انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 24، 08:06 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › مشاوره پزشکی و چشم پزشکی › چشم پزشکی انجمن
سوال مهم

حالت‌های نمایش موضوع
سوال مهم
تیمور آفلاین
عضو تازه وارد
*
تشکر اهداء کرده: 50
تشکر دریافتی: 61 بار در 9 پست
موضوع‌ها: 0
اعتبار: 2
1393 / 10 / 20، 12:50 عصر
سلام وعرضادب خدمت دکتر بنده تیمور هستم از جوانرود استان کرمانشاه به بیماری دچار هستم که تا با اقای سروش اشنا نشدم اسم بیماریم را نمیدانستم   چرا که هرموقع به پزشک مداجعه میکردم با یک عینک  ته استکانی با نهره 13 برا تجویز میکردند  ومن هیچ موقع نتوانستم  از ان عینک استفاده کنم
علایم بیماریم
1اصلا در روز دیدندارم مکر اینکهوچشمامو تنگ کنم تا مختصری دید پیداکنم  و2  موقع پیاده روی در خیابان روبه رو دید ندارم مگر کسی از کنارم رد شود تا او را بشناسم 3 نور گوشی وتلویزیون و کامپیوتر را باید تا اخر کم کنم تا بتوانم ازان استفاده کنم ورنگ را تشخیص نمیدم  مگر خیلی حجمش زیاد باشد مثلا رنگ تابلو شماره خان بانکی را اصلا تشخیص نمیدم  مگر چشمامو  کچ  و تنگ کنم  و فقط در موقع غروب  و قبل از طلوع افتاب  دیدم خوب است  وحتی در تاریکی  نخ را در سوزن به راحتی می زنم  
وسر شمارا درد نیاورم که هر چهار فرزندم نیز به این درد مبتلا هستند
و حلا پسرم نیز موقع سربازیش است   و چون خودم را سربازی بردند وحرفم را باور  نکردند نگران اینم که همین بلا سر ایشان نیز بیاید   لطفا راهنمای بفرماید که چکار کنم    نا گفته نماند که اقای سروش گفت با این علایم که من گفتم  بیماریم اشتارگات است   تشخیص شما چیست
ایا عینکی هست که نور خورشیدرا 75 در صد کاهش دهد  از صبوری شما بسیار بسیار متشکرم
16 کاربر به خاطر ارسال این پست از تیمور تشکر کرده‌اند:
مینا, مهدی 1483, مرضیه, محمد81, محمد حسین, محمد امین, فرید, فرزاد, فاطمه, غلامرضا1, علیرضا درویشپوریان, شکوفه, سارا90, خدیجه, بهزاد, اراز
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

پیام‌های داخل این موضوع
سوال مهم - توسط علی25 - 1393 / 7 / 23، 01:14 عصر
RE: سوال مهم - توسط ملیحه - 1393 / 7 / 23، 09:50 عصر
RE: سوال مهم - توسط دکتر ستاریان - 1393 / 8 / 15، 07:56 عصر
RE: سوال مهم - توسط تیمور - 1393 / 10 / 20، 12:50 عصر
RE: سوال مهم - توسط محسن سروش - 1394 / 4 / 28، 10:41 عصر

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی