1393 / 3 / 12، 11:31 عصر
باسلام وعرض خسته نباشیدخدمت سرکارخانم دکترستاریان
بنده دارای بیماری ارپی بوده وگلوکوم هم دارم وباوجوداستفاده روزانه ازقطره های تجویزی توسط پزشکان متخصص که 3قطره بانامهای دورازولامیدوبریموگان روزی 3باروبتاکسول روزی 2بار متاسفانه اکثرمواقع فشارداخلی چشمم بالابوده وهنگام استفاده ازکامپیوتردچارسردردهای شدیدمیشوم .
باتوجه به اینکه استفاده طولانی مدت به اقتضای شغلم لازمه کارم میباشدخواهشمنداست نسبت به پاسخ سوالات ذیل مرحمت فرمائید:
1- اصولا سردردهای بند ه به خاطرگلوکوم است یاچیزدیگر
2- برای کاهش فشارداخلی چشمم چه پیشنهادی دارید
3-چگونه میتوانم هنگام استفاده ازکامپیوترکمترین فشاررابه چشمانم واردکنم
4- ایاهمه کسانی که ارپی دارند گلوکوم هم دارند
5- چه عوامل دیگری موجب افزایش فشارچشم وسردردهای اینچنینی میشود
لازم به ذکراست قبلا عمل اب مرواریدهم انجام دادم ونکته دیگراینکه از عینک نزدیک بین هم برای کامپیوترنمی توانم استفاده کنم وبیشترسردردمیکنم
باتشکرفراوان وارزوی موفقیت شماسرکارمحترم وهمکارانتان
بنده دارای بیماری ارپی بوده وگلوکوم هم دارم وباوجوداستفاده روزانه ازقطره های تجویزی توسط پزشکان متخصص که 3قطره بانامهای دورازولامیدوبریموگان روزی 3باروبتاکسول روزی 2بار متاسفانه اکثرمواقع فشارداخلی چشمم بالابوده وهنگام استفاده ازکامپیوتردچارسردردهای شدیدمیشوم .
باتوجه به اینکه استفاده طولانی مدت به اقتضای شغلم لازمه کارم میباشدخواهشمنداست نسبت به پاسخ سوالات ذیل مرحمت فرمائید:
1- اصولا سردردهای بند ه به خاطرگلوکوم است یاچیزدیگر
2- برای کاهش فشارداخلی چشمم چه پیشنهادی دارید
3-چگونه میتوانم هنگام استفاده ازکامپیوترکمترین فشاررابه چشمانم واردکنم
4- ایاهمه کسانی که ارپی دارند گلوکوم هم دارند
5- چه عوامل دیگری موجب افزایش فشارچشم وسردردهای اینچنینی میشود
لازم به ذکراست قبلا عمل اب مرواریدهم انجام دادم ونکته دیگراینکه از عینک نزدیک بین هم برای کامپیوترنمی توانم استفاده کنم وبیشترسردردمیکنم
باتشکرفراوان وارزوی موفقیت شماسرکارمحترم وهمکارانتان
علی یارتون