انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 22، 01:06 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › مسائل مربوط به انجمن › اطلاعیه‌های وب‌سایت
تبریک نوروز1398

حالت‌های نمایش موضوع
تبریک نوروز1398
مجتبی آفلاین
مؤسس انجمن
تشکر اهداء کرده: 31
تشکر دریافتی: 320 بار در 22 پست
موضوع‌ها: 22
اعتبار: 9
1398 / 1 / 11، 12:00 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم          هست کلید در گنج حکیم
ای دو جهان از قلمت یک رقم              بی رقمت لوح دو عالم عدم

در کف من مشعل  توفیق  نه             ره  به  نهان خانه  تحقیق  ده

شمع  زبانم  سخن افروز  ساز           شام من از صبح سخن روز ساز

گل
                                             گلگل
به نام حضرت دوست که هر چه هست از اوست  و به شکر وجود ذی جود که قلب تپنده همه دوستی هاست.
دوستان ، یاران سلام ، سلامم به گرمای دستتان ، ای دوستان . دلم لحظه لحظه با دل هایتان روبروست و سلام بر پای استوارتان که تا انتهای ایستادگی ایستاده است ؛ شما را می ستایم و دستان پر مهرتان را می فشارم.  توفیق و افتخاری برای اینجانب ایجاد گردیده که در جمع شما خوبانی که انسانیت را تفسیر و در صحیفه ی دلهایتان وفاداری و از خود گذشتگی و صبوری را رقم زده اید. و درودی پر آفرین بر شما که با یاری سبزتان اندیشه ها را در این سایت بارور می سازید ، و حضور ارزشمندتان را در این "سایت سبز" گرامی می دارم .
ودر این سال علوی که به نام آن والایی که شعله عشق را در فانوس سینه پر مهر مریدانش روشن و بارور ساخت ، درود و سلام میفرستم بر این سرور مولایم،  امیر مومنان که الگوی بی بدیل تمام جهانیان است .سال نو را در این مکان عمومی خدمت شما بزرگواران تبریک عرض می نمایم.
در پناه حق
خدا نگهدارتانگل
1 کاربر به خاطر ارسال این پست از مجتبی تشکر کرده است:
فرزاد
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی