نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه

1393 / 12 / 15، 06:43 عصر,
#31
درمان‌‌ خانگی پادرد با مارچوبه و فلفل هندی
بسیاری از افراد به خاطر مشکلات بدنی، اضافه‌ وزن، خار استخوان، التهاب کف پا، پیچ‌ خوردگی پا، ورم مفاصل، کفش نامناسب و غیره پای‌ شان درد می‌ گیرد. بیشتر این دردها را می‌ توان به راحتی در خانه و بی نیاز به متخصص کنترل و درمان کرد.

درمان‌‌ خانگی پادرد با مارچوبه و فلفل هندی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر مایکل مورای، متخصص درمان خانگی برای‌تان چند درمان ساده را پشنهاد کرده که می‌توانید بدون مراجعه به پزشک و در خانه از پسش بربیایید.

‌گذاشتن پا در آب

برای انواع التهاب‌ها، سفتی پا و درد، نخستین چیزی که حتی پزشک برای درمان پیشنهاد می‌ کند، گذاشتن پا در آب گرم است. برای این کار باید یک سطل آب گرم آماده کرده و پای‌تان را به مدت نیم‌ساعت در آن بگذارید. برای این‌که به آرامش کامل برسید می‌توانید وان‌‌‌ را از آب گرم پر کرده و به داخل آن بروید.

‌گرمادرمانی و سرما‌درمانی

در کتاب «دایره المعارف درمان خانگی» آمده اگر دچار التهاب هستید گرمادرمانی و سرمادرمانی نیز گزینه‌هایی برای برطرف کردن التهاب است. این روش دستگاه ایمنی بدن شما را فعال کرده و واکنش‌های التهابی را از بدن‌تان دور می‌ کند.


نخست، برای استفاده از گرما، پای‌ تان را روی یک بالشت گرم بگذارید. برای اِعمال بیشتر گرما از یک حوله‌ گرم استفاده کرده یا پای‌تان را در آب گرم بگذارید. این کار باعث تسکین ماهیچه‌ ها و افزایش جریان خون می‌ شود. این کار را به مدت ۱۵ دقیقه انجام دهید.

‌درمان خانگی درد پا با مارچوبه

خوردن مارچوبه به عنوان ماده‌ ای ادرار‌آور زمانی به کار می‌ آید که آب زیادی از بدن‌ تان دفع شده و‌ التهاب‌ ها کاهش یافته‌ اند. برای این کار می‌توانید ریشه‌ آن را هر روز بپزید و بخورید.

‌دانه‌های خردل

دکتر مورای می‌ گوید دانه‌ های خردل می‌تواند با دفع آب سمی از بدن، ماهیچه‌ها و مفاصل را سم‌زدایی کند. به اندازه‌ی یک مشت دانه‌‌ خردل را آسیاب کنید. بعد می‌توانید آن را به نصف سطل آب ولرم یا گرم اضافه کرده، و پایتان را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آن بگذارید.

‌فلفل هندی

این فلفل دارای ماده‌ فعال‌ کننده‌‌ ای به نام کاپسایسین است که یک مُسکّن قوی و عامل ضدالتهاب محسوب می‌ شود. قبل از خوابیدن مقداری فلفل هندی را آسیاب کرده و روی پای‌تان بمالید. بعد برای اینکه حسابی به پای‌ تان نفوذ کند جوراب بپوشید یا پای‌تان را با باند ببندید.
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 9 کاربر به خاطر ارسال این پست از سوزان تشکر کرده‌اند:
یاسمن, ملیحه, محمد81, محمد حسین, صدف, سعیده, روژین, اراز, آرمند


1393 / 12 / 20، 12:30 عصر,
#32
آشنایی با روش تهیه خوراک ماهی سالمون با لیموترش
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ

یک دستور آسان و سریع برای فیله ماهی سالمون پخته شده در فر بر روی برش‌های لیمو و شوید. می‌توانید این غذا را حتی ظرف کمتر از ۳۰ دقیقه تهیه کنید.

آماده‌سازي: 5 دقيقه

مدت انتظار: ‌30 دقيقه

مواد اوليه:

ماهي سالمون (فيله): 450 گرم

عصاره مرغ يا عصاره سبزي‌جات يا آب: نصف فنجان

ليمو حلقه شده: يك عدد

شويد: دو تا سه شاخه

شويد تازه خرد شده: يك قاشق سوپ‌خوري

روغن زيتون: يك قاشق سوپ‌خوري

نمك: به مقدار لازم

فلفل سياه تازه آسياب شده: به مقدار لازم

طرز تهيه:

1- فر را با دماي 350 درجه فارنهايت ( 177 درجه سانتي‌گراد) داغ كنيد.

2- برش‌هاي ليمو و شويد را كف يك ظرف مخصوص فر بزرگ بچينيد.

3- دو طرف ماهي‌هاي سالمون روغن زيتون و نمك و فلفل بماليد. ماهي‌ها را روي برش‌هاي ليمو و شويد بچينيد. روي ماهي شويد خرد شده بپاشيد.

4- عصاره مرغ يا آب را داخل ظرف بريزيد و روي آن را با فايل آلومينيومي بپوشانيد.

5- 25-20 دقيقه در فر بپزيد. زمان پخت به ضخامت ماهي سالمون شما بستگي دارد و زماني كه به راحتي با چنگال كنده شد پخته است.
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 7 کاربر به خاطر ارسال این پست از سعیده تشکر کرده‌اند:
یاسمن, ملیحه, محمد81, محمد حسین, صدف, اراز, آرمند


1394 / 1 / 10، 11:54 صبح,
#33
سیزده‌ به در که از راه می‌رسد، خانواده‌های ایرانی به اتفاق هم به بوستان‌ها و جنگل‌ها و تفریحگاه‌های مختلف می‌روند تا در روز طبیعت از بودن در کنار درختان و گل‌ها لذت ببرند.آشنایی با روز طبیعت یکی از عادات خوب خانواده‌های ایرانی در این روز مصرف کاهو و سکنجبین است که از قدیم‌الایام با شروع فصل گرم سال بر استفاده از آن تأکید و سفارش شده و تجربه‌های طب سنتی نشان داده است که مصرف سکنجبین در فصل بهار خواص درمانی دارد و از بروز برخی بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.چرا مصرف کاهو و سکنجبین در فصل بهار به یک برنامه ثابت تبدیل شده است؟سکنجبین یا در واقع سرکه و انگبین، مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین با هم مخلوط می‌کنند و شربتی خوش‌گوار و معطر و فرح بخش به‌وجود می‌آورند.
با خواص سکنجبین آشنا شویدسکنجبین باعث دفع رطوبت زاید از معده و روده‌ها می‌شود و نقش مهمی در تقویت دستگاه گوارش دارد.در تهیه این شربت از سرکه استفاده می‌شود و سرکه قابلیت نفوذ بالایی دارد؛ به مفاصل هم نفوذ کرده و مواد و رطوبت مفاصل را از بین می‌برد، همچنین باعث تحلیل رطوبت بد بدن می‌شود.
این شربت برای حفظ سلامت افراد گرم مزاج بسیار مفید بوده و باعث ایجاد سردی در کبد‌های گرم می‌شود.خاصیت مهم سکنجبین رفع عطش است و مصرف آن در روزهای گرم از تشنگی مفرط جلوگیری می‌کند. این شربت گرفتگی عروق را رفع و معده را تقویت کرده و از صفرای رقیق پاک می‌کند.

برای تهیه سکنجبین، این مواد را لازم دارید: سرکه2 لیوان، عسل 5 لیوان، آب 4 لیوان ولی مقدار آن به غلظت مورد نظر شما بستگی دارد.ابتدا سرکه و عسل و آب را مخلوط کرده بجوشانید و کف آن را بگیرید تا به یک‌چهارم برسد و به قوام برسد، ‌البته عده‌ای معتقدند آنقدر باید بجوشد تا یک پنجم مخلوط باقی بماند. هر زمان به غلظت مورد نظر رسید سکنجبین شما آماده است و می‌توانید پس از خنک شدن، آن را به‌صورت شربت و یا با کاهو میل کنید. در تهیه سکنجبین می‌توان از عرق نعناع یا از خود نعناع هم استفاده کرد تا از عطر و خواص آن بهره‌مند شد.
مصرف کاهو با سکنجبین باعث افزایش اشتها می‌شود.اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب‌های طولانی و مداوم است.
یک نکته مهم مصرف سکنجبین برای افرادی که سرفه می‌کنند مناسب نیست و سرفه آنها را تشدید می‌کند.
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 6 کاربر به خاطر ارسال این پست از صدف تشکر کرده‌اند:
نیایش, ملیحه, محمد81, محمد حسین, علی کوچولو, سعیده


1394 / 1 / 18، 09:48 صبح,
#34
.
اعصابی راحت با یک دمنوش خوش طعم و خانگی

اگر می‌خواهید اعصابی آرام و راحت داشته باشید این دمنوش خانگی را امتحان کنید. نوشیدنی‌ها و دمنوش‌های بسیاری هستند که اگر اهل تجربه کردن مزه‌های تازه باشید می‌توانید آن‌ها را در منزل تهیه کنید. یکی از آن‌ها دمنوش به است که طریقه تهیه و دم کردن آن را در ادامه توضیح داده‌ایم.

*طرز تهیه:
به را بشویید و با رنده درشت رنده کنید. سپس آن را در یک سینی بریزید و خشک کنید. وقتی رطوبت به از دست رفت، آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت کم بگذارید و مرتب هم بزنید تا کمی تغییر رنگ بدهد و چیزی شبیه چای معمولی حاصل شود. در این مرحله آن را در شیشه در بسته بریزید و هر بار یک قاشق از آن را در قوری ریخته، مانند چای دم کنید و بنوشید. دمنوش به نیاز به شیرین‌کننده ندارد و بسیار آرامبخش است. همچنین می‌توانید با آبلیمو آن را بنوشید.
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 5 کاربر به خاطر ارسال این پست از سعیده تشکر کرده‌اند:
یاسمن, محمد81, محمد حسین, فرید, سوزان


1394 / 5 / 24، 01:03 عصر,
#35
*آشنایی با روش تهیه سس پاستا *

سس پاستا را بر روی انواع پاستا ریخته و از طعم خوب آن لذت ببرید.
مواد لازم سس پاستا:
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری 100گرم / 76 کالری
شوید: به مقدار لازم 100گرم / 25 کالری
گشنیز: به مقدار لازم 100گرم / 20 کالری
جعفری خرد شده: به مقدار لازم 100گرم / 25 کالری
آبلیمو ترش تازه یا آبغوره: یک قاشق غذاخوری 100گرم / 9 کالری
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم 100گرم / 0 کالری
آویشن: به مقدار لازم 100گرم / 95 کالری
آب جوش: نیم پیمانه 100گرم / 0 کالری
روش تهیه سس پاستا:
*. کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.
*. رب گوچه فرنگی، نمک و ادویه‌جات را اضافه کرده و هم بزنید.
*. پس از یک دقیقه آبلیمو یا آبغوره و آب و سبزی‌جات معطر را به آن بیفزایید.
*. وقتی غلیظ شد از روی شعله بردارید.
خواص گشنیز:
*محرک اشتها، بادکش و معرق است ، و بیشتر در بیماری‌هاى دستگاه گوارش از تخم آن استفاده مى‌کنند، و بهترین راه براى استفاده از آن دم کرده ده تا سى در هزار است . داراى ویتامین ((آ)) و ((ب )) بوده ، و سرشار از ویتامین ((ث)) است . مضمضه آب آن، جوش‌هاى دهان را از بین مى‌برد. لثه‌ها را محکم کرده، و از خونریزى آن جلوگیرى مى‌کند و درد دندان کرم خورده را تسکین مي‌دهد.
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 4 کاربر به خاطر ارسال این پست از سعیده تشکر کرده‌اند:
یاسمن, محمد حسین, فریده, سوزان


1394 / 5 / 31، 12:37 عصر,
#36
آشنایی با روش تهیه خوراک جوانه گندم


اگر طرفدار غذاهای سالم هستید، سعی کنید این خوراک را در برنامه غذایی‌اتان بگنجانید.
مواد لازم برای پنج نفر

جوانه گندم: 2 پیمانه

عدس: يك و نيم پیمانه

سیب زمینی: 2 عدد متوسط

هویج: 2 عدد متوسط

نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری، گلپر: به مقدار دلخواه

پودرآویشن: به میزان لازم

روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه:
هویج و سیب زمینی‌ها را به صورت نگینی خرد کرد، عدس و جوانه گندم را به همراه آب ، نمک و ادویه‌جات به آنها اضافه کنید و به مدت ۱:۱۵ ساعت بگذارید با حرارت ملایم بپزند تا خوب جا بیفتد و همراه با روغن زیتون میل کنید.به همین راحتی!
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 2 کاربر به خاطر ارسال این پست از سعیده تشکر کرده‌اند:
یاسمن, محمد حسین


1394 / 6 / 3، 08:28 عصر,
#37

*طرز تهیه سس‌ مایونز گیاهی و سالم*


اسم سس مایونز که می‌آید تنها کلمه‌ای که به ذهن من می‌رسد عذاب وجدان است. عذاب وجدان از خوردن این‌همه چربی و وارد کردن آن به جریان خون. اما واقعیت این است که بدمزه‌ترین ماده‌ی غذایی روی کره‌ی زمین را هم می‌شود با سس مایونز خورد. البته کمی اغراق کردم اما واقعیت این است که سس مایونز هر سالادی را خوشمزه می‌کند. اما اگر گیاهخوار هستید یا نمی‌خواهید عذاب وجدان مصرف چربی‌های اشباع‌شده را با خود داشته باشید و بدون شک نمی‌خواهید به سلامتی خود آسیب بزنید سعی کنید حتماً از مصرف این قبیل سس‌ها بپرهیزید. در حین حال می‌شود با صرف کمی وقت و حوصله جایگزین‌های گیاهی این سس را تهیه کرد. در این مطلب می‌خواهیم به شما بگوییم که می‌شود بدون استفاده از تخم‌مرغ و چربی‌های اشباع‌شده سس‌های مایونز گیاهی و سالم تهیه کرد.
مصارف غذایی سس مایونز گیاهی چیست؟
شما می‌توانید از سس مایونز گیاهی به انواع مختلف استفاده کنید. از تهیه‌ی سالاد گرفته تا به همراه نان و حتی به همراه ساندویچ و غیره. در واقع در هر جایی که از سس مایونزهای همیشگی استفاده می‌کردید می‌توانید از سس‌های گیاهی بهره ببرید.
نحوه‌ی تهیه‌ی سس‌های مایونز
یک روش پایه‌ای برای تهیه‌ی انواع سس‌های مایونز گیاهی وجود دارد. به این صورت که لازم است ترکیبات را مخلوط یا میکس کرد و سپس به‌آرامی روغن را افزود. در نهایت اینکه چاشنی‌ها را به سس اضافه کرده و هم می‌زنید تا به ترکیبی یکدست و غلیظ و مورد دلخواهتان دست پیدا کنید.
توصیه می‌کنیم که همیشه از روغن باکیفیت و سالمی مانند روغن‌زیتون استفاده کنید. اگر بتوانید از روغن‌زیتون بکر استفاده کنید بهتر است. در اینجا مواد لازم و مقدار آن را به‌طورکلی اشاره می‌کنیم اما شما می‌توانید برحسب دلخواه و انتظار خود از غلظت سس مورد نظرتان مواد را کم یا زیاد کنید. در خصوص سبزیجاتی که قرار است در ترکیب این سس استفاده کنید بهتر است از انواع بخارپز باشد. چون این شیوه‌ی پخت سالم‌تر است و کمک می‌کند تا بیشترین میزان مواد مغذی سبزیجات حفظ شود.
مایونز هویجی
سس مایونز هویجی
هویج پخته شده                                  ۳ عدد
روغن‌زیتون                                          به میزان لازم حدود ۱ فنجان
آب لیموترش                                        ۲ قاشق غذاخوری
نمک                                                   به میزان لازم و ذائقه‌ی شما (بهتر است از نمک دریایی استفاده شود)
ادویه‌های دیگر مانند زردچوبه، فلفل     به میزان لازم و برحسب ذائقه‌ی شما
سس مایونز سیب‌زمینی و چغندر
چغندر پخته شده و خیلی نرم              ۳ عدد
سیب‌زمینی پخته شده متوسط           ۲ عدد
روغن‌زیتون                                         به میزان لازم و حدود نصف فنجان
آب لیموترش                                       ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل                                       به میزان لازم
سیر پخته شده                                  ۱ حبه


ابتکار به خرج دهید
شما می‌توانید این دستورها را به صورت دستور پایه در نظر بگیرید اما خودتان دست به ابتکار بزنید و سبزیجات متنوع دیگری در ترکیب سس مورد نظرتان استفاده کنید. مطمئن باشید که با کمی جسارت سس‌های غلیظ و مفید و خوشمزه‌ای حاصل خواهد شد. می‌توانید هویج را با آووکادو، گل‌کلم، اسفناج، گوجه‌فرنگی، کرفس یا زیتون بدون هسته و غیره ترکیب کنید. حتی برخی از میوه‌ها مانند انبه نیز به دردتان می‌خورد.
اگر سالادی تهیه می‌کنید که مجبور هستید حتماً از سس مایونز استفاده کنید در ازای هر قاشق سس ۱ قاشق ماست استفاده کنید. به این صورت مصرف سس را حداقل به نصف کاهش می‌دهید. اما بهترین کار این است که از این سس‌های گیاهی استفاده کنید.
یکی دیگر از ترکیبات مفید قابل استفاده در ترکیب این سس‌های گیاهی مغزهایی مانند بادام است که مواد مغذی بسیاری به بدن می‌رسانند. استفاده از بادام که خود حاوی چربی‌های مفیدی است شما را به داشتن یک مایونز یکدست و چرب و خوشمزه نزدیک می‌کند. البته توصیه می‌کنیم در گام اول تمام سبزیجات را با هم مخلوط نکنید. بهتر است ابتدا یک تا دو ماده را مخلوط کرده و آن را بچشید. به این ترتیب متوجه می‌شوید که ترکیب اولیه چقدر با ذائقه‌ی شما سازگار است و به چه مواد دیگری نیاز دارید. می‌توانید میزان روغن اضافه شده، چاشنی‌ها یا آب لیموترش و سیر را کم یا زیاد کنید. در این صورت می‌توانید سس‌های جدید با طعم‌های متنوع داشته باشید.
حرف حساب
حرف حساب اینکه گول تبلیغات را نخورید. سس مایونز نه‌تنها خیری برای بدن ندارد بلکه زیاده‌روی در مصرف آن شما را در معرض چاقی و بیماری‌های مرتبط قرار می‌دهد. اعتمادی به سس‌های رژیمی نیز نکنید. اگر سالادی تهیه می‌کنید که مجبور هستید حتماً از سس مایونز استفاده کنید در ازای هر قاشق سس ۱ قاشق ماست استفاده کنید. به این صورت مصرف سس را حداقل به نصف کاهش می‌دهید. اما بهترین کار این است که از این سس‌های گیاهی استفاده کنید. سبزیجات موجود در آن‌ها نه تنها برای سلامتی‌تان مفید هستند بلکه شما را از چاقی و شکمی بزرگ در امان نگه می‌دارند.
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 2 کاربر به خاطر ارسال این پست از سعیده تشکر کرده‌اند:
یاسمن, محمد حسین


1394 / 8 / 21، 11:06 عصر,
#38
پوست تخم مرغ را دور نریزید!
پوست تخم مرغ کاربردهای مختلفی دارد که از مهم‌ترین موارد آن می‌توان به پاک‌کنندگی قوی و استفاده به عنوان کود برای رشد گیاهان اشاره کرد.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران"العالم نوشت: اگر پوست تخم مرغ را بکوبیم، پودری جالب و غیرسمی به دست می‌آید که از آن می‌توان در موارد مختلف استفاده کرد. یکی از آن موارد، به کارگیری به عنوان ماده شوینده قوی برای شستن ظروف و لوازمی است که به سختی پاک می‌شوند. این پودر به همراه آب و صابون همچنین برای شستن ظروف پاکیزه‌تر نیز مفید است.مورد دیگر استفاده از پوست تخم مرغ، استفاده به عنوان کود برای گیاهان است. پوست تخم مرغ سرشار از کلسیم و دیگر عناصر مفید برای رشد گیاهان است، ابتدا پوست تخم مرغ را به بخش‌های کوچک تقسیم کنید، سپس آن را بر روی خاک پهن کنید و سپس آن را کمی جابجا کنید، این کار را هر دو هفته یک بار انجام دهید.یک مورد استفاده دیگر از پوست تخم مرغ، برای مبارزه با حشرات است، پوست تخم مرغ را جدا کنید و سپس آن را در اطراف سبزیجات و گل‌ها قرار دهید در این صورت کرم‌ها و حشرات از گیاهان دور می‌شوند. استفاده از یک لایه از پوست تخم مرغ خیس خورده با آب برای آبیاری گل‌های خانگی بسیار مفید است.مورد دیگر استفاده از پوست تخم مرغ، قرار دادن آن در داخل ماشین لباسشویی به عنوان سفید کننده لباس است، برای این که لباس‌های سفید روشن‌تر و براق‌تر شوند، مقداری از پوسته تخم مرغ را در داخل کیسه پارچه‌ای در داخل ماشین لباسشویی بیاندازید، خواهید دید که این پودر تاثیر زیادی در سفید و براق شدن لباس‌ها دارد.اما مورد دیگر کاربرد پوست تخم مرغ، استفاده از آن به عنوان شمع است! موقع کندن پوست تخم مرغ مراقب باشید که نیمی از پوست آن سالم جدا شود، سپس آن را با شمع مذاب پر کرده و از آن به عنوان شمع استفاده کنید!
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 2 کاربر به خاطر ارسال این پست از صدف تشکر کرده‌اند:
نیایش, افسانه


1394 / 11 / 1، 11:32 عصر,
#39
کتلت سیب زمینی از غذاهایی است که ظاهری زیبا دارد و معمولا مورد قبول کودکان قرار می گیرد. مقداری آب لیموی تازه می تواند هم جلوی اکسیده شدن سیب زمینی شود و هم طعمی فوق العاده به غذا اضافه می کند. این وعده ی سالم را می توانید یک ساعته آماده کنید.
 
[تصویر:  756200_120.jpg]
مواد لازم:
  • 900 گرم سیب زمینی پوست کنده
  • یک عدد پیاز زرد متوسط
  • 2 قاشق چای خوری آب لیموی تازه
  • یک سوم فنجان آرد همه منظوره ( حدود 42 گرم )
  • 2 قاشق چای خوری آویشن تازه و خرد شده
  • یک و یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • یک دوم فنجان روغن کانولا
  • یک دوم فنجان روغن زیتون
  • خامه ترش ( اختیاری )
  • سس سیب ( اختیاری )

طرز تهیه:

1.سیب زمینی و پیاز را با تیغه برش مخلوط کن و یا طرف درشت رنده تکه تکه کنید. میکس سیب زمینی و پیاز را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید، آب لیمو را به آنها اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا ترکیب شوند.
2.ترکیب سیب زمینی را در یک صافی قرار دهید، 15 دقیقه آبش کشیده شود، با یک قاشق چوبی ترکیب را آرام به طرف پایین فشار دهید. با استفاده از دست مایعات اضافی که در ترکیب سیب زمینی باقی مانده را فشار داده و بیرون بکشید.
3.آرد را به آرامی در یک فنجان اندازه گیری خشک بریزید. ترکیب سیب زمینی را به یک ظرف بزرگ منتقل کنید. به ترکیب سیب زمینی، آرد، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید، خوب بهم بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب بهم بزنید.
4.فر را تا دمای 225 درجه گرم کنید.
5.روی یک سینی پخت دستمال کاغذی قرار دهید. روغن زیتون و کانولا را به یک ماهی تابه گود اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرارش دهید، حرارت دهید تا حرارت روغن به 350 درجه برسد. مخلوط سیب زمینی را به اندازه یک دایره 8 سانتی با کاردک آشپزی درون ماهی تابه بخوابانید.
6.هر طرف را به مدت 3 دقیقه و یا تا زمانی که قهوه ای و ترد شوند بپزید. با یک کفگیر شیار دار سیب زمینی ها را از درون ماهی تابه بیرون بیاورید. کمی کفگیر را بالای ماهی تابه نگه دارید تا روغنش دوباره به درون آن بچکد.
7.سیب زمینی های پخته شده را روی سینی پختی که آماده کردید قرار دهید، و سینی را در فر قرار دهید تا غذا گرم بماند. همین مراحل را چند مرتبه دیگر تکرار کنید. هر بار که خواستید سیب زمینی به ماهی تابه اضافه کنید مطمئن شوید دمای روغن به 350 درجه رسیده باشد. اگر دوست داشتید می توانید این غذا را با خامه ترش یا سس سیب سرو کنید.
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 3 کاربر به خاطر ارسال این پست از صدف تشکر کرده‌اند:
نیایش, ملیحه, افسانه


1394 / 12 / 16، 02:32 عصر,
#40
 شما به سادگی می توانید به سادگی شوینده های طبیعی را جایگزین شوینده های شیمیایی کنید .بعضی از خانم های خانه دار به تمیزی و نظافت خانه شان اهمیت زیادی می دهند و از مواد شوینده چون سفید کننده ها به صورت مداوم استفاده می کنند . بهتر است به جای استفاده از شوینده های شیمیایی به سراغ شوینده های طبیعی بروید تا آسیب کمتری برای شما به دنبال داشته باشد.
گل نسخه ای برای سینک های جرم گرفته  گل
با جوش شیرین، آب، چند قطره لیمو ترش شوینده ای قوی درست کنید و از آن برای شست و شو و از بین بردن جرم سینک دستشویی استفاده کنید و با این شوینده طبیعی سینک تان را برق بیندازید. 
گل با سس گاز تان را برق بیندازید گل
 برای از بین بردن چربی های روی اجاق گاز، از سس های کچاپ یا همان سس گوجه فرنگی استفاده کنید.ابتدا گاز را با حرارت ملایم روشن کنید تا حدودی گرم شود سپس سس را روی سطح سوختگی بمالید و اجازه بدهید برای ۵ دقیقه در همان حالت باقی بماند. سس باعث می شود سوختگی ها و لک ها خشک شود. در مرحله بعدی با یک دستمال مرطوب قسمت مربوطه را که سس روی آن ریخته اید کمی با ضرب پاک کنید. به این ترتیب لکه ها به راحتی از بین می رود. در آخرین مرحله با یک دستمال خشک گاز را پاک کنید و از تمیزی اش لذت ببرید.
گل با پودر سودا استیل ها را نو نوار کنید گل
یک قاشق غذاخوری هم نوشابه یا پودر سودا داخل یک لیتر آب بریزید. سپس یک تکه فویل آلومینیومی را هم به این محلول اضافه کنید و بعد تمام این ترکیب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد از اینکه محلول آماده شد ظروف سیلور را داخل این محلول فرو کنید و برای مدت ۱۰ ثانیه داخل آن نگه دارید. هرچه ظروف سیلور شما بیشتر کدر و سیاه باشد، می توانید مدت زمان بیشتری سیلور را داخل محلول نگه دارید. 
گل پوست پرتقال؛ چربی زدای طبیعی گل
پوست پرتقال جای لکه های آب روی ظروف فلزی را از بین می برد و البته لکه های چربی غیرقابل حل در آب را هم که در سطح سینک ظرفشویی جاخوش کرده اند را هم کاملا پاک خواهد کرد. 
گل لیمو به داد یخچال تان می رسد. گل
یک تکه پارچه کتانی تمیز یا یک تکه اسفنج را کمی به آبلیمو آغشته کنید و بعد برای چند ساعتی آن را داخل یخچال بگذارید. این کار باعث می شود هر بوی نامطبوعی درون یخچال از بین برود.
گل الکل صنعتی؛ دشمن دوده! گل
ترکیبی از نمک و الکل  درست کنید پارچه آغشته به این مواد هر سطح چرک و کثیفی را برق می اندازد و آلودگی ها را ازبین می برد.
نمک، زنگار را فراری می دهد
با پاشیدن کمی نمک روی یک اسفنج مخزن قهوه ساز، چایساز، لیوان های سرامیکی و شیشه ای را طوری تمیز کنید که هیچ تمیزکننده دیگری تا به حال این کار را نکرده باشد،
  گل بیکینگ سودا بوی بد را نابود می کند! گل
اگر می خواهید قدرت شویندگی مایع ظرفشویی تان را بالا 2 قاشق غذاخوری بیکینگ سودا به مایع ظرفشویی خود اضافه کنید و تفاوتش را ببینید. 
گل برق انداختن ظروف چینی گل
برای لکه گیری و از بین بردن جرم ظروف چینی از وایتکس استفاده نکنید بلکه این ظروف را در مخلوط آب و سرکه سیب قرار دهید . برای این منظور در هر لیتر آب یک لیوان سرکه سیب در نظر بگیرید.
گل چربی زدایی از مایکروویو گل
از لیموترش برای پاک کردن دیواره های چرب مایکروویو استفاده کنید. لیمو ترش را از وسط نصف و بعد از خارج کردن هسته های آن تمام سطوح داخلی مایکروویو را پاک کنید. بعد از آن سطوح مورد نظر را با دستمال مرطوب تمیز کنید.
گل برق انداختن ظروف مسی گل
تنها چیزی که برای برق انداختن مس نیاز دارید لیمو ترش و نمک درشت است. مقداری آب لیمو را با نمک مخلوط کنید و سپس روی سطح مس بکشید تا برق بیفتد.
گل تمیز کردن ظروف چدنی گل
برای تمیز کردن ظروف چدنی، کمی نمک درشت داخل آن بریزید و با اسفنج سطح آن را خیلی نرم بکشید. نمک نوعی پاک کننده و صیقلی دهنده طبیعی است که روغن و چربی های باقی مانده را جذب می کند و از بین می برد. پس از این کار، ظرف را آبکشی و خشک کنید.
گل واکس زدن وسایل چوبی گل
واکس مخصوص چوب خریداری کنید. واکس های روشن برای همه چوب ها مناسب هستند اما برای چوب های تیره بهتر است واکس تیره خریداری کنید. ابتدا سطح مورد نظر را با دستمال نمدار تمیز کنید سپس یک لایه نازک واکس روی آن قرار دهید و با دستمال خشک روی آن بکشید. حدود 10 تا 25 دقیقه بگذارید روی چوب بماند و سپس محکم روی میز بکشید تا جلا پیدا کند.
گل با این دیوارشوی مدرن آشنا شوید گل
کمی خمیر دندان غیر ژلی روی نقطه های کثیف دیوار بگذارید و سپس با یک برس روی آن را بکشید و تمیز کنید بعد خمیر دندان را با آب یا یک دستمال مرطوب تمیز از سطح دیوار پاک کنید. 
گل شستن پنجره ها گل
برای تمیز کردن شیشه های منزل سراغ شیشه شوی های شیمیایی نروید بلکه از محلول آب و الکل صنعتی استفاده کنید. برای برق انداختن شیشه ها دو لیوان آب را با نصف لیوان الکل مخلوط و تمام شیشه ها را پاک کنید.
گل مراقبت از سنگ مرمر گل
برای تمیز کردن سنگ مرمر باید از آب گرم و شوینده های طبیعی استفاده کرد. سنگ را با دستمال نمدار تمیز کنید. لکه ها را خیلی نرم بکشید تا پاک شوند. اسید موجود در میوه ها باعث خورده شدن سنگ مرمر می شوند. 
گل شستن وان حمام گل
این روش ضدعفونی کننده نیست اما باعث تمیزی وان حمام می شود. یک قاشق چایخوری صابون مایع و چند قطره روغن آنتی باکتریال همچون روغن درخت چای، اوکالیپتوس، رزماری یا نعنافلفلی را در یک پیمانه جوش شیرین بریزید. کمی آب به آن اضافه کنید و با استفاده از اسفنج روی سطح وان بکشید.
تشکر از این کاربر پاسخ


1395 / 2 / 22، 12:00 عصر,
#41
طرز تهیه عدسی و 8 راز خوشمزه‌تر شدن آن

عدس یک منبع غنی برای تامین آهن بدن و پیشگیری از کم خونی است. دستور پخت و راز های خوشمزه شدن عدسی را در این مطلب ببینید.
می‌دانید که کم خونی و فقر آهن از مشکلات زنان ایرانی است و تامین آهن برای همه بویژه خانم‎های باردار در راستای سلامت خود و نوزادشان حائز اهمیت است. 
بهترین منابع خوراکی حاوی آهن،  موادغذایی شامل جگر، گوشت قرمز، ماهی، زرده تخم‌مرغ، سبزیجات دارای برگ‌های سبز تیره و پهن مثل اسفناج،عدس، سایر حبوبات و میوه‌های خشک مخصوصا برگه زردآلو و دانه‌های روغنی  هستند.
در همین راستا می توانید از دستورهای غذایی زیر که هدفمندتر بوده و برای تامین آهن گزینه‌های بهتری هستند استفاده کنید.

[تصویر:  800_507.jpg]

یک نکته مهم: هنگام استفاده از غذاهایی که غنی از آهن هستند ، از منابع غذایی حاوی ویتامین، جهت جذب بهتر آهن (مثل پرتقال، گریپ فروت، گوجه‌فرنگی، کلم، توت فرنگی، فلفل سبز و لیمو ترش) استفاده کنید.
طرز تهیه عدسی و 8 راز خوشمزه تر شدن آن
مواد لازم :
دو لیوان عدس
روغن 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
پیاز متوسط یکعدد برای پیاز داغ
رب گوجه فرنگی 2 الی 3 قاشق غذاخوری

[تصویر:  801_912.jpg]

طرز تهیه :

عدس را از 24 ساعت قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید . با اینکار شاید مقداری از املاح بیرون ریخته شود ولی دیگر دل درد نخواهید گرفت و رنگ آنهم پس از پخت تیره نمیشود .
عدس ها را با روغن و آب ( یا آب مرغ یا گوشت اگر از قبل آماده دارید ) بپزید . پس از پخت کامل عدس ها – پیاز داغ و رب گوجه و نمک و فلفل ( و کمی در صورت تمایل ادویه گرام ماسالا یا هر نوع ادویه که می پسندید ) اضافه کنید . قوام عدسی را خیلی شل و خیلی سفت نکنید .
آنرا با لیمو ترش یا کمی سرکه و روغن زیتون آنرا سرو کنید .( اگر مقدار بسیار کمی پودر گلپر هم روی بریزید خوشمزه و سهل الهضم می شود .)

8 راز عدسی
از قدیم عدسی برای صبحانه و میان وعده‌ها استفاده می‌شده آن هم به این دلیل که غذایی بسیار مغذی است. البته بهترین عدس در ناحیه کاشان و دیزین کشت می‌شده اما امروز ما یکی از واردکننده‌های این ماده غذایی هستیم. برای پخت عدسی نیز نکته‌هایی وجود دارد که ما به 8 مورد از آن‌ها پرداخته‌ایم که عبارتند از:

1. عدس بسته‌بندی بخرید. توجه کنید که بسته‌بندی آن چروک و سوراخ‌سوراخ نباشد. در ضمن، وقتی در کاسه‌ای از آب آن را خیس می‌کنید، عدس‌ها ته ظرف باقی بمانند و به سطح آب نیایند. به علاوه از خریدن عدس‌های فله‌ای نیز خودداری کنید زیرا امکان دیرپز بودن آن‌ها وجود دارد.

2. برای آنکه نفاخی عدس گرفته شود آن را به مدت 24 ساعت در آب خیس کنید. البته دقت کنید که این زمان بیشتر نشود زیرا در این صورت عدس بر اثر حرارت دیدن، له و پوستش جدا می‌شود.

3. برای آنکه عدس‌ها سریع‌تر پخته شوند ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، عدس‌ها را نیز اضافه کنید و بعد از این مرحله به عدس، آب اضافه کنید. با این کار عدس‌ها سریع‌تر می‌پزند.
4. ادویه و چاشنی‌های این غذا را در مراحل پایانی به آن اضافه کنید زیرا هم باعث دیرپز شدن عدس می‌شوند و هم عطر و بوی ادویه‌ها از بین خواهند رفت.
5. به عنوان ادویه به این غذا زیره بزنید و اگر تمایل دارید در آن گلپر بریزید، چاشنی عدسیتان بهتر است سرکه باشد اما در صورت نزدن گلپر، چاشنی مناسب این غذا آب‌لیموی تازه است.
6. اگر آب عدسیتان تمام شد، بهتر است به آن آب جوش اضافه کنید و در آن کمی عصاره مرغ یا سبزیجات نیز بریزید و اگر عدسی شور شد از سیب‌زمینی استفاده کنید.
7. برای خوشمزه‌تر شدن عدسی به آن سیب‌زمینی نگینی شده اضافه کنید و هرگز از گوشت استفاده نکنید زیرا عدسی، غذایی است که گوشت ندارد.
8. عدسی غلظت مشخصی دارد، بهتر است نه خیلی رقیق باشد و نه مانند حلیم غلیظ بلکه مانند آشی نسبتاً غلیظ باید پخته و سرو شود.
تشکر از این کاربر پاسخ


1395 / 5 / 3، 11:00 صبح,
#42
آشنایی با روش تهیه ناگت بروکلى براى کودکان‎
ناگت بروکلی می‌تواند غذایی مناسب برای میان وعده و یا حتی ناهار فرزندانتان باشد.
[تصویر:  16-7-23-113015123000.jpg]
  • مواد لازم براى تهیه ناگت بروکلى براى کودکان‎:
۵٠٠ گرم بروکلى
٢۵٠ گرم پنیر چدار
نصف قاشق چای‌خورى فلفل سیاه
نصف قاشق چای‌خورى پودر سیر
يك عدد تخم‌مرغ
  • طرز تهیه ناگت بروکلى براى کودکان‎:
بروکلى را در مخلوط کن ریخته و خرد می‌کنیم تا کاملا ریز و یکدست شود،
پنیر ، تخم مرغ، فلفل و پودر سیر را اضافه کرده و دوباره مخلوط می‌کنیم،
در یک سینى فر، کاغذ روغنى انداخته ، و از مخلوط بروکلى، به اندازه يك قاشق براى هر ناگت روى سینى می‌ریزیم و روى آن را صاف می‌کنیم و در فرى که به دماى ١٨٠ درجه سانتیگراد رسیده، به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا پخته و طلایى شود.
  • خواص مواد غذایی اصلی:
بروکلی سرشار از مواد مغذی است . ضد سرطان است . از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند . برای کنترل دیابت بسیار مفید است. کلسیم موجود در بروکلی با کلسیم موجود در شیر برابر است . ضد پوکی استخوان است و ...
تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین است . یک عدد تخم مرغ به طور میانگین ۷۶ کیلوکالری انرژی دارد و ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست . تخم مرغ به جز ویتامین C اکثر ویتامین‌های مورد نیاز بدن را دارد و حاوی تمامی املاح برای سلامتی فرد است . کلسترول موجود در زرده تخم مرغ برای سلول‌های بدن بسیار ضروری هستند.
تشکر از این کاربر پاسخ



پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS
Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 5.8
Powered by