نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه

1393 / 9 / 10، 01:54 عصر,
#21
*حلوا*
مواد لازم:
آرد گندم سفيد سه ليوان
شكر دو ليوان
روغن يك ليوان
زعفران ساييده حل شده پنج قاشق غذا خوري
آب سه ليوان
گلاب يك فنجان

طرز تهيه:
روغن را در ظرفي مي ريزيم ( ظرف نبايد تفلون باشد) آرد را به روغن اضافه كرده و در حرارت ملايم مرتب هم ميزنيم تا آرد كاملن سرخ شود.
وقتي آرد خوب سرخ شد و رنگ آن طلايي و بوي آرد سرخ شده بلند شد, موقع اضافه كردن شربت حلواست كه از قبل آماده كرديم. (آرد بعد از سرخ شدن به شكل زير در مي آيد و به روغن مي افتد.)
شربت را به آرامي به آرد اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گلوله- گلوله نشود. سپس حلوا را در ظرف كشيده و آنرا تزئين ميكنيم.
طرز تهيه شربت حلوا
شكر را با آب مخلوط كرده و مي گذاريم بجوشد و سپس زعفران و گلاب را به آن اضافه ميكنيم. شربت حلوا نبايد غليظ شود چون حلوا سفت مي شود اگر خيلي هم رقيق باشد حلوا خمير مي شود. پس در درست كردن شربت دقت كنيد.
چند نکته :
**(براي تهيه حلواي موز)
همين حلوا را در سيني پهن مي كنيم بعد از اينكه كمي سرد شد موز را در وسط حلوا قرار داده و آنرا مثل رولت ميپيچيم و در يخچال به مدت يك ساعت مي گذاريم تا كاملن خودش را بگيرد و سپس با چاقو آن را مثل رولت برش ميدهيم.)
**(براي اينكه حلواي خوبي داشته باشيم آرد حتمن بايد خوب سرخ شود . شايد كمي سخت باشد چون آرد وقتي در روغن ريخته ميشود سنگين ميشود و همزدن آن مشكل و چون بايد با حرارت ملايم سرخ شود (در حرارت تند آرد مي سوزد و تلخ ميشود) براي همين وقت و حوصله زيادي ميبرد. بعضيها براي اينكه آرد سبك شود و راحتتر هم بخورد, ابتدا آرد را بدون روغن كمي تفت ميدهند كه اين كار باعث تيرگي و بد طعمي حلوا ميشود. اگر حلواي خوشمزه مي خواهيد كمي زحمت را تحمل كنيد ولي مطمئنن از خوردن اين حلوا لذت ميبريد.)
[تصویر:  4bf3eba1ca32f0f25910f5773e51d012.jpg]
أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 10 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کرده‌اند:
مرضیه, محمد81, محمد حسین, محسن سروش, فرید, فاطمه, غلامرضا1, صدف, سوزان, سعیده



پیام‌های داخل این موضوع
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 30، 07:42 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 30، 07:43 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 15، 05:21 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 15، 05:23 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 18، 07:53 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 5 / 1، 07:37 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1393 / 5 / 12، 01:09 صبح
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 09:51 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:03 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:14 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:20 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 6 / 15، 12:18 صبح
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 26، 05:01 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط عبدالحسین - 1393 / 7 / 17، 08:33 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 8 / 3، 05:10 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 8 / 18، 02:20 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 9 / 10، 01:54 عصر
پتاژ کدو حلوایی، ساده و با کلاس! - توسط صدف - 1393 / 10 / 28، 10:50 صبح
سکنجبین خانگی بسازید - توسط صدف - 1394 / 1 / 10، 11:54 صبح
نسخه ای برای درمان سنگ کلیه - توسط خدیجه - 1393 / 8 / 21، 12:48 عصر
[برش] ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط مینا - 1393 / 9 / 14، 08:55 عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان

صفحه‌ی تماس | پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS
Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 5.8
Powered by