انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 05:45 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › سلامت چشم › تغذیه و طب سنتی v
« قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 ... 15 بعدی »

: آجیل ژاپنی سرشار از نمک و چربی است!

حالت‌های نمایش موضوع
: آجیل ژاپنی سرشار از نمک و چربی است!
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1394 / 8 / 20، 12:37 عصر
در خشکبار یا شیرینی‌فروشی‌های سطح شهر محصولی به نام آجیل ژاپنی است که حجم بالایی از آن را چیزی شبیه به میگو تشکیل داده است. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " به نقل از سلامانه دلیل نام‌گذاری این محصول به آجیل ژاپنی، وجود میگو و سبزی‌های خشکی مانند نخود فرنگی یا باقالی خشک در آن و ادعای نزدیک بودن این آجیل به رژیم مدیترانه‌ای و رژیم‌های محبوب ژاپنی‌هاست. اما آیا واقعا، این آجیل‌ها از میگو و سبزیجات سالمی تهیه شده‌اند و می‌توان آنها را در برنامه غذایی گنجاند یا نه؟! سوالی است که دکتر سیدمرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به آن پاسخ می‌دهد.این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در این باره گفت: «میگوهایی که ادعا می‌شود در آجیل‌های ژاپنی به کار رفته است در واقع آرد ذرت و سیب‌زمینی هستند که طی فرآیندهایی در قالب‌هایی شبیه به میگو ریخته شده و در روغن سرخ می‌شوند و حالت ترد و خوشمزه ای را به خود می‌گیرند. علاوه بر آن در هنگام تهیه این آجیل از رنگ‌های خوراکی استفاده می‌شود تا ظاهری شبیه به میگو به خود بگیرند.»وی با تاکید براینکه مصرف اینگونه تنقلات زمینه ابتلا به برخی بیماری‌ها را افزایش می‌دهد، توضیح داد: «این آجیل سرشار از نمک و چربی است که باعث افزایش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی -عروقی، چاقی، دیابت و بیماری‌های گوارشی می‌شود. علاوه بر این، این محصول از روغن‌های بسیار مضر هیدروژنه تهیه می‌شود که احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرطان را افزایش می‌دهد.»صفوی، دانشیار گروه و تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی و مدیر عامل شهرک سلامت اصفهان در نهایت با بیان اینکه این تنقلات فاقد ارزش غذایی است، یادآور شد: «حتی سبزیجات خشک موجود در این آجیل‌ها به دلیل فرآیندهایی که در تولید آنها به کار می‌رود فاقد ارزش غذایی هستند بنابراین مصرف این آجیل‌ها به هیچ عنوان مورد تایید نبوده و به هیچ کسی توصیه نمی‌شود.»
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ

« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی