انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 02:14 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › آموزش › سلامت چشم v
« قبلی 1 2 3 4 5 ... 7 بعدی »

: خطر قلم لیزری برای چشم کودکان

حالت‌های نمایش موضوع
: خطر قلم لیزری برای چشم کودکان
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1395 / 6 / 29، 10:00 صبح
به گفته کارشناسان، قلم های لیزری به ظاهر بی ضررند، اما زمانی که بچه ها با این قلم ها بازی می کنند در نهایت با تاری دید یا نابینایی موقت چشم روبرو می شوند.مطالعه جدید چشم پزشکان آمریکایی بر روی چهار کودک 9 تا 16 سال نشان می دهد، بازی با قلم لیزری موجب آسیب جدی به شبکیه چشم می شود. شبکیه، بافتی حساس به نور در پشت چشم است که برای دیدن واضح اشیاء ضروری است.
تحقیقات قبلی نشان داد که درصد قابل توجهی از قلم های لیزری قرمز و سبز با این برچسب مشخص شده اند که بین 1 تا 5 میلی وات بازده نیرو دارند. این مقدار برای چشم ها ایمن تلقی می شد.
به گفته محققان، به ندرت روشی برای درمان آسیب چشم در اثر قلم لیزری وجود دارد. گاهی اوقات برای درمان مشکلات بوجود آمده، نیاز به عمل جراحی است.
اما طبق اطلاعات بعدی، این وسیله دارای بازده قدرتی بیش از 5 میلی وات است.
در این مطالعه محققان، چهار پسر را که بینایی شان به خاطر نگاه مستقیم به قلم های نوری آسیب دیده بود، مورد برسی قرار دادند.
مشخص شد آسیب شبکیه چشم با علائم حاد و قابل توجهی همراه است. این علائم می تواند شامل تاری دید و از بین رفتن بینایی در مرکز میدان دید باشد.
به گفته محققان، به ندرت روشی برای درمان آسیب چشم در اثر قلم لیزری وجود دارد. گاهی اوقات برای درمان مشکلات بوجود آمده، نیاز به عمل جراحی است.
خطر نور سایر وسایل تکنولوژی برای چشم کودکان
رعایت نکردن فاصله از منابع نوری باعث خسته شدن چشم می شود و حساسیت به نور پیامد این مساله است. کار زیاد با رایانه، تبلت، موبایل و حتی تماشای زیاد تلویزیون از فاصله نزدیک و مواجهه بیش از حد با منابع نوری باعث بروز این مشکل می شود.
حساسیت به نور یا فوتوفوبی، یعنی چشمان فرد بیش از حد معمول به نور حساسیت نشان می دهد. در این شرایط موقع راه رفتن فرد مجبور می شود، چشمانش را ببندد و یا به زور آنها را باز نگه دارد و یا مرتب دچار اشک ریزش و قرمزی چشم و سردرد می شود. این مشکل در میان کودکان زیاد اتفاق می افتد.
اگر دلیل حساسیت به نور، کار زیاد با منابع نوری باشد، باید استفاده از وسایل الکترونیکی را به شدت محدود کرد.
به طور کلی، دو نوع حساسیت به نور وجود دارد: طبیعی و غیرطبیعی. در نوع طبیعی و مادرزادی، چشم کودکانی که بور هستند و رنگ چشمانشان آبی، سبز یا طوسی است، حساسیت به نور، ذاتی و طبیعی تلقی می شود و نشانه بیماری نیست.
حساسیت به نور صبحگاهی هنگام برخاستن از خواب نیز طبیعی و گذراست و بیشتر در کودکان 4 تا 5 ساله وجود دارد.
حساسیت به نور غیر طبیعی به دو دسته تقسیم می شود: یکی اینکه چشم از نظر ساختاری مشکل دارد که در این شرایط علایم بررسی می شود و ممکن است کودک آب مروارید مادرزادی یا بیماری قرنیه مادرزادی داشته باشد. دوم اینکه در اثر حساسیت فصلی و یا ابتلا به عفونت ها، چشم به نور حساس می شود.
اولین شرط درمان فوتوفوبی، معاینه چشم پزشکی است. پزشک، ساختمان چشم را بررسی می کند تا ببیند آیا فرد دچار بیماری چشمی خاصی است یا نه، آیا عفونت یا مشکلات قرنیه دارد و یا فقط به دلیل روشنی رنگ چشم یا کار زیاد با منابع نوری دچار این مشکل شده است.
با توجه به نتایج معاینه و تشخیص مشکل، پزشک درمان های لازم را تجویز می کند. اگر دلیل حساسیت به نور، کار زیاد با منابع نوری باشد، باید استفاده از وسایل الکترونیکی را به شدت محدود کرد.
اگر حساسیت به نور به دلیل روشنی رنگ چشم باشد، فرد باید عینک آفتابی مناسب بزند و هنگام خروج از منزل، کلاه لبه دار بگذارد.
در مواردی که ساختمان چشم دچار آسیب باشد و یا حساسیت به نور به دلیل آلرژی های فصلی یا عفونت باشد، معمولا دارو تجویز می شود.
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
1 کاربر به خاطر ارسال این پست از صدف تشکر کرده است:
محسن سروش
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی