داستانهای عبرت آموز و کوتاه و عامیانه
|
1393 / 8 / 13، 01:21 صبح,
|
|||
|
|||
عابدی در کوه هفتاد سال عبادت میکرد. آنقدر عبادات او خالصانه بود که او را در شهر به نام مستجاب الدعوه می شناختند.
روزی دختری در شهر نابینا شد و او را نزد بهترین طبیبان شهر بردند. اما جواب همه طبیبان منفی بود. برادران دختر تصمیم گرفتند او را نزد عابد ببرند تا چشمان خواهرشان بینا شود. دختر جوان را نزد عابد آوردند و برای عابد ماجرا را تعریف کردند. عابد به برادران گفت خواهرتان را اینجا بگذارید و فردا صبح به دنبال او آیید و سس برادران با خوشحالی و شعف از آنجا رفتند. در شب عابد در حالی که در حال عبادت بود ناگهان کسی وارد شد و شروع به عبادت کرد.او آنچنان عبادت میکرد که گویی اصلا خسته نمی شد. عابد تعجب کرد و به خودش گفت من که عابدم اینگونه نمی توانم عبادت کنم. عابد به سوی او رفت تا از او سوال کند که چگونه می تواند بدون استراحت و وقفه عبادت کند. اما آن شخص گفت برو عقب و مزاحمم نشو و به عبادت خود ادامه داد. بار دوم وقتی نماز شخص تمام شد عابد با سراسیمگی به سمت او رفت و دستهای او را محکم گرفت و از او درخواست کرد که بگوید چگونه بدون وقفه عبادت میکند. شخصی که به نزد عابد آمده بود شیطان بود.به عابد گفت من هفتاد سال عبادت کردم و پس از آن گناهی انجام دادم که لذت عبادت را در من دو چندان کرد و دوباره شروع به عبادت کرد. عابد بود و دخترک جوان. و عابد هفتاد سال عبادت خود را بر باد داد. عابد دوباره سراسیمه وارد غار شد و آن شخص به او گفت : نترس! او را بکش و در زیر پایت دفن کن و صبح به برادرانش بگو که او دیشب بینا شد و از کوه پایین رفت.عابد نیز او را کشت و دفن کرد. صبح برادران به نزد عابد آمدند. عابد نیز به آنها گفت که دیشب خواهرتان شفا گرفت و از کوه به پایین رفت. برادران به سرعت به ایین کوه می آمدند که آن شخص همان شیطان ار دیدند و او ماجرای دیشب را به برادران گفت و برادران به نزد عابد رفتند و او را به نزد قاضی بردند و قاضی نیز حکم عابد را اعدام اعلام کرد. او در حالیکه به بالای دار آویخته شده بود شیطان به نزدش آمد و به او گفت می توانم نجاتت دهم فقط به من ایمان بیاور و سجده کن .عابد قبول کرد و سپس او را اعدام کردند. و اینجاست که میگن هفتاد سال عبادت یک شب به باد میره... |
|||
5 کاربر به خاطر ارسال این پست از مرتضی تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, محمد حسین, فرید, سوزان |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان