نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه
|
1393 / 8 / 3، 05:10 عصر,
|
|||
|
|||
سمبوسه ی قارچ
مواد لازم : قارچ خرد شده...........................................................400 گرم فلفل دلمه ............................................................. نصف ا عدد گل کلم ریز خرد شده...................................................100 گرم گوجه فرنگی متوسط ..................................................3 عدد پیاز متوسط...............................................................1 عدد هویج متوسط ...........................................................1 عدد سیب زمینی بزرگ ................................................... 1 عدد سیر ...................................................................... 2 حبه جعفری خرد شده .....................................................50 گرم روغن زیتون یا روغن مایع............................................4 قاشق غذا خوری آب لیموترش تازه.......................................................به مقدار دلخواه نمک و فلفل ...........................................................به مقدار لازم دارچین ،زنجبیل ،زیره و زعفران.......................هر کدام نصف قاشق چای خوری پونه کوهی ............................................................ 1 قاشق مربا خوری نان لواش برش داده شده به شکل مستطیل...................به مقدار لازم روش تهیه تمام سبزیجات شامل قارچ،فلفل دلمه ،پیاز،هویج ، سیب زمینی،سیر،گوجه فرنگی ،جعفری و گل کلم را به صورت ریز خرد می کنیم و آن ها را در یک ظرف مناسب می ریزیم،سپس روغن و ادویه جات و نمک وفلفل را هم به آن ها افزوده روی حرارت می گذاریم تا پخته و آب آن کاملا کشیده شود.پس از خشک شدن، آب یک عدد لیموترش را به مایه ی سمبوسه اضافه کرده و از آن به مقدار لازم لای نان لواشی که از قبل به صورت مستطیل برش داده شده قرار می دهیم و آن را به صورت مثلث می پیچیم و با قلم مو دو طرف سمبوسه را کمی با روغن چرب می کنیم،سپس آن ها را در سینی فر چیده و با حرارت ملایم می پزیم تا کمی قهوه ای رنگ شوند . این غذا را می توانید به همراه سس کچاپ میل نمایید. این مقدار غذا برای 5 تا 6 نفر کافی است. ارمغان تندرستی ،جمشید خدادادی، ص 133 |
|||
13 کاربر به خاطر ارسال این پست از مرضیه تشکر کردهاند: یاسمن, ملیحه, محمد81, محمد حسین, محسن سروش, فرید, فاطمه, عاطفه, صدف, سکینه, سوزان, خدیجه, بهزاد |
|
پیامهای داخل این موضوع |
نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 26، 11:16 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 30، 07:42 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 30، 07:43 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 15، 05:21 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 15، 05:23 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 18، 07:53 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 5 / 1، 07:37 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1393 / 5 / 12، 01:09 صبح
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 09:51 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:03 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:14 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:20 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 6 / 15، 12:18 صبح
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 26، 05:01 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط عبدالحسین - 1393 / 7 / 17، 08:33 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 8 / 3، 05:10 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 8 / 18، 02:20 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 9 / 10، 01:54 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط روحان - 1393 / 9 / 10، 06:51 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 9 / 16، 11:12 عصر
پتاژ کدو حلوایی، ساده و با کلاس! - توسط صدف - 1393 / 10 / 28، 10:50 صبح
پاسخ: بهترین روش انجماد مواد غذایی - توسط صدف - 1393 / 11 / 3، 07:08 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 11 / 4، 05:35 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1393 / 11 / 6، 01:30 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1393 / 11 / 15، 01:36 صبح
اثر شگفت انگيز معجون ليمو وزنجبيل را احساس کنيد - توسط صدف - 1393 / 11 / 26، 12:43 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سوزان - 1393 / 12 / 15، 06:43 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1393 / 12 / 20، 12:30 عصر
سکنجبین خانگی بسازید - توسط صدف - 1394 / 1 / 10، 11:54 صبح
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 1 / 18، 09:48 صبح
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 5 / 24، 01:03 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 5 / 31، 12:37 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 6 / 3، 08:28 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1394 / 8 / 21، 11:06 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1394 / 11 / 1، 11:32 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1394 / 12 / 16، 02:32 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1395 / 2 / 22، 12:00 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1395 / 5 / 3، 11:00 صبح
[برش] ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط عبدالحسین - 1393 / 7 / 10، 01:40 صبح
[برش] ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط عبدالحسین - 1393 / 7 / 15، 02:07 صبح
نسخه ای برای درمان سنگ کلیه - توسط خدیجه - 1393 / 8 / 21، 12:48 عصر
[برش] ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط مینا - 1393 / 9 / 14، 08:55 عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان