انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 06:50 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › سلامت چشم › تغذیه و طب سنتی v
« قبلی 1 2 3 4 5 6 ... 15 بعدی »

: درمان بیماری گوارشی با این عضو از خانواده صیفی‌جات

حالت‌های نمایش موضوع
: درمان بیماری گوارشی با این عضو از خانواده صیفی‌جات
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1394 / 10 / 14، 11:29 عصر
[تصویر:  166960_528.jpg]
کلم قمری حاوی فیبر فراوان است و کالری بسیار پایین دارد.
به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " به نقل از شفا آنلاین،کلم قمری از خانواده کلم‌ها می‌باشد که خواص درمانی فراوانی را دارد.امروزه در بازار زیاد به چشم می‌خورد طعم خوب و مالامال از مواد معدنی و غنی می‌باشد.
بدین منظور برای شناخت بهتر این صیفی پرخاصیت به چند نکته اشاره می‌‌کنیم تا کلم قمری سالم و مطمئنی را خریداری کنید و با خواص آن آشنا شوید:
۱-کلم قمری در فصل‌های پاییز و زمستان موجود است.
۲-هنگامی که خام می‌باشد طعم تند و تیزی دارد می‌توان مانند کلم بروکلی از ساقه‌هایش نیز مصرف کرد هنگامی که آن پخته می‌شود طعم آن کمی شیرین می‌شود. حتی در بسیاری از رستوران‌های شرق آسیا به صورت کبابی همراه با قارچ سرو می‌کنند. حتی قابلیت سرخ کردن هم دارد و طعم خوبی دارد.
۳-رنگ این کلم از داخل باید سفید رنگ باشد و کمی رنگ سبز کم دیده شود و پوست آن باید بنفش باشد اگر پوست تیره و سیاه باشد یعنی تازه نیست.
۴-برگ‌های این کلم خوراکی می‌باشند و حاوی آهن فراوان است می‌توان به سالاد اضافه کرد با سس خردل طعم خوبی پیدا می‌کند.
۵-کلم قمری یک منبع غنی از فیبر است که برای سیستم گوارش بسیار مفید است.
۶-حاوی ویتامین سی ©، (B6) و پتاسیم است.
۷-یک فنجان خام این صیفی تنها ۳۶ کالری دارد و برای رژیم غذایی بسیار مفید است.
۸-دقت کنید که روی پوست آن ترک یا لک نباشد. سایز کوچک این میوه بهتر از بزرگ‌ترها است. معمولاً کلم قمری بزرگ سفت و غیرقابل خوردن است.
۹-بیشتر از یک هفته این کلم را در یخچال نگه داری نکنید.
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
2 کاربر به خاطر ارسال این پست از صدف تشکر کرده‌اند:
مهوش, سوزان
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی