انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 22، 03:28 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › اخبار و اطلاعات پزشکی و چشم پزشکی › اخبار گوناگون v
« قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 ... 12 بعدی »

: بزرگترین قاتل جهان تا سال 2015 را بشناسید !

حالت‌های نمایش موضوع
: بزرگترین قاتل جهان تا سال 2015 را بشناسید !
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1394 / 8 / 21، 10:47 عصر
از سرطان معده به عنوان کشنده ترین سرطان در کشور یاد شده که استفاده زیاد از فست فودها و نبود تغذیه مناسب و سالم، از عوامل زمینه ساز آن است.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران "به نقل از باشگاه خبرنگاران، از سرطان معده به عنوان کشنده ترین سرطان در کشور یاد شده که استفاده زیاد از فست فودها و نبود تغذیه مناسب و سالم، از عوامل زمینه ساز آن است.شیوع سونامی گونه ی انواع سرطان در کشور نگران کننده است. آن طور که معاون بهداشت وزیر بهداشت عنوان کرده، 5 نوع سرطان در ایران شایع است و همچنین اعلام کرده که سالانه 90 هزار مورد جدید سرطان در کشور شناسایی می شوند و حدود 300 هزار نفر در کشور به این بیماری کشنده مبتلا هستند. آمارهای سال 93 نشان می دهند که در سال گذشته 37 هزار نفر به خاطر این بیماری از دنیا رفته اند که این رقم نسبت به سال های گذشته روند افزایشی داشته است.اما در این میان دو سرطان ریه و معده، کشنده ترین سرطان ها در کشور محسوب می شوند. سیاری، معاون بهداشت وزیر بهداشت آلودگی هوا را زمینه ساز انواع سرطان از جمله سرطان ریه می داند. او می گوید که تحقیقات سازمان جهانی بهداشت حاکی از آن است که خطر ابتلا به سرطان در افرادی که در محیط‌های باز آلوده زندگی می‌کنند، بیشتر از سایرین است. این در حالی است که مردم تهران تنها پنج درصد از روزهای سال را هوای پاک تنفس می‌کنند.در همین رابطه عضو هیات مدیره انجمن علمی رادیوتراپی انکولوژی هم معتقد است 30 درصد موارد ابتلا به سرطان ناشی از مصرف انواع دخانیات است. محمدرضا معدنی می گوید که 97 درصد علت ابتلا به سرطان ناشی از مصرف مواد دخانی است و البته این نکته را هم متذکر شده که کسانی که به سرطان ریه مبتلا می شوند بعد از سه سال می میرند.با این که بررسی ها نشان داده که استنشاق دود مواد دخانی از مهمترین عوامل بروز سرطان ریه است، اما بنزن، سرب و فلزات سنگین هم در بروز این بیماری بی تاثیر نیستند. چیزی که با آلوده تر شدن کلانشهرها در هوا بیشتر شده و آمار مبتلایان به انواع سرطان را بالا برده است.علاوه بر این، عامل مهم دیگری که در بروز سرطان ریه نقش دارد، ریزگردها هستند. عضو کمیته علمی انجمن خون و سرطان ایران به نقش ریزگردها در بروز سرطان اشاره می کند و می گوید: ریز گردها جامداتی هستند با اندازه حدود یک بیستم قطر یک تار موی انسان که در هوا معلق هستند و قادرند در هنگام دم تا عمق ریه نفوذ کنند. او می گوید که در سال 2010 تعداد 223 هزار مرگ ناشی از سرطان ریه در سطح جهانی مرتبط با آلودگی هوا گزارش شده است. این آمار به این معنا است که در یک سال از میان کل سرطان‌های مشاهده شده 223 هزار انسان تنها بر اثر آلودگی هوا و ابتلا به سرطان ریه فوت کردند.به گفته این کارشناس، امروز ثابت شده که 3 تا 5 درصد از سرطان های ریه ناشی از آلودگی‌های هوای مورد تنفس انسان‌ها است و فودازی، عضو هیات مدیره انجمن علمی رادیوتراپی انکولوژی هم می گوید که آلودگی هوا و ورود ریزگردها منجر به ابتلا این افراد به سرطان ریه شده است؛ چراکه این ریزگردها به تدریج تغییراتی در کیسه‌های هوایی ایجاد می‌کند که با تکرار این تغییرات، تشکیل توده‌های بدخیم در ریه‌ها را در پی دارد.
فست فود، بزرگترین قاتل مردم جهان تا سال 2015
کارشناسان می گویند دومین علت ایجاد سرطان فست فودها هستند. در این باره دبیر پنجمین همایش سالانه سرطان ایران می گوید که انتظار دارند تا سال 2020 رقم مرگ و میر ناشی از سرطان در دنیا به 10 میلیون نفر برسد.
به گفته ای این کارشناس، فست فود در تمام دنیا حتی در کشورهای پیشرفته هم اکنون به یک معضل تبدیل شده و طبق تحقیقات 98 درصد تبلیغات محصولات غذایی در آمریکا با استانداردهای جهانی از نظر نمک، سدیم و چربی و شکر تفاوت قابل ملاحظه ای دارد.آن طور که بررسی ها نشان داده، گوشت فرآوری شده عامل مهم سرطان از جمله سرطان معده است. در هر نوع فرآوری گوشت یا موادی مثل سیب زمینی، ماده ای سرطان زا به نام آکریل آمید تولید می شود که شاید سرطان زاترین ماده طبیعی است.عضو هیات مدیره انجمن علمی رادیوتراپی انکولوژی بالاترین میزان شیوع انواع سرطان‌ها در کشور را سرطان معده می داند و می گوید: در حالی که سرطان معده ششمین سرطان شایع در دنیا محسوب می‌شود، در ایران شایع‌ترین و کشنده‌ترین نوع سرطان‌هاست که این امر به دلیل مصرف غذاها و لبنیات فرآوری شده است و می‌طلبد نهادهای مرتبط بر تولید مواد غذایی نظارت بیشتری داشته باشند.دکتر فودازی، متخصص کلینیکال انکولوژی در باره مصرف مواد فراوری شده می گوید: مطالعات نشان داده است که این مواد غذایی اثرات زیادی در ابتلا افراد به سرطان‌های معده و مری دارند و بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی در سال 2014، فست فودها تا سال 2025 کشنده‌ترین عامل در بین عوامل مرگ انسان خواهند بود.به عقیده کارشناسان، رژیم غذایی مناسب، ورزش و تلاش برای دوری از انواع آلودگی های خوراکی و تنفسی از عوامل پیشگیری از ابتلا به این دو سرطان کشنده هستند که البته رعایت موارد گفته شده با وجود انواع آلودگی های زیست محیطی که بر مواد غذایی و هوا تاثیر مستقیم دارند، سخت و غیر ممکن به نظر می رسد.
ارسال‌ها
پاسخ

« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی