انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 30، 02:37 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › مسائل مربوط به انجمن › پیشنهادات و انتقادات
من بایدبا کم بینایی خوب زندگی کنم

حالت‌های نمایش موضوع
من بایدبا کم بینایی خوب زندگی کنم
افشین آفلاین
عضو نوزاد
*
تشکر اهداء کرده: 205
تشکر دریافتی: 597 بار در 82 پست
موضوع‌ها: 60
اعتبار: 7
1393 / 8 / 26، 02:04 صبح
دوستان عزیزسلام
دوستان دراصفهان من با انجمنی آشنا شدم که بیش 100 نفر ازبچه های آرپی در آن عضو هستند البته شدت بیماری شون کم وزیاد داره وغیر ازاون افراد کم بینا ونابینا هم هستند افرادی که دیگه نور و سایه رامی بینند. .ولی بااین مشکل کارمیکنند .درس میخونند وخلاصه زندگی می کنند ودارای روحیه بالایی هستند این افراد باتشکیل تیم های کاری و هنری و ورزشی اوقات فراقت راکنار هم میگذرانندویا ازکلاسهای علمی برخوردار میشوند مثلا برای آموزش موضوعی که قادر به انجام آن هستند وقتی تعداد داوطلبان به حد نصاب رسید از فنی حرفه ای ویا تربیت بدنی ویا فرهنگ ارشاد درخواست کرده تا امکان ومربی ووسایل مورد نیاز را برای آنها فراهم کند .البته ااین افراد روحیه بالایی دارند ودرکنار تحصیل وکار به ورزش وکارای هنری و....می پردازند ازمنم خواسته شد درکلاسها و برنامه هاشون شرکت کنم .
کلاس شنا .بدن سازی . شطرنج .ترایتونیک یوگا و.......کلاس های فنی حرفه ای برای اشتغال وکار
19 کاربر به خاطر ارسال این پست از افشین تشکر کرده‌اند:
کبریا, ملیحه, مرضیه, مرتضی, محمد81, محمد حسین, ماهان, فرید, فرزاد, فاطمه, غلامرضا1, عاطفه, شکوفه, سماء, سعیده, روحان, خدیجه, اراز, ابراهیم
فرید آفلاین
عضو غریبه
*
تشکر اهداء کرده: 1,056
تشکر دریافتی: 2,286 بار در 327 پست
موضوع‌ها: 10
اعتبار: 6
1393 / 8 / 26، 09:56 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393 / 8 / 26، 10:01 عصر، توسط فرید.)
درود بر شما برادر افشبن با روحیه بالایی که داری و بینش شما قابل تحسین است ان شا الله همه ما صبورتر و با شکیبایی بیشتر به تلاش و فعالیت های سازنده و هدف دار مشغول بشیم و هیچ موقع نا امید نشویم که نا امیدی و یاس از رحمت خداوند گناه بزرگی است.
یک سوال از دوستان می پرسم آیا وضع ما از معلولان جسمی و معلولان ذهنی بدتر است؟

مسلما نه شما قادرید خیلی از کارها رو انجام بدهید ولی معلولان ذهنی و جسمی نمی توانند شاید بگویید من دارم چرت و پرت میگم ولی یک نمونه که در خانواده ما وجود داره رو براتون مثال می زنم. ماحصل ازدواج فامیلی پدر و مادر من یک فرزند معلول و عقب مانده ذهنی هم داره که بسیار بسیار مشکلات و غصه ها و اندوه ها برای والدبنم به بار آورده و برادرم هم که دیگر نیاز به گفتن ندارد و دیگر نمی توان واژه زندگی رو برای او بکار برد شاید محکوم به زنده بودن اصلاح درستری باشد.
در شهرهای بزرگ و مخصوصا مراکز استانها امکانات خوبی وجود دارد و آدمهای مشابه شما بیشترند که می توانید با آنها گروه تشکیل بدهید و برنامه ها و کلاسهای مفید رو همنطور که برادر ارجمند افشین به آن اشاره کردنو رو برگذار کنید و از فرصت زندگی لذت و استفاده بیشتری ببرید.
12 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کرده‌اند:
مرضیه, محمد81, محمد حسین, ماهان, لیلا, فاطمه, غلامرضا1, شکوفه, سعیده, خدیجه, افشین, اراز
ماهان آفلاین
عضو غریبه
*
تشکر اهداء کرده: 316
تشکر دریافتی: 144 بار در 13 پست
موضوع‌ها: 1
اعتبار: 2
1393 / 8 / 26، 10:50 عصر
سلام محضر همه عزیزان
به امید شفای داداش گلت داداش فرید عزیز واقعا همین طور هست بیمارانی مثل ما آزاز و اذیتی برای دیگران نداریم و هر چی که هست مربوط به خودمان است بیمارانی از این دست و سایر هم خود و هم اطرافیان خود رو تو دردسرهای بزرگی میندازن چون من این موردها رو دیدم واقعا درک میکنم واقخا فقط باید شکرگزار باشیمو با این مشکلات زندگی کنار بیاییم.
12 کاربر به خاطر ارسال این پست از ماهان تشکر کرده‌اند:
ناهيد, مرضیه, محمد81, لیلا, فاطمه, غلامرضا1, شکوفه, سعیده, خدیجه, افشین, اراز, آرش
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی