جملات قصار و حکیمانه
|
1393 / 11 / 17، 12:58 عصر,
|
|||
|
|||
بگیر دستهایم را تا زمستان از حافظه انگشتانم پاک شود. محمد غفاری ************************ مردها در عین پیچیدگی در عاشقی روش ساده ای دارند تو را بخواهند برایت می جنگند تو را نخواهند با تو می جنگند |
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: ملیحه, مرضیه, محمد81, محمد حسین, غلامرضا1, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 11 / 17، 01:40 عصر,
|
|||
|
|||
ﺍﺣﻤﺪ ﺷﺎﻣﻠﻮ "
ﻻﺯﻡ ﻧﻴﺴﺖ ﻳﮑﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ " ﺗﺤﻤﻞ " ﮐﻨﻴﻢ، ﮐﺎﻓﻴﺴﺖ ﻫﻤﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ "ﻗﻀﺎﻭﺕ " ﻧﮑﻨﻴﻢ . ﻻﺯﻡ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﺮﺍﻱ " ﺷﺎﺩﮐﺮﺩﻥ " ﻳﮑﺪﻳﮕﺮ ﺗﻼﺵ ﮐﻨﻴﻢ، ﮐﺎﻓﻴﺴﺖ ﺑﻪ ﻫﻢ " ﺁﺯﺍﺭ " ﻧﺮﺳﺎﻧﻴﻢ. ﻻﺯﻡ ﻧﻴﺴﺖ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺍﺻﻼﺡ " ﮐﻨﻴﻢ، ﮐﺎﻓﻴﺴﺖ ﺑﻪ " ﻋﻴﻮﺏ " ﺧﻮﺩ ﺑﻨﮕﺮﻳﻢ. ﺣﺘﻲ ﻻﺯﻡ ﻧﻴﺴﺖ ﻳﮑﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ "ﺩﻭﺳﺖ " ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ، ﻓﻘﻂ ﮐﺎﻓﻴﺴﺖ " ﺩﺷﻤﻦ " ﻫﻢ ﻧﺒﺎﺷﻴﻢ . ﺁﺭﻱ، ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺷﺎﺩ ﺑﻮﺩﻥ ﻭ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺯﻳﺴﺘﻦ، ﺳﺨﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ
«اِلهی رِضیً بِرِضاکَ مُطیعاً لاِءَمْرِ قَضاکَ لا مَعْبُودَ سِوَاکَ»(دعا)
|
|||
7 کاربر به خاطر ارسال این پست از راضیه تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, فرید, غلامرضا1, شکوفه, خدیجه, اراز |
1393 / 11 / 22، 09:14 عصر,
|
|||
|
|||
آيت الله مجتهدي تهراني:
وضو ميگيري، اما در همين حال اسراف ميکني نماز ميخواني اما با برادرت قطع رابطه ميکني روزه ميگيري اما غيبت هم ميکني صدقه ميدهي اما منت ميگذاري بر پيامبر و آلش صلوات مي فرستي اما بدخلقي مي کني دست نگه دار بابا جان! ثوابهايت را در کيسهٔ سوراخ نريز.....
|
|||
9 کاربر به خاطر ارسال این پست از راضیه تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, محمد حسین, فرید, غلامرضا1, شکوفه, سوزان, خدیجه, اراز |
1393 / 11 / 29، 12:49 صبح,
|
|||
|
|||
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد، نگاهی به آیینه بیندازید ********************* عید من آن روزی است که زحمت یک سال دهقان، شام یک شب پادشاه نباشد. چه گوارا |
|||
9 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, محمد حسین, غلامرضا1, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 11 / 29، 09:18 صبح,
|
|||
|
|||
ازحکیمی پرسیدند که چرا استماع تو از نطق تو زیادت است؟ گفت: زیرا که مرا دو گوش داده اند و یک زبان ، یعنی دو چندان که می گویی می شنوی...
کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند ، تو از پیش مگوی از آغاز دو گوش و یک زبانت دادند یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی.
|
|||
7 کاربر به خاطر ارسال این پست از راضیه تشکر کردهاند: ملیحه, محمد حسین, فرید, غلامرضا1, سوزان, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 2، 05:14 عصر,
|
|||
|
|||
زمان چيز عجيبست... ميدود..... جلو ميرود.. ودوست داشتنى ترين آدم هاى زندگيت را يا كهنه ميكند يا عوض!! بعضى ها يا تغيير ميكنند يا حقيقت درونشان مشخص ميشود!!! زمان دير يا زود به تو ثابت خواهد كرد كه كدامشان ماندنى اند و كدامشان رفتنى!!!
أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
|
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: یاسمن, محمد81, محمد حسین, فرید, غلامرضا1, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 3، 12:07 عصر,
|
|||
|
|||
بیزار باش از معشوقی که اسم هرزگی هایش را بگذارد "آزادی" .اسم نگرانی هایت را بگذارد "گیر دادن" و برای بی تفاوتی هایش"اعتماد داشتن به تو" را بهانه کند ...
|
|||
11 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: یاسمن, محمد81, محمد حسین, فرید, غلامرضا1, علیرضا۷۱, شکوفه, راضیه, خدیجه, افسانه, اراز |
1393 / 12 / 3، 10:32 عصر,
|
|||
|
|||
. سيمين بهبهانى
. زندگی را ورق بزن... هر فصلش را خوب بخوان... با بهار برقص... با تابستان بچرخ... در پاییزش عاشقانه قدم بزن... با زمستانش بنشین و چایت را به سلامتی نفس کشیدنت بنوش... زندگی را باید زندگی کرد، آنطور که دلت می گوید. مبادا زندگی را دست نخورده برای مرگ بگذاری! |
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, محمد حسین, غلامرضا1, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, افسانه, اراز |
1393 / 12 / 6، 05:54 عصر,
|
|||
|
|||
خسروشکيبايي چه زيباگفت: تازنده اي دربرابرکسي ک به خودت علاقه مندش کردي مسئولي.. مسئولي دربرابراشکهايش،دربرابرغم هايش،دربرابرتنهاييش. اگرروزي فراموش کردي دنيا به يادت خواهد آورد........
|
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: یاسمن, محمد81, محمد حسین, فرید, غلامرضا1, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 8، 12:43 عصر,
|
|||
|
|||
چاپلین به دخترش نوشت تا وقتی قلب عریان کسی را ندیدی بدنت را عریان نکن هرگز چشمانت را برای کسی که معنی نگاهت را نمی فهمد گریان مکن قلبت را خالی نگه دار و اگر روزی خواستی کسی را در قلبت جای دهی سعی کن تنها فقط برای یک نفر باشد و به او بگو تو را کمتر از خدا و بیشتر از خودم دوست دارم
|
|||
12 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: یاسمن, محمد81, محمد حسین, فرید, غلامرضا1, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, افسانه, اراز, ابراهیم |
1393 / 12 / 10، 12:50 عصر,
|
|||
|
|||
"تلخ ترین و غم انگیزترین اشک هایی که بر سر مزارها ریخته می شود به خاطر حرف های نگفته و کارهای انجام نشده است." هریت بیچر استو = "زن ها از عادی شدن از تکراری شدن از مثل روز اول نبودن ، می ترسند! گاهی زن ها را مثل روز اول دوست بدارید ..." مهدیه لطیفی
|
|||
11 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: محمد81, محمد حسین, فاطمه, غلامرضا1, علی کوچولو, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, افسانه, اراز |
1393 / 12 / 11، 11:44 صبح,
|
|||
|
|||
پاییز را دیدی ؟ آنان که رنگ عوض کردند، افتادند ! يادمان باشد، محبت تجارت پاياپای نيست، چرتکه نیندازيم که من چه کردم و در مقابل تو چه کردی ! بی شمار محبت کنيم، حتی اگر به هردليلی کفه ی ترازوی ديگران سبک تربود... اگرقرارباشدخوبی ما،وابسته به رفتاردیگران باشد.. این دیگرخوبی نیست؛بلکه معامله است... |
|||
11 کاربر به خاطر ارسال این پست از سعیده تشکر کردهاند: یاسمن, ملیحه, محمد81, محمد حسین, فاطمه, غلامرضا1, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 12، 11:29 صبح,
|
|||
|
|||
.
هفت کلید طلایی آرامش در ارتباطات *یک: قضاوت دیگران تاثیری بر زندگی من ندارد. *دو: مردم وظیفه ندارند مرا درک کنند. *سه: من مسول اصلاح یا تربیت کردن دیگران نیستم. *چهار: از کسی در برابر لطفی که به او می کنم توقعی ندارم وگرنه این لطف را در حق او نمی کنم. *پنج: کسانی که رفتارناجوانمرادنه با من داشته اند توسط کاینات مجازات خواهند شد هرچند که من هرگز متوجه این نشوم. *شش: دنیا سخاوتمند تر از آن است که موفقیت کسی راه موفقیت مرا تنگ کند. *هفت: ملاک من رفتارشرافتمدانه و انسانی است نه مقابله به مثل. "دكتر مصطفي تبريزي"
. |
|||
9 کاربر به خاطر ارسال این پست از سعیده تشکر کردهاند: محمد81, محمد حسین, فاطمه, غلامرضا1, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 14، 10:38 عصر,
|
|||
|
|||
الفِ انسانیت که از " آدم " برداشته شود؛
چیزی جز نشانه ی حیوانیت باقی نمی ماند ... وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ... هرکس بخواهد کاری را انجام دهد راهش را پیدا می کند، و هر کس نخواهد کاری را انجام دهد ، بهانه اش را. کسی باش که عمری با تو بودن، یک لحظه ؛ و لحظه ای بی تو بودن، یک عمر باشد . رفاقت مثل آدم برفی میمونه، درست کردنش راحت؛ اما نگه داشتنش سخت! یکرنگ بمان ، حتی اگر در دنیایى زندگی می کنی که مردمش براى پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند . . .
علی یارتون
|
|||
11 کاربر به خاطر ارسال این پست از محمد حسین تشکر کردهاند: یاسمن, ملیحه, محمد81, فاطمه, غلامرضا1, شکوفه, سوزان, سعیده, راضیه, اراز, ابراهیم |
1393 / 12 / 15، 01:15 صبح,
|
|||
|
|||
اگر فردا آخرین روز دنیا باشد ...
هزاران نفر برای دیدن کسی که دوست دارند حاضر هستند کل داراییشان را بدهند برای اینکه وقت دیدن طرفشان را لحظه ای داشته باشند! خیلی ها پشیمان میشوند که چرا خیانت کردند... خیلی ها دنبال گرفتن یک بخشش ساده میروند... کاش هر روز , روز آخر بود تا ما انسان ها قدر لحظات زندگی را میفهمیدم! کاش به جای لج بازی و غرور ، لحظه ای را با عشق سپری میکردیم! لحظه ای باور کن فردا زندگی و دنیا تمام میشود ... |
|||
3 کاربر به خاطر ارسال این پست از اراز تشکر کردهاند: محمد حسین, راضیه, خدیجه |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان