1394 / 6 / 7، 09:07 صبح
کدوسبز غذايي چند منظوره است. ميتواند خام يا پخته خورده شود و از هر نظر قابلمصرف است و فوايد بسياري براي سلامتي دارد.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران" به نقل ازخبرگزاري آريا، اما بسياري از افراد نميدانند که شکوفهها يا گلهاي آنکه در زير برگهايش رشد ميکنند نيز قابلخوردن هستند. همچنين پوست آنکه بسياري از ما آن را دور مياندازيم سرشار از آب و منبع خوبي براي تأمين ويتامين k، فيبر و آنتياکسيدانهاي بدن است.معمولاً از کدوسبز بهعنوان سبزي ياد ميشود اما از آنجا که از يک گل نشأت ميگيرد در حقيقت يک ميوه است.
*کاهش وزن: کدوسبز براي کساني که ميخواهند وزن کم کنند گزينه بسيار ايده آل با کالري پايين است. يک فنجان از آن حاوي تنها 20 کالري است. 95 درصد وزن کدوسبز از آب تشکيل شده است و منبع خوبي از فيبر است که آن را به گزينه خوبي براي به تعويق انداختن گرسنگي بدل کرده است.
*تقويت استخوانها و بهبود التيام زخم: خوردن کدوسبز مقدار جذب منگنز معدني بدن را افزايش ميدهد که نقش به سزايي در رشد بافت استخواني سالم و التيام صحيح جراحت دارد.
*افزايش سلامتي چشم: کدوسبز حاوي مواد غذايي گياهي به نام لوتئين و زاگزانتين است که در سلامتي بينايي مؤثر هستند. بنابراين خوردن آن بهمنظور حفظ سلامتي چشم و مبارزه با دنژاسيون ماکولا يا تباهي لکه زرد که با افزايش سن در ارتباط است توصيه ميشود.
*مبارزه با راديکالهاي آزاد: جاي شگفتي نيست که راديکالهاي آزاد براي بدن مضر هستند. کدوسبز منبع خوبي براي ويتامين c است که آنتياکسيدان مناسب براي کمک به مقابله با راديکالهاي آزاد و در نتيجه حفاظت از سلولها است.
*کاهش وزن: کدوسبز براي کساني که ميخواهند وزن کم کنند گزينه بسيار ايده آل با کالري پايين است. يک فنجان از آن حاوي تنها 20 کالري است. 95 درصد وزن کدوسبز از آب تشکيل شده است و منبع خوبي از فيبر است که آن را به گزينه خوبي براي به تعويق انداختن گرسنگي بدل کرده است.
*تقويت استخوانها و بهبود التيام زخم: خوردن کدوسبز مقدار جذب منگنز معدني بدن را افزايش ميدهد که نقش به سزايي در رشد بافت استخواني سالم و التيام صحيح جراحت دارد.
*افزايش سلامتي چشم: کدوسبز حاوي مواد غذايي گياهي به نام لوتئين و زاگزانتين است که در سلامتي بينايي مؤثر هستند. بنابراين خوردن آن بهمنظور حفظ سلامتي چشم و مبارزه با دنژاسيون ماکولا يا تباهي لکه زرد که با افزايش سن در ارتباط است توصيه ميشود.
*مبارزه با راديکالهاي آزاد: جاي شگفتي نيست که راديکالهاي آزاد براي بدن مضر هستند. کدوسبز منبع خوبي براي ويتامين c است که آنتياکسيدان مناسب براي کمک به مقابله با راديکالهاي آزاد و در نتيجه حفاظت از سلولها است.