1393 / 3 / 11، 08:31 عصر
با سلام عرض ادب جوان 21 ساله ای هستم و مبتلا به ارپی هستم شکر خدا بیماری ام چندان حاد نیست و مشکل عمده ای ندارم اما از دو سال پیش که به چشمم ضربه ای وارد شد اتفاقاتی برایم پیش امد که خدمتتان عرض می کنم همان طور که گفتم به چشمم ضربه ای وارد شد و لکه سیاهی در چشم چپم پدید امد به خاطر همین بود که سریعا به بیمارستان مراجعه کردم مسله را به انها گفتم و گفتم که ارپی هم دارم و انها با دستگاهی که ته چشم را می بیند و نور می اندازد ته چشم من را بارها دیدند از ان روز به بعد چشم من دارای دو عارضه دیگر گشت یکی جرقه های کوچک فراوان متحرک در چشم هنگانم نگاه کردن به صفحه سفید و لکه های سیاه فراوان کوچکی که به صورت شناور هنگام نگاه کردن به جسم سفید مشاهده می کردم حدود 6 ماه بعد ان لکه های کوچک فراوان بهبود یافتند و ان لکه سیاه در اثر ضربه نیز بهبود یافت و تا الان که دو سال از ان حادثه می گذرد روند بهبودی داشته و شکر خدا کم رنگ تر شده و همین طور جرقه های کوچک فراوان نیز بهبود خوبی داشتند و شکر خدا زیاد ازارم نمی دهند اما مشکلاتی که مرا ازار می دهند درست 6 ماه بعد از ان حادثه یعنی هنگامی که ان لکه های سیاه فراوان شناور که خدمتتان عرض کردم بهبود یافتند شروع شد تا ان زمان من هیچ گونه مشکل تاری دید نداشتم اما از همان زمان به بعد ابتدا چشم ضرب دیده ام با مقداری بیشتر و چشم راستم با تاری کمتر دچار عارضه تاری دید شد و یکی دو ماه بعد از ان نیز اطراف منابع نور نور ها را پخش شده می دیدم (نور ها اطراف منابع نور مثل ریشه افشان گیاهان است) همین طور وقتی عینکم دچار لکه ای می شود به منابع نور که نگاه می کنم خط نوری می دیدم حس می کنم لایه از اب جلوی چشمم را گرفته حال که با شما صحبت می کنم حدود یک سال و نیم است که دچار عارض هایی که خدمتتان عرض کردم هستم البته گفتنی است که در این یک سال نیم چشمم از نظر تاری دید خیلی بهتر از اوایل شده خصوصا از 2 ماه پیش که از لنز طبی استفاده کردم نسبت به اوایل حدود 70 تا 80 در صد بهتر شده اما ان نور هایی که به صورت پخش شده اطراف منابع نور می بینم نسبت به اوایل بهتر شده اما هنوز مرا ازار می دهد خصوصا در شب هنگام نگاه کردن به چراغ ماشین ها این تقریبا همه ان چیزی بود که در این دو سال برای من اتفاق افتاد بنده ساکن مشهد هستم و بعد از ان حادثه دیگر به هیچ کجا مراجعه نکردم به علت تکرار حادثه دیگر . متاسفانه امروزه نظیر شما و همکارنتان کمتر در این جامعه پیدا می شود حال از شما می پرسم که من دچار چه عارضه هستم ؟ ایا این روند بهبودی ادامه خواهد یافت ؟ (بسیار ممنون از وقتی که به من داد دعا گو و دوست دار شما امیرحسین)
با سلام
با توجه به متن قبلی از شما می پرسم 1- علت نور های پخش شده ای که اطراف منابع نور می بینم چیست ؟ 2- تاری دیدی که داشتم 6 ماه بعد از ان ضربه به چشمم به و جود امد و پخش نور ها اطراف منابع نور تقریبا 7 یا 8 ماه بعد از ضربه ایا تاری دید و پخش نور ها اطراف منابع نور به هم ارتباطی دارند با تو.جه به به وجود امدن این دو عارضه ایا این دو با هم ارتباطی دارند؟ 3- هنگام نگاه کردن به خطوط سفید در زمینه سیاه نمایشگر به محض این که به جای دیگری نگاه می کنم ان خطوط را تا چند ثانیه به صورت همان خطوط سفید می بینم تا این که محو می شوند ایا این نیز از عوارض ارپی است ؟ ( با تشکر از وقتی که دادید)
با سلام
با توجه به متن قبلی از شما می پرسم 1- علت نور های پخش شده ای که اطراف منابع نور می بینم چیست ؟ 2- تاری دیدی که داشتم 6 ماه بعد از ان ضربه به چشمم به و جود امد و پخش نور ها اطراف منابع نور تقریبا 7 یا 8 ماه بعد از ضربه ایا تاری دید و پخش نور ها اطراف منابع نور به هم ارتباطی دارند با تو.جه به به وجود امدن این دو عارضه ایا این دو با هم ارتباطی دارند؟ 3- هنگام نگاه کردن به خطوط سفید در زمینه سیاه نمایشگر به محض این که به جای دیگری نگاه می کنم ان خطوط را تا چند ثانیه به صورت همان خطوط سفید می بینم تا این که محو می شوند ایا این نیز از عوارض ارپی است ؟ ( با تشکر از وقتی که دادید)