جملات قصار و حکیمانه
|
1393 / 12 / 15، 01:48 عصر,
|
|||
|
|||
فروغ فرخزاد میگه:در حیرتم از خلقت آب،اگر با درخت همنشین شود، آنرا شکوفا میکند.اگر با اتش تماس بگیرد، آنرا خاموش میکند.اگر با ناپاکی ها برخورد کند، آنرا تمیز میکند.اگر با آرد هم آغوش شود، آنرا اماده طبخ میکند.اگر با خورشید متفق شود، رنگین کمان ایجاد میشود.ولی اگر تنها بماند، رفته رفته گند اب میگردد.دل ما نیز بسان آب است، وقتی با دیگران است زنده و تاثیر پذیر است،و در تنهایی مرده وگرفته است.پس بیاییم با، "باهم" بودن دلهایمان را زنده و سرحال نگهداریم...
|
|||
12 کاربر به خاطر ارسال این پست از امیرعلی تشکر کردهاند: پناهی نیا, ملیحه, محمد81, محمد حسین, فرید, فاطمه, غلامرضا1, صدف, سعیده, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 18، 07:04 عصر,
|
|||
|
|||
دریا برای مرغابی تفریحی بیش نیست،اما برای ماهی زندگیست... برای کسی که دوستت دارد "زندگی"باش نه"تفریح".
أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
|
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: محمد81, محمد حسین, فرید, فاطمه, غلامرضا1, صدف, سعیده, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 18، 08:44 عصر,
|
|||
|
|||
دست های کوچکش به زور به شیشه های ماشین شاسی بلند حاجی میرسد
التماس میکند:آقا...آقا...دعا می خری؟ وحاجی بی اعتنا تسبیح دانه درشتش را می گرداند... حاجی کجا میروی؟!! به خدا حج همینجاست...
«اِلهی رِضیً بِرِضاکَ مُطیعاً لاِءَمْرِ قَضاکَ لا مَعْبُودَ سِوَاکَ»(دعا)
|
|||
11 کاربر به خاطر ارسال این پست از راضیه تشکر کردهاند: پناهی نیا, ملیحه, محمد81, محمد حسین, فرید, فاطمه, غلامرضا1, صدف, سعیده, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 20، 07:00 عصر,
|
|||
|
|||
نماز اول وقت مثل خوردن لیموشیرین می مونه، هرچه از زمان برش لیمو بگذره ازشیرینیش کم میشه وبه تلخیش افزوده میشه اگردرخوندن نماز تأخیرکنید منتظرتأخیردرامور زندگیتان باشید. مثل تأخیردریافتن شغل، تأخیردرازدواج ، تأخیردر فرزند آوری ودر نهایت گم کردن راه، هرقدر که امور نمازت منظم باشد ، امور زندگیت هم تنظیم خواهد شد آیت الله بهجت
|
|||
13 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: یاسمن, محمد81, محمد حسین, فرید, فاطمه, غلامرضا1, علیرضا۷۱, صدف, سعیده, راضیه, خدیجه, بهزاد, اراز |
1394 / 1 / 5، 08:26 صبح,
|
|||
|
|||
واقعا قشنگه بخونيد...
اگر تربیت " غلط " به تو آموخت غیرت داشتن دخالت کردن است و حیا را در صندوق کردن! شهید مطهری به من گفت: غیرت، عشق مرد به ناموسش است ؛ و حیا، احترام زن به خودش...!!! اگر تربیت " غلط " به تو آموخت که مرد میتواند زنش را بزند ! اسلام من به من آموخت که زن ریحانه است و مرد وظیفه دارد تمام اسباب راحتی و آسایشش را فراهم کند...!!! اگر تربیت " غلط "به تو گفت که زن عقلش نصف مرد است و نمی تواند به تنهایی در دادگاه شهادت دهد...؛ شهید مطهری در کتاب حقوق زن به من گفت : که زن احساسات و عواطفش دوبرابر مرد است و از این رو ممکن است در شهادت دادن دچار تزلزل شود...!!! اگر تربیت " غلط " به تو گفت که دیه زن نصف دیه ی مرد است چون ارزشش کمتر از مرد است...؛ شهید مطهری در کتاب حقوق زن به من آموخت که : اگر من کشته شوم برای اینکه مادرت در آسایش تو را بزرگ کند دیه ی من بیشتر است....!!! ایرادی اگر هست در مسلمانی ماست نه دین اسلام و قرآن و احکام الهی...!!! تقدیم به تموم بانوان ایرانی پس بانو به خودت افتخار کن.
|
|||
7 کاربر به خاطر ارسال این پست از راضیه تشکر کردهاند: محمد81, محمد حسین, فرید, علی کوچولو, صدف, خدیجه, اراز |
1394 / 1 / 7، 09:13 صبح,
|
|||
|
|||
در جوشن كبير يه عبارت هست كه ميگيم " يا كٓريمٓ الصَّفْح " معناش خيلي جالبه :
یه وقتی یه کسی تو رو می بخشه اما یادش نمیره که فلان خطا رو کردی و همیشه یه جوری نگات می کنه که تو می فهمی هنوز یادش نرفته یه جورایی انگار که سابقه بدت رو مدام به یادت میاره. ولی یه وقتی یه کسی تو رو می بخشه و یک طوری فراموش می کنه انگار نه انگار که تو خطایی رو مرتکب شدی. اصلا هم به روت نمیاره. به این نوع بخشش میگن صَفح. تفاوت هست بين عفو ، صفح و غفران. و خدای ما اینگونست.. " يا كٓريمٓ الصَّفْح "?
|
|||
7 کاربر به خاطر ارسال این پست از راضیه تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, فرید, علی کوچولو, صدف, خدیجه, اراز |
1394 / 1 / 12، 01:37 عصر,
|
|||
|
|||
لحظه ای که خدا را بشناسی خدا می شوی. زیرا شناخت خدا همچون دانش نیست که بتوانی از یادش ببری . شناخت خدا به این معناست که خدا تنفس و تپش قلب تو شده است. ****************************** افکار و رویاهایتان تصاویری هستند از کتابی که روحتان درباره شما می نویسد |
|||
6 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, علی کوچولو, صدف, خدیجه, اراز |
1394 / 1 / 13، 03:26 عصر,
|
|||
|
|||
درد یک پنجره را پنجره ها میفهمند معنی کور شدن را گره ها میفهمند سخت است بالا بروی ساده بیای پایین قصه ی تلخ مرا سرسره ها میفهمند یک نگاهت به من آموخت که درحرف زدن چشم ها بیشتر از حنجره ها میفهمند . . . |
|||
7 کاربر به خاطر ارسال این پست از صدف تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, محمد حسین, فرید, علی کوچولو, خدیجه, اراز |
1394 / 1 / 14، 04:34 عصر,
|
|||
|
|||
"قصد آدمی باید فراتر از آنجا باشد که دستش می رسد و گرنه آسمان به چه کار آید؟" براونینگ |
|||
7 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, محمد حسین, صدف, خدیجه, جلال65, اراز |
1394 / 1 / 15، 10:40 عصر,
|
|||
|
|||
بزرگی می گفت اگر درد را احساس کردی زنده ای.... اگر درد دیگران را احساس کردی انسانی.
|
|||
6 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: محمد81, محمد حسین, فرید, صدف, خدیجه, اراز |
1394 / 1 / 17، 11:36 صبح,
|
|||
|
|||
به این بدن که اینهمه لذت معصیت راچشیده است ، رنج طاعت را بچشان ، از نازک نارنجی بودن بیرون بیا ، با نازک نارنجی گری آدم بنده خدا نمیشود ، اصلا انسان نمیشود ، آدم نازک نارنجی انسان نیست .روزه میگیری سخت است ، مخصوصا چون سخت است بگیر . شب میخواهی تا صبح احیابگیری برایت سخت است ، مخصوصا چون سخت است این کار را بکن . یک مدتی هم بخودت رنج سختی بده ، خودت را تأدیب کن . شهید مطهری کتاب گفتارهای معنوی
|
|||
1394 / 1 / 18، 10:52 عصر,
|
|||
|
|||
من به کسانی که از مذهب خود با دیگران سخن می گویند و تبلیغ می کنند مخصوصاً وقتی که منظورشان این است که آنها را به دین خود در آورند هیچ اعتقاد ندارم. مذهب و اعتقاد با گفتار نیست بلکه در کردار است و در این صورت عمل هر کس عامل تبلیغ خواهد بود.
ماهاتما گاندی |
|||
4 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: یاسمن, ملیحه, محمد81, اراز |
1394 / 1 / 20، 10:49 صبح,
|
|||
|
|||
تست ................
|
|||
1394 / 1 / 29، 11:40 صبح,
|
|||
|
|||
مهمترین سایزی که باید آدم بدونه سایز (دهنشه)
تندگویی وقضاوت درمورددیگران انتقادنیست اسمش (توهین)است هرکاریاحرفی که درآخرش بگیم شوخی کردم ،شوخی نیست حمله به شخصیت آن فرد است بازی کردن بااحساسات مردم زرنگی نیست ، اسمش (هرزگی)هست خراب کردن یک نفر توی جمع جوک نیست اسمش(کمبود)هست به راهی که اکثر مردم می روند بیشتر شک کن، اغلب مردم فقط تقلید می کنند. از متمایز بودن نترس! انگشت نما بودن بهتر از احمق بودن است. |
|||
1394 / 3 / 10، 07:30 صبح,
|
|||
|
|||
جملات زیبا از دکترهلاکویی
ما لباس ۵ سال پیش را بخاطر مد نبودن نمی پوشیم ، ولی فرهنگ کهنه ۵ هزار سال پیش را همچنان حفظ می کنیم …” دکتر هلاکویی” با پذیرش وظیفه و مسئولیت پدر و مادر می شویم نه با تولید مثل ! دکتر هلاکویی” اگر در طی روز ساعت ها به فرزند خود محبت و فقط چند لحظه او را تنبیه می کنید تلخی و رنج تنبیه بیشتر از شیرینی ساعت ها محبت در روان کودک به جای می ماند …. ” دکتر هلاکویی “ هرگز نگویید تو بچه بدی هستی بگویید تو بچه خوبی هستی ولی کار اشتباهی انجام داده ای …. ” دکتر هلاکویی “ اگر درخت زندگی ما پر ثمر باشد حتی در صورت طعنه و یا حمله ی دیگران میوه ی فراوانی از ان می ریزد …. “دکتر هلاکویی “ برخی از پدر و مادرها در رابطه با فرزندان خود مواظب و مراقب نیستند بلکه به بیماری شک و تردید مبتلا هستند …. ” دکتر هلاکویی “ من در صورتی میتوانم به شما کمک کنم که خود خواسته باشید وگرنه این کمک نیست تجاوز به حقوق شماست …. ” دکتر هلاکویی “ تمام هنر زندگی اینست : در من چه می گذرد ان زمان که دنیا در گذر است … ” دکتر هلاکویی “ زنان به علت فشار روانی ناشی از دنیای امروز , تغییرات هورمونی , تبعیض و نادیده گرفتن شدن حق و حقوقشان , دوبرابر بیشتر از مردان به افسردگی مبتلا می شوند … ” دکتر هلاکویی “ روزی که همسر خود را به انجام کاری که دوست ندارد وادار کنید , به زودی از شما متنفر خواهد شد … ” دکتر هلاکویی “ من قرار نیست از کسی که سوال من را دوست ندارد سوال کنم ….. هر کس برای خود حریمی دارد که باید حرمت ان را داشت …. ” دکتر هلاکویی “ پولدار بودن مهم نیست باید فقیر نبود ……. ” دکتر هلاکویی “ هیچ کسی در جهان ،…. ارزش این رو نداره که انسان زندگی خود را بخاطر او خراب کنه. …. بخاطر دیگران می شود ساخت ،….. اما بخاطر هیچکس نمی شود خراب کرد … ” دکتر هلاکویی “ در طول تاریخ ما از قدرت به بهانه محبت استفاده نادرست کرده ایم …… ” دکتر هلاکویی “ هرگاه فرد مساله را نمی تواند حل کند از نادانی و ناتوانی , ان را به قضا و قدر , سرنوشت , شیطان و دیگران نسبت می دهد …… ” دکتر هلاکویی “ همسر شما باید «نفر اول» زندگی شما باشد ……. ” دکتر هلاکویی “ پذیرش مسئولیت , همانند درجه حرارت بدن از حد متعادل که گذشت چه بیشتر یا کمتر ایجاد بیماری و حتی مرگ می کند …… ” دکتر هلاکویی “ بپذیرید که زندگی سخت و مشکل است قبول وجود محرومیت و محدودیت در زندگی به فرد قدرت ادامه زندگی میدهد ….. ” دکتر هلاکویی “ ان روزی که نمی توانید برای عشق و علاقه ی خود به فرد مقابل دلیل موجه ای ارائه دهید شما عاشق نیستید …. ” دکتر هلاکویی “ اگر ادعا می کنید انسان خوبی هستید این خوبی را در رفتار و افکار و هدف های خود نسبت به دیگران نمایان کنید …. |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان