انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 20، 12:56 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › اخبار و اطلاعات پزشکی و چشم پزشکی › اخبار چشم پزشکی v
« قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 ... 23 بعدی »

:پیرزن ۷۰ ساله بعد از ۲۰ سال طی یک حادثه بینایی خود را بازیافت

حالت‌های نمایش موضوع
:پیرزن ۷۰ ساله بعد از ۲۰ سال طی یک حادثه بینایی خود را بازیافت
محسن سروش آفلاین
ناظر انجمن‌ها
*
تشکر اهداء کرده: 427
تشکر دریافتی: 2,288 بار در 265 پست
موضوع‌ها: 574
اعتبار: 26
1395 / 2 / 20، 09:54 عصر
زنی که رد آستانه ۷۰ سالگی است و بیش از ۲۰ سال قبل در حادثه‌ای بینایی‌اش را از دست داده بود در حادثه‌ای دیگر بینا شد.به گزارش""انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایرانبه نقل از ایندیپندنت، یک زن 70 ساله اهل فلوریدای آمریکاست،بعد از بیست سال بینایی از دست‌رفته‌اش را بازیافت.بر اساس گزارش ایندیپندنت، "ماری‌آن‌فرانکو"که بینایی‌اش را در یک حادثه تصادف، از دست داده بود بعد از 20 سال بینا شد. این حادثه عجیب موجبات شگفتی پزشکان معالج وی را فراهم کرده است.ماجرا زمانی اتفاق می‌افتد که ماری در خانه‌اش زمین می‌خورد و ضربه‌ای به سرش وارد می‌شود و آن ضربه بینایی او را بعد از 20 سال بازمی‌گرداند.ماری‌آن‌فرانکو، 70 ساله بعد از حادثه تصادفی که در سال 1993 داشت به دلیلی آسیبی که به ستون فقراتش رسید به تدریج بینایی خود را از دست داده بود.بیش از دو دهه، از این حادثه می‌گذشت و پزشکان از معالجه وی عاجز بودند تا اینکه او در خانه زمین می‌خورد و ضربه‌ای به سرش وارد شد.

پزشکان هنوز نمی‌دانند که دقیقا چه دلیلی بینایی مری را بازگردانده و در حال حاضر در تلاش برای یافتن علت این حادثه هستند.ماری در باره این حادثه می‌گوید:"من به طور کامل نابینا بودم؛ در روز حادثه در اتاق نشیمن بودم و وقتی برای بستن در بلند شدم روی سرامیک سُر خوردم و سرم به زمین یا شومینه برخورد کرد".وی که بعد از این حادثه از ناحیه گردن آسیب دیده بود به بیمارستان منتقل می‌شود و بعد از 4 ساعت عمل وقتی که به هوش می‌آید متوجه می‌شود که می‌تواند ببیند.ماری افزود:من خوشبخت‌ترین زن در تمام جهان هستم؛ حس فوق‌العاده‌ای دارم و هر کسی که مرا می‌بیند می‌گوید که "شما بانوی معجزه هستید.حراح مغز و اعصابی که عمل گردن وی را انجام داده است در این رابطه به بخش خبری تلویزیون ABC آمریکا گفت: احیای دید «ماری‌آن‌فرانکو» یک معجزه واقعی است و من واقعا یک توضیح علمی برای آن ندارم.خانم «فرانکو» که اعتقاد راسخی به خدا دارد این اتفاق را از صفات پروردگار می‌داند و خوشحال است که خانواده و دوستانش را بار دیگر می‌بیند./

« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی