انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 25، 10:05 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › اخبار و اطلاعات پزشکی و چشم پزشکی › اخبار پزشکی v
« قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 ... 19 بعدی »

: تولید اولین همبرگر آزمایشگاهی با استفاده از سلول های بنیادی

حالت‌های نمایش موضوع
: تولید اولین همبرگر آزمایشگاهی با استفاده از سلول های بنیادی
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1394 / 10 / 20، 02:10 عصر
محققین دانشگاه ماستریخت ادعا کرده اند که توانسته اند اولین همبرگر آزمایشگاهی را تولید کنند.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران" به نقل ازStem-cells-news، این محققین هلندی پیش از این توانسته بودند که گوشت مصنوعی را در آزمایشگاه تولید کنند و بعد از این موفقیت سعی کرده اند که بتوانند با تولید نوارهای گوشتی از سلول های بنیادی، اولین همبرگر آزمایشگاهی را مشابه همبرگر واقعی تولید کنند. محصول نهایی این مطالعه نزدیک به 220000 پوند هزینه بر می دارد. پیش از این پروفسور پست و همکارانش توانسته بودند با استفاده از سلول های گاو و سرم گوساله تولید همبرگر مصنوعی را یک گام به واقعیت نزدیک کنند. محققین می گویند که می توان با استخراج سلول های بنیادی زنده از گاوها و رشد و تکثیر آن ها در آزمایشگاه موفق به تولید همبرگرهای آزمایشگاهی شد و در این میان نیاز به سلاخی گاو ها نیز نیست. از طرف دیگر زمانی که چنین برنامه ای در مقیاس کلان انجام گیرد از یک جانور می توان میلیون ها برابر حالت طبیعی گوشت بدست آورد. محققین می گویند برای تولید چنین همبرگرهایی نیاز به 3000 نوار بافت عضلانی نیاز است که هر کدام سه سانتی متر طول و یک و نیم سانتی متر عرض دارند و ضخامت آن ها نیز حدود نیم میلی متر است. برای تولید این نوارها شش هفته زمان لازم است. این گوشت با بیش از 200 نوار بافت چربی که آن ها هم به روش مشابه تولید می شود آمیخته می شود تا یک همبرگر تولید شود. برای تولید گوشت، سلول های بنیادی درون یک سوپ از سروم و مواد غذایی مشتق ا زجنین گاو کشت داده می شود و این به آن ها اجازه می دهد که رشد کرده و سلول های عضلانی را تولید کنند که می توانند تا 30 بار تکثیر شوند. این نوارهای گوشتی می توانند شبیه سلول های عضلانی واقعی انقباض داشته باشند. این همبرگر مصنوعی مزه ای شبیه گوشت واقعی دارد و اگرچه دارای فیبرهای واقعی و تقریبا صورتی رنگ است اما محققین انتظار دارند که بزودی بتوانند نوارهای گوشتی با رنگ واقعی تری تولید کنند.
ارسال‌ها
پاسخ

« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی