انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 30، 03:54 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › اخبار و اطلاعات پزشکی و چشم پزشکی › اخبار گوناگون v
« قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 ... 12 بعدی »

: مصرف بیش ازاندازه نان سوخاری سرطان زاست!

حالت‌های نمایش موضوع
: مصرف بیش ازاندازه نان سوخاری سرطان زاست!
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1394 / 8 / 27، 01:26 عصر
مطالعات نشان می دهد که مصرف بیش از اندازه نان سوخاری (تُست شده) احتمال بروز سرطان را افزایش می دهد. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران "از هلث، مطالعه محققان آژانس استاندارد غذا در انگلیس نشان می دهد، زمانی که مواد غذایی حاوی کربوهیدرات در معرض دمای بالا قرار می گیرند، سمی به نام آکریل آمید تولید می کنند که سرطان زا است. زمانی که نان در تُستر قرار می گیرد و سوخاری می شود، این سم تولید می شود؛ همچنین در این گزارش آمده است که علاوه بر نان سوخاری شده، آکریل آمید در قهوه، مواد سرخ شده و پخته شده نیز وجود دارد، البته میزان آن متفاوت است.آکریل آمید ماده ای است که بر اثر پخت و پز در دمای بالاتر از 248 درجه تولید می شود: بنابراین غذاهای کبابی و بوداده نیز حاوی این ماده شیمیایی هستند. زمانی که غذا می سوزد، میزان این ماده افزایش پیدا می کند که با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است؛ به همین دلیل محققان مصرف نان یا سیب زمینی سوخته را مضر می دانند.محققان طبخ غذا به صورت بخارپز را بهترین روش می دانند؛ البته این تحقیقات به آن معنا نیست که موادغذایی به صورت خام یا نیمه خام استفاده شوند، زیرا در صورت از بین نرفتن انگل های موجود در غذاهایی مانند گوشت و مرغ، احتمال بروز بیماری زیاد است.
ارسال‌ها
پاسخ

« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی