1394 / 7 / 8، 01:20 عصر
تحقیقات جدید نشان میدهد مصرف آلو خشک خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش میدهد.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " به نقل از usnews، محققان دانشگاه کارولینای شمالی اعلام کردهاند که یک رژیم غذایی حاوی آلو خشک میتواند با تأثیر مثبت روی باکتریهای روده کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را به همراه داشته باشد. این میوه با ترویج و حفظ باکتریهای مفید در سراسر روده بزرگ مانع ابتلا به این سرطان میشود.در حال حاضر سرطان روده بزرگ سومین علت اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان در ایالات متحده آمریکا است و در سال 2015 میلادی انتظار میرود حدود 49 هزار و 700 مرگ ناشی از این سرطان در ایالات متحده به ثبت برسد.به گفته محققان آلو خشک ترکیبات فنلی و خاصلیت آنتی اکسیدانی دارد که به مقابله با پیری سلولها و در نتیجه کاهش تأثیر رادیکالهای آزاد و استرس اکسایشی کمک میکند. آلو خشک همچنین سرشار از ریز مغذیهایی مثل فیبرها و ویتامینهای ب 2، ب 3، ب 6 و کا است. سوربیتول موجود در این میوه به تنظیم متابولیسم قند خون کمک میکند ضمن این که آلو خشک حاوی پتاسیم، آهن، مس، منیزیوم و منگنز است. این میوه همچنین تأثیر بی نظیری بر عملکرد سیستم گوارش و رودهها دارد و مانع ایجاد یبوست میشود.