انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 30، 01:24 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › مسائل مربوط به انجمن › پیشنهادات و انتقادات
پیگیری وضعیت ارسال‌های کاربران - دلایل حذف، ویرایش و انتقال

حالت‌های نمایش موضوع
پیگیری وضعیت ارسال‌های کاربران - دلایل حذف، ویرایش و انتقال
محمد حسین آفلاین
عضو فعال
*
تشکر اهداء کرده: 2,086
تشکر دریافتی: 562 بار در 70 پست
موضوع‌ها: 15
اعتبار: 14
1393 / 3 / 2، 10:25 عصر
علی اقا سلام شب بخیر

امروز2باریه متن بافایل الحاقی درتاپیک هنرمندان ارسال کردم که بعدازمدتی حذف شد
لطفادلیلش روبرام بگین ...ممنونم
علی یارتون

admin غایب
Mfff
*
تشکر اهداء کرده: 4
تشکر دریافتی: 137 بار در 49 پست
موضوع‌ها: 9
اعتبار: 3
1393 / 3 / 2، 10:34 عصر
متاسفانه موضوعی که ایجاد کردید بی‌ارتباط به انجمن مربوطه بود. انجمن هنرمندان مخصوص ارائه‌ی هنر اعضاء هست؛ مثل شعر و ترانه و عکس و تصویرسازی و نقاشی و طراحی و موسیقی و داستان و متون ادبی و.... شاید محل مناسب پست‌های اینچنینی که شما ارسال کردید، بخش «مطالب جالب و خواندنی» باشه؛ حالا با عنوانی که فکر می‌کنید مناسب‌ترینه که دیگر اعضاء هم اگر مطالب اینچنینی دارند، در همون تاپیک ارسال کنند.
معلولیت واقعی؛ عدم به کارگیری عقل و اراده هست.
2 کاربر به خاطر ارسال این پست از admin تشکر کرده‌اند:
فاطمه, ستوده
محمد حسین آفلاین
عضو فعال
*
1393 / 3 / 3، 08:20 صبح
علی جان سلام صبح بخیر

لطفابفرمائید2تاپست ارسالیم چی شد؟حذف شدیاجای دگه ست؟
ضمنامنظورشمااثاری که خوداعضامی نویسندیاایجادمیکنن؟
علی یارتون

admin غایب
Mfff
*
1393 / 3 / 3، 11:16 صبح
پست‌های ارسالی شما حذف شدند؛ چون اولاً بسیار کوتاه بودند و در غالب یک پست گنجانده نمی‌شد و از طرفی بخش مناسبی موجود نبود که انتقال پیدا کنه و همچنین ضمیمه‌ی تصویری داشت. ضمیمه‌ی تصویر شامل تصویرهایی است برای استفاده‌ی مهمان‌ها غیر مجاز باشه و یا اینکه اندازه‌ای بسیار بزرگ داشته باشه که قابل نمایش در متن پست نباشه. لطفاً تصاویر رو طبق آموزش اخیر در پست‌ها قابل نمایش کنید و نه پیوست.

«هنر» شامل آثار زیادی می‌شه؛ همونطور که مثال زدم. بخش هنرمندان مخصوص هنر اعضاء همین انجمن هست و نه دیگر هنرمندان.
1 کاربر به خاطر ارسال این پست از admin تشکر کرده است:
فاطمه
محمد حسین آفلاین
عضو فعال
*
1393 / 3 / 9، 12:18 عصر
علی اقاسلام

لطفابفرمائید چرابعضی ازپستهای ارسالی من درتاپیکهای مختلف مثلاتبریک تولداقامهدی که به علت بسته بودن موضوع مجبورا درگپ وگفتگوارسال کردم را یا پاسخ یکی ازارسالهای مرضیه خانوم درموردهمراه که بنده نوشته بودم من دنبال همراه همیشگی هستم ،ونمونه های دیگر...چه ایرادی داشت که اقدام به حذف انهانمودید

اگرهرایرادی داشته باشد تذکردهیدبنده باجان ودل پذیرای ان هستم وسوتفاهم ونگرانی که چی شدوچراشدو... برداشته میشه
علی یارتون

admin غایب
Mfff
*
1393 / 3 / 9، 12:43 عصر
سلام.

جواب کلی من به شما «عدم دقت» هستش؛ برای مثال ما تاپیکی تحت عنوان «پیگیری وضعیت ارسال‌های کاربران - دلایل حذف، ویرایش و انتقال» داریم، اما جنابعالی این بحث رو در این تاپیک مطرح کردید. یا مثلاً تاپیکی تحت عنوان «دل‌نوشته‌های مذهبی» داریم و شما «یک تصویر بدون متن» در تاپیک گپ و گفت روزانه ارسال می‌کنید. با این حال پست شما به تاپیک مربوطه منتقل شد. همچنین پست شما در مورد تبریک به تاپیک مربوطه منتقل شد. در مورد همراه همیشگی هم بنده همچین پستی ندیدم.

به طور کلی هر پست می‌بایست در تاپیک مرتبط و یا انجمن مرتبط ارسال بشه و این مورد تاکنون بارها مطرح شده و خود شما که مدیریت انجمنی رو بر عهده دارید، می‌بایست این موارد رو مدنظر داشته باشید. در حال حاضر تا حد ممکن پست‌ها منتقل می‌شن و حذف نمی‌کنیم.

البته به زودی قوانین کلی انجمن‌ها تدوین می‌شه و جای هیج نگرانی و به قول شما سوء تفاهم باقی نمی‌ذاره.
موفق باشید.
2 کاربر به خاطر ارسال این پست از admin تشکر کرده‌اند:
محمد حسین, فرزاد
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی