواند پروتئین و کلسیم دانش‌آموزان را تأمین کند.وی با اشاره به اینکه ماهی کیلکا ارزان‌قیمت بوده و غنی از پروتئین است، بیان داشت: استخوان‌های ریز این ماهی نیز قابل مصرف بوده و منبع غنی کلسیم به‌شمار می‌رود.صفوی توصیه کرد: برای مصرف گوشت حتماً باید چربی‌های اطراف آن را جدا کرد و بهتر است آن را به‌صورت آب‌پز و کبابی مورد استفاده قرار داد و سرخ‌کرده گوشت کم‌تر توصیه می‌شود.این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه انواع سوسیس و کالباس به‌دلیل داشتن نیترات، سرطان‌زا است، تصریح کرد: همه افراد به ویژه دانش‌آموزان سوسیس و کالباس مصرف نکنند و در صورت مصرف این مواد حتماً آن را آب‌پز یا کبابی کرده و در فواصل طولانی در برنامه غذایی خود قرار دهند.وی در رابطه با لزوم مصرف حبوبات در میان دانش‌آموزان، خاطرنشان کرد: بهتر است این دسته از مواد غذایی همراه غلاتی هم‌چون نان مورد استفاده دانش‌آموزان قرار گیرد. به‌عنوان مثال مصرف نان و عدسی یا عدس‌پلو حاوی پروتئین زیاد بوده و برای دانش‌آموزان مصرف آن توصیه می‌شود.
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
3 کاربر به خاطر ارسال این پست از صدف تشکر کرده‌اند:
مرضیه, محسن سروش, سوزان
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی