انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 12:14 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › سلامت چشم › تغذیه و طب سنتی v
1 2 3 4 5 ... 15 بعدی »

: چربی این خوراکی مغز را در برابر بیماری ایمن میکند!

حالت‌های نمایش موضوع
: چربی این خوراکی مغز را در برابر بیماری ایمن میکند!
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1396 / 4 / 10، 09:40 صبح
زیتون منبعی عالی برای چربی های تک غیر اشباع و ویتامین E است. چربی های تک غیر اشباع در حفظ و نگهداری غشاهای خارجی سلول های مغزی نقش مهمی ایفا می کنند.
 مزه ای خاص تنها چیزی نیست که هنگام خوردن زیتون از آن لذت می بریم. زیتون و روغن زیتون دیر زمانی است که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی دوستدار قلب یا کاهش وزن مورد استفاده قرار می گیرند، اما مطالعه ای جدید نشان داده است که این مواد غذایی ممکن است به محافظت از مغز در برابر بیماری ها نیز کمک کنند.
زیتون منبعی عالی برای چربی های تک غیر اشباع و ویتامین E است. چربی های تک غیر اشباع در حفظ و نگهداری غشاهای خارجی سلول های مغزی نقش مهمی ایفا می کنند و از مواد ژنتیکی و اجزا سلولی تولیدکننده انرژی (میتوکندری) که به تامین سوخت مغز کمک می کنند نیز محافظت می کند.
ویتامین E محافظت آنتی اکسیدانی برای اجزا چربی مغز ارائه می کند و می تواند خطر آسیب و التهاب را کاهش دهد. این ویتامین آنتی اکسیدان محلول در چربی اصلی بدن نیز است که به معنای توانایی آن در خنثی سازی آسیب رادیکال های آزاد در تمام مناطق سرشار از چربی بدن، از جمله مغز و پوشش محافظ اعصاب است. بیش از 60 درصد از مغز انسان از چربی شکل گرفته و از این رو، ویتامین E نقشی مهم در سلامت آن ایفا می کند. همانند دیگر انواع چربی های تک غیر اشباع، ویتامین E نیز به محافظت از مراکز تولید انرژی در سلول ها کمک می کند تا از این مساله که سلول های شما توانایی تولید انرژی کافی برای فرآیندهای بدن و عملکردهای مغز را دارند، اطمینان حاصل شود.
همچنین، زیتون و روغن زیتون از اکسیداسیون کلسترول پیشگیری می کنند. کلسترول اکسید شده با سکته مغزی پیوند خورده است. این فعالیت های ضد التهابی چربی های تک غیر اشباع، ویتامین E و مواد شیمیایی گیاهی مفیدی به نام پلی فنول ها به کاهش احتمال شکل گیری التهاب در مغز کمک می کنند. روغن زیتون سرشار از اسیدهای چرب امگا-9 نیز است که برای مغز مهم هستند.
مطالعه ای که به تازگی در نشریه Journal of Molecular Biology منتشر شد، نشان داد که اسید اولئیک موجود در زیتون و روغن زیتون نیز ممکن است به پیشگیری یا توقف سرطان مغز کمک کند. این یک مطالعه اولیه بوده و از این رو، پژوهش های بیشتری باید پیش از ارائه نظر قطعی درباره توانایی زیتون و روغن زیتون در کمک به مبارزه با سرطان مغز انجام شوند.
اطمینان حاصل کنید که از زیتون ارگانیک یا روغن زیتون ارگانیک فوق بکر استفاده می کنید زیرا حاوی بیشترین میزان مواد مغذی هستند و به آفت کش هایی که به طور بالقوه می توانند آسیب مغزی را موجب شوند، آلوده نیستند.
هنگامی که با هر نوع روغنی از جمله روغن زیتون آشپزی می کنید، این که روغن هرگز دود نکند اهمیت دارد. اگر این اتفاق رخ داد، به نقطه دود روغن رسیده اید که برای هر نوع روغنی متفاوت است. نقطه دود درجه ای است که روغن در آن دارای یک اثر مخرب برای بدن است. نقطه دود روغن زیتون حدود 324 درجه فارنهایت (162 درجه سلسیوس) است. بیشتر انواع روغن های گیاهی موجود در بازار در طول پردازش و حتی پیش از این که وارد آشپزخانه شما شوند بیش از 500 درجه فارنهایت (260 درجه سلسیوس) حرارت می بینند و از این رو باید به طور کامل از آنها پرهیز کرد. روغن زیتون فوق بکر یک استثنا نادر محسوب می شود که با حرارت کم پردازش می شود و از این رو، برای پخت و پز در دماهای پایین قابل استفاده است.
هنگامی که در زمان آشپزی با دود کردن روغن مواجه شدید، دور ریختن آن ضروری است. در غیر این صورت، فواید روغن به واسطه گرما از بین رفته و حتی می تواند به واسطه رادیکال های آزاد و فرآیندهای التهابی به سلول های مغز آسیب وارد کند. همچنین، زیتون هایی را انتخاب کنید که فاقد سولفیت ها هستند زیرا در بسیاری از برندهای تجاری این ماده و دیگر مواد نگهدارنده شیمیایی وجود دارند.
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ

« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی