انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 05:41 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › سلامت چشم › تغذیه و طب سنتی v
« قبلی 1 2 3 4 5 ... 15 بعدی »

:این‌ها را خام نخورید

حالت‌های نمایش موضوع
:این‌ها را خام نخورید
محسن سروش آفلاین
ناظر انجمن‌ها
*
ارسال‌ها: 1,584
تشکر اهداء کرده: 427
تشکر دریافتی: 2,288 بار در 265 پست
موضوع‌ها: 574
تاریخ عضویت: 1393 / 2 / 22
اعتبار: 26
#1
1395 / 1 / 28، 10:59 عصر
بهتر است برخی مواد غذایی که به طور مرتب مصرف می‌کنیم به صورت پخته شده مصرف شوند. چون در این صورت برخی ویتامین‌ها و مواد مغذی، بیشتر حفظ شده و اثرات منفی خنثی می‌شود. در این مطلب ۵ ماده‌ی غذایی را معرفی می‌کنیم که پخته شده‌ی آن‌ها مغذی‌تر از خام‌شان است.
  • اسفناج پخته برای حفظ آهن
اسفناج حاوی ترکیبی به نام اسید اگزالیک است. اگر این ماده‌ی غذایی را به صورت خام مصرف کنید اسید اگزالیک مانع از جذب مواد معدنی مانند منیزیم یا آهن آن در بدن می‌شود. پخت اسفناج به صورت بخارپز بهترین روش برای محدود کردن فعالیت این ترکیب می‌باشد. این مسئله در خصوص تمام سبزی‌جات دارای برگ مانند شلغم، تربچه، هویج فرنگی و شلغم نیز صدق می‌کند.
  • گوجه‌فرنگی پخته شده برای حفظ لیکوپن
 فرآیند پخت باعث می‌شود که مهم‌ترین آنتی اکسیدان موجود در گوجه فرنگی یعنی لیکوپن تغییر ماهیت دهد. البته این گفته بدین معنی نیست که لیکوپن (عامل رنگ زیبای گوجه فرنگی) از بین برود. برعکس پخت گوجه فرنگی باعث می‌شود که این قدرت و میزان این آنتی اکسیدان افزایش پیدا کند. زمانی که گوجه فرنگی به صورت خام مصرف می‌شود بدن انرژی زیادی برای جذب لیکوپن صرف می‌کند و جذب آن تضمین شده نیست. بنابراین بهتر است گوجه فرنگی را با اندکی روغن تفت دهید.
  • تخم مرغ پخته شده برای جلوگیری از مسمومیت
مصرف تخم مرغ خام توصیه نمی‌شود چون وجود باکتری‌هایی مانند سالمونلا باعث بروز مسمومیت غذایی می‌شود. فرایند پخت بهترین روش برای خلاص شدن از این ترکیبات بیماری‌زا می‌باشد. یادتان باشد که نباید تخم مرغ را بیش از 5 هفته در یخچال نگهداری کنید.
  • بروکلی پخته شده برای مقابله با سرطان
البته مصرف بروکلی خام نیز مفید است و باعث جذب ویتامین‌های آن می‌شود. اما در عین حال بروکلی و سبزیجات دیگری مانند گل کلم، کلم، شلغم، کلم کیل و غیره حاوی ترکیبی به نام گلوکوزینولات است. این ترکیبات خواص ضدسرطانی دارند. بخارپز کردن این ماده‌ی غذایی تاثیر زیادی در افزایش این ترکیب داشته و برای بدن مفید است.
  • هویج پخته شده برای حفظ بیشترین میزان ویتامین A
هویج پخته شده در مقایسه با هویج خام مفیدتر است. در واقع هویج پخته شده حاوی ترکیبی به نام بتاکاروتن است که بعد از مصرف در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود و این ویتامین برای بدن از اهمیت بالایی برخوردار است.
در حالت کلی توصیه می کنیم که سبزیجات بیشتری وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید و از خواص بیشمار آن‌ها بهره مند شوید.
منبع: تبيان
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
2 کاربر به خاطر ارسال این پست از محسن سروش تشکر کرده‌اند:
مرضیه, صدف
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی