1394 / 5 / 14، 11:12 صبح
متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی گفت: مصرف غذاهای سرخ کرده و روغنهای نامناسب, مصرف نان و برنج بدون سبوس و نمک نامرغوب موجب بیماری افراد جامعه شده است بنابراین اساس درمان مردم را بر مبنای غذای سالم است.بهگزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " محمد دریایی متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی، مشاور طب سنتی, اظهار داشت: چندین سال است که جامعه ما دچار بحران شده است.به گفته وی در بعضی از زمینهها مخصوصاً بیماریهایی مانند سرطان, دیابت, آلزایمر و میگرن بروز پیدا کرده است که من معتقد هستم همه این بیماریها ناشی از سو تغذیه است به معنای اینکه افراد غذاهای بد مصرف کردهاند و به سوء تغذیه دچار شده اند.
غذاهای سرخ کرده, برنج و نان بدون سبوس عامل بیماری مردم
غذاهای سرخ کرده, برنج و نان بدون سبوس عامل بیماری مردم
متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی، مشاور طب سنتی افزود: بدی غذاها, مصرف غذاهای سرخ کرده و روغنهای نامناسب, مصرف نانهای بدون سبوس و برنج بدون سبوس و نمک نامرغوب همه این موارد موجب شده است که مردم به سمت به بیماریها سوق پیدا کنند.
تغییر الگوی صحیح تغذیه تنها راه درمان بیماریها و پیشگیری از آن است
دریایی اضافه کرد: تنها راه این است که تغییر الگوی صحیح تغذیه را در ایران داشته باشیم. بسیاری از بیماریهای ما طبق آنچه که در روایات اسلامی و طب شیعه و اهل بیتمان, اساس درمان مردم را بر مبنای غذای سالم میدانند.وی ادامه داد: اگر در قرآن ملاحظه کنید, در آموزههای آن میفرماید که: (فلینظر الانسان الی طعامه) یا در جای دیگر میفرماید که (یا ایها الرسل کلوا من الطیبات و عملوالصالحات) اینجا کاملاً رابطه اورگانیک بین غذا و عمل صالح مشخص میشود و خداوند متعال همانطوری که قسم به کهکشانها خورده, قسم به غذا نیز خورده است (والطین والزیتون).متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی، مشاور طب سنتی خاطرنشان کرد: بنابراین اهمیت غذا در سلامت مردم و در سلامت جامعه رکن اساسی سلامت همه آحاد جامعه میتواند باشد.
با الگوی صحیح تغذیه 90 درصد از مشکلات ناشی از بیماریها رفع خواهد شد
دریایی یادآور شد: اگر ما الگوی صحیح تغذیه را در جامعه پیاده کنیم, فکر میکنم که حدود 90 درصد از مشکلاتی که مربوط به بیماریها به وجود آمدهاند, رفع خواهد شد.