مطالب زیبابرای امیدوموفقیت درزندگی
|
1393 / 11 / 25، 04:51 عصر,
|
|||
|
|||
مرگ همكار !
يک روز وقتى کارمندان به اداره رسيدند، اطلاعيه بزرگى را در تابلوى اعلانات ديدند که روى آن نوشته شده بود: «ديروز فردى که مانع پيشرفت شما در اين اداره بود درگذشت. شما را به شرکت در مراسم تشييع جنازه که ساعت ١٠ در سالن اجتماعات برگزار مىشود دعوت مىکنيم.» در ابتدا، همه از دريافت خبر مرگ يکى از همکارانشان ناراحت مىشدند اما پس از مدتى، کنجکاو مىشدند که بدانند کسى که مانع پيشرفت آنها در اداره مىشده که بوده است. اين کنجکاوى، تقريباً تمام کارمندان را در ساعت ١٠ به سالن اجتماعات کشاند. رفته رفته که جمعيت زياد مىشد هيجان هم بالا مىرفت. همه پيش خود فکر مىکردند: «اين فرد چه کسى بود که مانع پيشرفت ما در اداره بود؟ به هر حال خوب شد که مرد!» کارمندان در صفى قرار گرفتند و يکى يکى نزديک تابوت مىرفتند و وقتى به درون تابوت نگاه مىکردند ناگهان خشکشان مىزد و زبانشان بند مىآمد. آينهاى درون تابوت قرار داده شده بود و هر کس به درون تابوت نگاه مىکرد، تصوير خود را مىديد. نوشتهاى نيز بدين مضمون در کنار آينه بود: «تنها يک نفر وجود دارد که مىتواند مانع رشد شما شود و او هم کسى نيست جز خود شما. شما تنها کسى هستيد که مىتوانيد زندگىتان را متحوّل کنيد. شما تنها کسى هستيد که مىتوانيد بر روى شادىها، تصورات و موفقيتهايتان اثر گذار باشيد. شما تنها کسى هستيد که مىتوانيد به خودتان کمک کنيد. زندگى شما وقتى که رئيستان، دوستانتان، والدينتان، شريک زندگىتان يا محل کارتان تغيير مىکند، دستخوش تغيير نمىشود. زندگى شما تنها فقط وقتى تغيير مىکند که شما تغيير کنيد، باورهاى محدود کننده خود را کنار بگذاريد و باور کنيد که شما تنها کسى هستيد که مسئول زندگى خودتان مىباشيد. مهمترين رابطهاى که در زندگى مىتوانيد داشته باشيد، رابطه با خودتان است. خودتان را امتحان کنيد. مواظب خودتان باشيد. از مشکلات، غيرممکنها و چيزهاى از دست داده نهراسيد. خودتان و واقعيتهاى زندگى خودتان را بسازيد. دنيا مثل آينه است. انعکاس افکارى که فرد قوياً به آنها اعتقاد دارد را به او باز مىگرداند. «تفاوتها در روش نگاه کردن به زندگى است.»
أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
|
|||
9 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: محمد81, فرید, غلامرضا1, علی کوچولو, صدف, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 11 / 28، 08:12 عصر,
|
|||
|
|||
این قانون به قدرت تغییرات کوچک اشاره دارد! ساموئل اسمایلز ،مولف کتاب اخلاق و اعتماد به نفس، براین اعتقادست که تکرار کارهای کوچک نه تنها شخصیت انسان را می سازد بلکه شخصیت ملت ها را تعیین می کند. 1-اگر روزی 15 دقیقه را صرف خودسازی کنید در پایان یک سال، تغییر ایجاد شده در خویش را به خوبی احساس خواهید کرد. 2-اگر روزی 15 دقیقه از کارهای بی اهمیت خویش بکاهید، ظرف چندسال موفقیت نصیبتان خواهد شد. 3-اگر روزی 15دقیقه رابه فراگیری زبان اختصاص دهیداز هفته ای یک بار کلاس زبان رفتن بهتر است. 4-اگر روزی 15دقیقه را به پیاده روی سریع اختصاص دهید از هفته ای چند بار به باشگاه ورزشی رفتن، نتیجه ی بهتری خواهید گرفت. 5-اگر روزی 15 دقیقه مطالعه وسلول های خاکستری خویش را درگیر کنید؛ به پیشرفت های عظیم یادگیری دست خواهید یافت. زیبایی روش یا قانون 15 دقیقه در این است که آن قدر کوتاهست که هیچ وقت به بهانه ی این که وقت نداریدآن را به تاخیر نمی اندازید. جالبتر اینکه، کشور ژاپن امروزه موفقیت خود را مدیون این قانون می داند
|
|||
12 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: یاسمن, محمد81, محمد حسین, فرید, غلامرضا1, صدف, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز, ابراهیم |
1393 / 11 / 30، 11:29 صبح,
|
|||
|
|||
امروز لبخند را فراموش نکنید! اعمال ما، همیشه رساتر از کلمات هستند. مثلاً تبسم شما به طرف مقابلتان میگوید: “من دوستت دارم، تو مرا خوشحال میکنی، از ملاقاتت خوشحالم.” تبسم خرجی ندارد، ولی چیزهای بسیاری میآفریند. لبخند بدون اینکه دهندهاش را فقیر کند، گیرنده اش را ثروتمند میکند. تبسم، یک لحظه بیشتر پایدار نیست، ولی گاهی خاطرهاش تا ابد باقی میماند. هیچکس آنقدر غنی نیست که نیازی به تبسم نداشته باشد و هیچکس آنقدر فقیر نیست که از عهده بخشش یک تبسم برنیاید. لبخند، خستگی را برطرف و افراد مأیوس را امیدوار میکند. لبخند، اشعه آفتاب است برای افسردگان و بهترین پادزهر طبیعی است برای غم و ناراحتی. با همه اینها، تبسم را نه میتوان خرید و نه میتوان گدائی کرد و نه میتوان دزدید، زیرا تبسم یک کالای زمینی نیست، مگر زمانیکه عطا شود. پس لبخند را فراموش نکنید. لبخند بیهزینه شما، گرانبهاترین هدیه است. عبارت تاکیدی: لبخند چهره مرا زیباتر می کند! خدایا شکرت...
|
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: محمد81, محمد حسین, فرید, علی کوچولو, صدف, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز, ابراهیم |
1393 / 12 / 3، 12:05 عصر,
|
|||
|
|||
نه کلمه ای است که در راه رسیدن به پاسخ بله با آن روبه رو می شوید. زود تسلیم نشوید. حتی اگر والدین،اقوام،دوستان و همکارانتان با نیت خیر از شما بخواهند که دنبال یک کار واقعی برای خودتان بروید،بدانید که کار واقعی شما،دنبال کردن و پی گیری رویاهایتان است. از آنها دست برندارید و تا لحظه تحققشان پیش روید.
|
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: یاسمن, محمد81, محمد حسین, فرید, صدف, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 3، 10:22 عصر,
|
|||
|
|||
من زندگی خودم را میکنم و
برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم . چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام همه به خودم مربوط است مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است زندگی کن به شيوه خودت با قوانين خودت با باورها و ايمان قلبی خودت مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برايشان فرقی نمی کند چگونه هستی هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند شاد باش و از زندگی لذت ببر چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟ آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند!!!! : اگر خواستی چیزی را پنهان کنی لای یک کتاب بگذار! این ملت کتاب نمیخوانند...... احمد شاملو |
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: یاسمن, ملیحه, محمد81, محمد حسین, صدف, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 5، 12:27 صبح,
|
|||
|
|||
استادی میگفت راننده های حرفه ای در یخبندان باد لاستیک ماشین ها رو کم میکنن تا سر نخورن
میگفت : جاده دنیا لیزه ، واسه اینکه سر نخوری باید باد هوای نفست رو کم کنی تا خدای نکرده یهویی چپ نکنی ... خدا واسه اینکه چپ نکنیم بعضی وقتا یه سرعت گیرهایی رو توی زندگی ماها میذاره تا مواظب باشیم سالم به مقصد برسیم زندگیتون سرشار از شادی ونشاط عزیزان. |
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از وحـید تشکر کردهاند: یاسمن, ملیحه, محمد81, محمد حسین, صدف, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 5، 12:36 صبح,
|
|||
|
|||
ﺷﺒﻲ ﻣﺎﺭ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﻭﺍﺭﺩ ﺩﻛﺎﻥ ﻧﺠﺎﺭﻱ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﺑﺮﺍﻱ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩﻥ ﻏﺬﺍ.
ﻫﻤﻴﻨﻄﻮﺭ ﻛﻪ ﻣﺎﺭ ﮔﺸﺘﻲ ﻣﻴﺰﺩ ﺑﺪﻧﺶ ﺑﻪ ﺍﺭﻩ ﮔﻴﺮ ﻣﯿﻜﻨﺪ ﻭ ﻛﻤﻲ ﺯﺧﻢ ﻣﻴﺸﻮﺩ . ﻣﺎﺭ ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻓﺎﻉ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺍﺭﻩ ﺭﺍ ﮔﺎﺯ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ ﻛﻪ ﺳﺒﺐ ﺧﻮﻧﺮﻳﺰﻱ ﺩﻭﺭ ﺩﻫﺎﻧﺶ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﺍﻭ ﻧﻤﻴﻔﻬﻤﺪ ﻛﻪ ﭼﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﻲ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺍﺭﻩ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺣﻤﻠﻪ ﻣﻴﻜﻨﺪ ﻭ ﻣﺮﮔﺶ ﺣﺘﻤﻲ ﺳﺖ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﻣﻴﮕﯿﺮﺩ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺩﻓﺎﻉ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺷﺪﻳﺪﺗﺮ ﺣﻤﻠﻪ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺍﺭﻩ ﺑﺪﻧﺶ ﺭﺍ ﭘﻴﭽﺎﻧﺪ ﻭ ﻫﻲ ﻓﺸﺎﺭ ﺩﺍﺩ . ﻧﺠﺎﺭ ﺻﺒﺢ ﻛﻪ ﺁﻣﺪ ﺭﻭﻱ ﻣﻴﺰ ﺑﺠﺎﯼ ﺍﺭﻩ ﻻﺷﻪﺀ ﻣﺎﺭﻱ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﺯﺧﻢ ﺁﻟﻮﺩ ﺩﻳﺪ ﻛﻪ ﻓﻘﻂ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺑﻴﻔﻜﺮﻱ ﻭ ﺧﺸﻢ ﺯﻳﺎﺩ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺍﺣﻴﺎﻧﺎ ﺩﺭﻟﺤﻈﻪ ﺧﺸﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﻧﺠﺎﻧﻴﻢ ﺑﻌﺪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﻴﺸﻮﻳﻢ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺭﻧﺠﺎﻧﺪﻩ ﺍﻳﻢ ﻭ ﻣﻮﻗﻌﻲ ﺍﻳﻦ ﺭﺍ ﺩﺭﻙ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺩﻳﺮ ﺷﺪﻩ ... ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺑﻴﺸﺘﺮﺍﺣﺘﻴﺎﺝ ﺩﺍﺭﺩ ﻛﻪ ﭼﺸﻢ ﭘﻮﺷﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﺍﺯ ﺍﺗﻔﺎﻗﻬﺎ؛ ﺍﺯﺁﺩﻣﻬﺎ؛ ﺍﺯ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎ؛ ﮔﻔﺘﺎﺭﻫﺎ؛ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﻳﺎﺩ ﺩﻫﻴﻢ ﺑﻩ ﭼﺸﻢ ﭘﻮﺷﻲ ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ ﻭ ﺑﺠﺎ. ﭼﻮﻥ ﻫﺮ ﻛﺳﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﻳﻦ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻛﻪ ﺭﻭﺑﺮﻭﻳﺶ ﺑﺎﻳﺴﺘﻲ ﻭﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﻛﻨﻲ ... . ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺮﻭ ... ﮔﺎﻫﯽ ﺑﻤﺎﻥ .... ﮔﺎﻫﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻦ ... ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺨﻨﺪ ... ﮔﺎﻫﯽ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ... ﮔﺎﻫﯽ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ ... ﮔﺎﻫﯽ ﺭﻫﺎ ﺷﻮ ... ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺒﺨﺶ ... ﮔﺎﻫﯽ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮ. |
|||
8 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: ملیحه, محمد حسین, صدف, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 8، 12:47 عصر,
|
|||
|
|||
هیچ توضیحی لازم نیست. و برای کسی که نمی فهمد، هر توضیحی اضافه است . آنانکه می فهمند/ عذاب میکِشند. و آنانکه نمی فهمند / عذاب می دهند. مهم نیست که چه "مدرکی" دارید، مهم اینکه چه "درکی" دارید. مغزِ کوچک و دهانِ بزرگ میلِ ترکیبیِ بالایی دارند. کلماتی که از دهانِ شمابیرون می آید ویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست. پس وای بر جمعی که لب را بی تامل وا کنند. چرا که ؛ کم داشتن و زیاد گفتن مثلِ نداشتن و زیادخرج کردن است! پس نگذارید زبانِ شما از افکارتان جلو بزند!!! پروفسور سمیعی __________________
|
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: یاسمن, محمد81, محمد حسین, فرید, صدف, شکوفه, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 10، 01:07 عصر,
|
|||
|
|||
برایت رویاهایی آرزو میکنم تمام نشدنی و آرزوهایی پرشور که از میانشان چندتایی برآورده شود. برایت آرزو میکنم که دوست داشته باشی آنچه را که باید دوست بداری و فراموش کنی آنچه را که باید فراموش کنی. برایت شوق آرزو میکنم. آرامش آرزو میکنم. برایت آرزو میکنم که با آواز پرندگان بیدار شوی و با خنده ی کودکان. برایت آرزو میکنم دوام بیاوری در رکود، بی تفاوتی و ناپاکی روزگار. بخصوص برایت آرزو میکنم که خودت باشی. چون خود تو بهترینی از: ژاک برل
|
|||
9 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: محمد81, محمد حسین, فرید, علی کوچولو, صدف, سوزان, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 12، 01:13 صبح,
|
|||
|
|||
طرز تهیه کیک شیرین زندگی...
مواد لازم: ١- یک كيلو صداقت ٢- چند پیمانه اخلاص ٣- مقداری ذوق ٤- یک كيلو بخشندگی ٥- نیم کیلو فداکاری ٦- یه کاسه صبر ٧- چند تکه محبت ٨- یه پیمانه احترام ٩- به میزان لازم نظم ١٠- اندازه ای کوتاه آمدن ۱۱-مشتی اراده ۱۲- یک بسته اعتماد به نفس روش تهیه: همه مواد را در مخلوط کن معرفت ریخته و مخلوط کرده داخل سینی زندگی میریزیم و در فر بخشش قرار میدهیم آن را برای مدتی کوتاه بر روی حرارت رفاقت میگذاریم و سپس خارج کرده و با مهروآرامش تزئینش میکنیم....،، در هوای انسانیت میگذاریم تا معتدل شود و با نیروی همدلی برش میدهیم آن را برروی میز امید ونشاط قرار داده و به همه انسانها قطعه ای تقدیم میکنم. كامتان هميشه شيرين باد. این کیک شیرین با یک فنجان عشق و صفا تقدیم شما.... نوش جان |
|||
8 کاربر به خاطر ارسال این پست از اراز تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, محمد حسین, فرید, صدف, سوزان, راضیه, خدیجه |
1393 / 12 / 14، 12:25 صبح,
|
|||
|
|||
زندگي کوتاهتر از آن است که با افسوس بيهوده سپري شود بگذار شادکامي روزگار رفته را به دست فراموشي بسپاريم بگذار به راه فراموشي برويم لذّت و اندوه روزگار قديم را در گذر طلوع و غروب خورشيد مجالي براي اشکهاي بيهوده و آه و فرياد نيست زندگي کوتاه آدمي را فرصتي براي غم و اندوه نيست زندگي کوتاهتر از آني است که ميانديشيم زندگي کوتاهتر از آن است که با احساسات تلخ سپري شود اگر در انتظار باشي زمان بزرگترين انتقامجوست سالها به سرعت درگذرند و مرهم را در بالهاي خود دارند و در اين راه ، نفرت را جايگاهي نيست حقيقتيست آشکار موانعِ در راه ، نشاني است تو را و هر گامي که برميداري به پايان نزديکتر ميشوي زندگي کوتاهتر از آني است که ميانديشيم زندگي کوتاهتر از آن است که تو را آرماني بزرگ نباشد کوتاه کوتاه از براي کينه بس بلند از براي عشق و عشق براي هميشه و هميشه خواهد ماند قانون اوّل خالق و در زمين وسيلهاي است تو را با نام عشق از براي پيوند با آسمانها اگرچه زندگي کوتاهتر از آن است که ميانديشيم ليک عاشقان را افسوس نيست الا ويلر ويلکاکس
|
|||
11 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: یاسمن, محمد81, محمد حسین, فرید, غلامرضا1, صدف, سوزان, سعیده, راضیه, خدیجه, اراز |
1393 / 12 / 21، 03:11 عصر,
|
|||
|
|||
یوسف میدانست همه درها بسته هستند؛
اما بخاطر "خدا" حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درها به رویش باز شد؛ اگر تمام درها به رویت بسته شدند، دنبال درهای بسته بدو؛ چرا که: "خدای یوسف و تو یکیست"
|
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: محمد81, محمد حسین, فرید, غلامرضا1, علی کوچولو, صدف, سعیده, راضیه, خدیجه, اراز |
1394 / 1 / 13، 11:26 عصر,
|
|||
|
|||
اشاره ﭘﺎﺋﻮﻟﻮ ﮐﻮﺋﯿﻠﻮ به چند نمونه جالب از لذتهای کوچک زندگی:
هوای توی گل فروشی؛ خاروندن ردکش جوراب؛ دیرمیرسی سرکار و رییس هنوز نیومده؛ خنکی اون طرف بالش؛ اسم عطر تو بپرسن؛ لیسیدن انگشتهای پفکی؛ وقتی نوزادی انگشتتو محکم بگیره؛ بوی تن نوزاد؛ وقتی خوابی یکی پتو بندازه روت؛ مغز کاهو؛ حرف زدن بچه باخودش وقتی داره تنهایی بازی میکنه؛ اخر سفر بشینی همه عکس هایی رو که گرفتی نگاه کنی؛ وقتی کسی بهت میگه صدای خندت رو دوست داره؛ وقتي خندت مي گيره و خندتو نگه مي داري؛ بچه ها بازیشونو نگه دارن تا از کوچه رد بشي با پاي برهنه روي شن هاي خيس ساحل قدم مي زني بوي چمن خيس... زندگی رو ساده بگیرین و از اين همه لذت هاي كوچك زندگي خوشبختي رو احساس كنيد.. |
|||
5 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, محمد حسین, صدف, خدیجه |
1394 / 1 / 14، 04:29 عصر,
|
|||
|
|||
اهمیت داشتن برنامه هر چند ساده و اصرار بر انجام آن
از " توشی هیکو سکو" برنده ی جایزه ماراتن که توانست بزرگترین،سریع ترین، و با استعدادترین دونده جهان شود.از رمز موفقیتش پرسیدند، گفت: من صبح ها ده کیلومتر می دوم و شب ها بیست کیلومتر. وقتی به سکو گفتند که برنامه ی شما نسبت به سایر دوندگان بسیار ساده است، پاسخ داد: اما من هر روز،یعنی 365 روز سال این کار را می کنم. فیلسوف بزرگ جیم ران می گوید: با تمرین بر روی کوچک ترین نظم روزانه،می توان به شکلی باور نکردنی،زندگی خود را برای همیشه دگرگون ساخت. |
|||
4 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, صدف, خدیجه |
1394 / 1 / 16، 12:49 عصر,
|
|||
|
|||
هیچ وقت هیچ وقت خدا را فراموش نکنید ظرفيت ذهن آدميزاد در درک حقايق و مصائب زندگي اندک است،اگر ميدانستيم خداوند چه پاداشي در گرفتاريها قرار داده است هرگز دست به گلايه نميگرفتيم در خوش اخلاقي تمرين کنيد زيرا باعث رسيدن شما يه يهترين درجات ميشود با خودتان صادق باشيد و نگران آنچه ديگران درباره شما فکر ميکنند نباشيد.تعريفي را که ديگران از شما دارند نپذيريد،خلاصه مطلب:خود،خودت را تعريف کن
|
|||
3 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: محمد81, فرید, خدیجه |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان