انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 05:48 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › سلامت چشم › تغذیه و طب سنتی v
« قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 ... 15 بعدی »

: خواص شگفت‌انگیز به‌دانه

حالت‌های نمایش موضوع
: خواص شگفت‌انگیز به‌دانه
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1394 / 8 / 3، 01:03 عصر
این روزها عطر شامه‌نواز «به» را می‌توان در هوای باغ‌های روستا احساس کرد. در روایات آمده است، «به» بوی پیامبران و فرشتگان را می‌دهد. به بخورید، چون باعث افزایش هوش و ذکاوت، تقویت قلب، زیبایی رنگ رخسار، آرامش اعصاب و رفع بیم و اضطراب می‌شود و چشم را جلا می‌دهد. پیامبر(ص) فرمودند به زنان باردارتان به دهید چون باعث زیبایی و خوش‌اخلاقی فرزند می‌شود.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از جام جم، به انواع ترش و شیرین و ملس دارد. ترش آن طبع سرد و شیرینش طبع گرم دارد و ملس آن رو به اعتدال می‌رود. نوع جنگلی آن طعم گسی دارد و آن را به شغال می‌خوانند. به زرد و رسیده را می‌توان به صورت خام مصرف کرد و بهتر است یک قسمت آن را با سه قسمت سیب رنده شده مخلوط کرد و به صورت پالوده خورد. همچنین می‌توان با مصرف خورش به (تاس کباب) و مربا و چای به، از خواص فوق‌العاده این میوه بهر‌ه‌مند شد.« به»، مقوی کبد و معده است و در التیام نفخ، اثرگذار و هضم‌کننده خوبی است. رحم را تقویت می‌کند و مانع سقط جنین می‌شود و از ویار زنان باردار می‌کاهد و درمان‌کننده اسهال و استفراغ است. بوییدن انواع معطر به، باعث تقویت قلب و مغز و روح و در نهایت، میل جنسی می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک میوه خوشبوکننده و محرک در اتاق خواب استفاده کرد.

خواص شگفت‌انگیز به‌دانه
به دانه «به»، به دانه می‌گویند که بیشتر از انواع جنگلی آن به دست می‌آید. پوشش خارجی به‌دانه حاوی موسیلاژی است که در مجاورت با آب دهان، محلولی چسبنده و غلیظ تشکیل می‌دهد و از تحریک مخاط می‌کاهد و مسهل ملایم است.لعاب به‌دانه در نرم کردن مجرای گلو و درمان سرفه‌های خشک، شهرت زیاد و تاثیر فوق‌العاده دارد، سوزش دهان و زبان را از بین می‌برد، از التهاب و حرارت معده و تب می‌کاهد و سبب تسکین تنگی نفس و علائم سرماخوردگی می‌شود. اگر لعاب به‌دانه را به پوست بمالید، از آفتاب‌زدگی جلوگیری می‌کند و مغز دانه به، قوه جنسی را زیاد می‌کند. در نیم لیوان آب به، اگر به‌دانه کوبیده شده را اضافه کنید، برای التیام التهاب بواسیر استعمال می‌شود.
بفرمایید دمنوش به
اگر دمکرده شکوفه به را همراه مقداری عرق بهار نارنج مخلوط کنید و بنوشید، به خواب عمیقی فرو خواهید رفت. این دمنوش سبب تسکین سردرد و تهوع نیز می‌شود. نوشیدن چای یا دمنوش میوه به را هم توصیه می‌کنیم. این دمنوش، دلچسب‌تر از چای سیاه و نسبت به سایر دمنوش‌ها معطرتر و بهترین نوع است. همچنین داروی خوبی برای درمان سرفه‌های خشک و آرامبخش است و به تقویت قوای مغزی کمک می‌کند و مقوی قلب و کاهنده استرس و نشاط‌آور و ضدسرماخوردگی است.
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
2 کاربر به خاطر ارسال این پست از صدف تشکر کرده‌اند:
سوزان, آرزو
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی