نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه

1393 / 8 / 3، 05:10 عصر,
#18
سمبوسه ی قارچ

مواد لازم :
قارچ خرد شده...........................................................400 گرم
فلفل دلمه ............................................................. نصف ا عدد
گل کلم ریز خرد شده...................................................100 گرم
گوجه فرنگی متوسط ..................................................3 عدد
پیاز متوسط...............................................................1 عدد
هویج متوسط ...........................................................1 عدد
سیب زمینی بزرگ ................................................... 1 عدد
سیر ...................................................................... 2 حبه
جعفری خرد شده .....................................................50 گرم
روغن زیتون یا روغن مایع............................................4 قاشق غذا خوری
آب لیموترش تازه.......................................................به مقدار دلخواه
نمک و فلفل ...........................................................به مقدار لازم
دارچین ،زنجبیل ،زیره و زعفران.......................هر کدام نصف قاشق چای خوری
پونه کوهی ............................................................ 1 قاشق مربا خوری
نان لواش برش داده شده به شکل مستطیل...................به مقدار لازم

روش تهیه
تمام سبزیجات شامل قارچ،فلفل دلمه ،پیاز،هویج ، سیب زمینی،سیر،گوجه فرنگی ،جعفری و گل کلم را به صورت ریز خرد می کنیم و آن ها را در یک ظرف مناسب می ریزیم،سپس روغن و ادویه جات و نمک وفلفل را هم به آن ها افزوده روی حرارت می گذاریم تا پخته و آب آن کاملا کشیده شود.پس از خشک شدن، آب یک عدد لیموترش را به مایه ی سمبوسه اضافه کرده و از آن به مقدار لازم لای نان لواشی که از قبل به صورت مستطیل برش داده شده قرار می دهیم و آن را به صورت مثلث می پیچیم و با قلم مو دو طرف سمبوسه را کمی با روغن چرب می کنیم،سپس آن ها را در سینی فر چیده و با حرارت ملایم می پزیم تا کمی قهوه ای رنگ شوند .
این غذا را می توانید به همراه سس کچاپ میل نمایید.
این مقدار غذا برای 5 تا 6 نفر کافی است.

ارمغان تندرستی ،جمشید خدادادی، ص 133
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 13 کاربر به خاطر ارسال این پست از مرضیه تشکر کرده‌اند:
یاسمن, ملیحه, محمد81, محمد حسین, محسن سروش, فرید, فاطمه, عاطفه, صدف, سکینه, سوزان, خدیجه, بهزاد



پیام‌های داخل این موضوع
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 30، 07:42 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 30، 07:43 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 15، 05:21 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 15، 05:23 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 18، 07:53 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 5 / 1، 07:37 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1393 / 5 / 12، 01:09 صبح
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 09:51 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:03 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:14 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:20 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 6 / 15، 12:18 صبح
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 26، 05:01 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط عبدالحسین - 1393 / 7 / 17، 08:33 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 8 / 3، 05:10 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 8 / 18، 02:20 عصر
پتاژ کدو حلوایی، ساده و با کلاس! - توسط صدف - 1393 / 10 / 28، 10:50 صبح
سکنجبین خانگی بسازید - توسط صدف - 1394 / 1 / 10، 11:54 صبح
نسخه ای برای درمان سنگ کلیه - توسط خدیجه - 1393 / 8 / 21، 12:48 عصر
[برش] ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط مینا - 1393 / 9 / 14، 08:55 عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان

صفحه‌ی تماس | پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS
Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 5.8
Powered by