انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: افتتاح انجمن نو نهالان/نوجوانان"تیام"در روزشهادت طفل صغیرامام حسین(ع)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
گلرفتار دلتنگی کودک کم بینارا بايد از مادرش فهميد

ازشوق و بي تابيش براي ديدار

ازحس كودكانه اش براي آغوش

کودک بي دليل بهانه نمي گيرد

شايد بهانه ي دستان گرمت را دارد

که دستانش را بگيري...‏گل
گلگلگل

*این انجمن هدیه من به شما فرزندانم*
گلگل
گل
سلام داداش مجتبی من هم به نوبه خودم از تلاشهای سازنده و بی دریغ شما در حمایت از این نوگلان در دام افتاده و کوچولوهای عزیزتر از جانم صمیمانه تبریک گفته و آرزوی توفیق روز افزون دارم.
با عرض سلام و ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان حسین بن علی (ع)
حاج اقای محترم و جناب سروش تشکر ویژه ی مرا از بابت افتتاح سایت نونهالان و نوجوانان بپذیرید
خداوندا:
کودکان چشمه ی زلال حقیقتند
کودکان دنیای صداقتند
کودکان ابی اند ،همانند دریا و اسمان بیکران تو
کودکان سپیدند ،همانند تکه های ابر در اسمان بزرگ تو
کودکان سبزند ، همانند جنگلها و مراتع مرتفع تو
کودکان زرد و نارنجی اند ، همانند خورشید عالمتاب تو
کودکان رنگین کمانند ، رنگین کمان تو در اسمان ، پس از باران بهاری
کودکان پرنده اند در اسمان امنِ بی کرانِ تو
کودکان نسیم اند ، نسیم بهاری ، دلنوازو ارامش دهنده
خداوندا ، کودکان زیباترین مخلوق تو بر روی زمین اند .
خداوندا دنیایی را دوست دارم که در ان جنگ و قحطی و گرسنگی نباشد
خداوندا دنیایی را دوست دارم که درآن کودکان کار نباشد
خداوندا دنیایی را دوست دارم که در آن هیچ کودکی رنج گرسنگی و فقر را نچشد
خداوندا دنیایی را دوست دارم که در ان بیماریهای صعب العلاج ، مثل سرطان کودکان .... در ان وجود نداشته باشد
من دنیایی را دوست دارم که کودکان در دنیای زیبای کودکانه شان به شکلات ، بستنی و شیرینی خامه ای فکر کنند !
دنیایی که دران فقط شکلات تلخ باشد و پشمک !
من "یاسمن" دنیای زیبای کودکان را بسیار دوست دارم !
محمدرضای عزیز ،نازنین خانم وارمین وزهرا کوچولو و ......دوستان این قسمت انجمن مال منو شماست ، اینجا خونه ی جدید ماست ، به خانه ی جدیدی که حاصل دست رنجِ حاج اقای بزرگوار و جناب سروش است خوش امدید !

نونهالان عزیز سایتمون :

سلام

افتتاح انجمن اختصاصیتونا به همتون تبریک میگم وامیدوارم درکنار بزرگترا ،خصوصا"پدرومادرای مهربون که دلاشون به عشق شماها میتپه، ساعات و روزهای خوش ومفیدی رو سپری کنید

به عنوان اولین مطلب ،احترام به پدر ومادر (والدین ) را بهتون یادآوری میکنم که در قران کریم بعد از پرستش خداوند ،نیکی واحترام به پدر ومادر بیش از 10 بار بطور مستقیم سفارش شده ونشون میده که این موضوع چقدر اهمیت داره

خیلی دوستتون دارم وآرزوی سلامتی وشفای عاجل وسربلندی رو براتون دارم
همه می گن که چشمام خیلی خیلی قشنگه
ولی ایوای که نمی دونم چه رنگه
می گن چشمام چه آبیست
مگه آبی چه رنگه
می گن همرنگ دریاست مگه دریا چه رنگه
میگن همرنگ یاسه آخ مگه یاس چه رنگه
میگن چشمات قشنگه مگه چشمام چه رنگه
خودم دیدم که چشمام به رنگ شب سیاهه
ولی این شب همیشه فروغش نور ماهه
اگه چشمام سیاهه اگه رنگی نداره
ولی قللبم سفیده دلم رنگ امیده
دستام هر جا می بینند تو این دنیا خدا رو
دستام هر جا می خونند کتاب عاشقارو
سرانگشتام می فهمند که این دنیا چه رنگه
به رنگ خوبیامه به رنگ سادگیمه

من هم به نوبه خودم احداث انجمن جدید را به تمام اعضا و بخصوص اعضای نونهال تبریک می گویم

وحـید

سلام و تاسوعای حسینی برشما نوجوانان و نونهالان"تیام" تسلیت باد و منم به نوبه خود افتتاح این انجمنو به شما تبریک میگویم و امید است مامن گاهی برای روح بلند شما عزیزان به اتفاق مادران مهربان و دلسوز و تسکینی برای شما دردمندان باشد و از همکاری و مساعدت سروران عزیز حاج آقای عزیز و جناب سروش محترم قدردانی و سپاسگذاری میکنم و همچنین همسر بنده هم از بذل توجه شما برای انتخاب اسم پیشنهادیشون کمال تشکر را دارند. از آبجیا یاسمن و ملیحه جان به خاطر شعرهای زیبایشان تشکر میکنم و آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما و فرزندان دلبدتان دارم. عزت زیاد. یاحسین مظلوم <br/>
گلبه نام خداوند بخشنده ی مهربانگل

به نام او كه بی اراده اش هیچ زمستانی را نخواهیم بود

و سپاس او را كه اگر مهر و محبتش نبود، هیچ زمستانی بهاری را نمی دید

در آستانه شهادت نو نهال سالار شهیدان(ع)"حضرت علی اصغر(ع)"گل تاسیس انجمن نونهالان و نوجوانان "تیام" که در آینده نزدیک به مرکزی خواهد شد که در بین کودکان کشور نیز شهرت خواهدیافت ، خدای را سپاسگزارم که به من توفیق و فرصتی داد تا بتوانم در مقطعی از زمان ، در این انجمن خدمت نمایم و به عنوان عضوی از خانواده انجمن کودکان در راستای رسالت آینده اشان تلاش نمایم. چه بسیار افرادی طی این سالها آمده اند و رفته اند که ارائه خدمات مناسب به کودکان بیمار این مرز و بوم ارائه داده اند و تنها یاد و خاطره از این عزیزان باقی مانده است...
بر این معتقدم که ترسیم اهداف مدیریتی ام با تکیه بر ایمان به خدا، رهنمودهای استاد ارجمند و بزرگوارم حاج آقا ابراهیمی خوش ذوق و سپس برنامه ریزی برای رسیدن به اهداف و سخت کوشی برای اجرای صحیح برنامه به صورت کارگروهی توانسته موفقیت این انجمن را تضمین نماید. در تمامی انجمن های فعلی اگر موفقیتی حاصل شده است، در سایه این خرد و تلاش گروهی بوده است که توانسته وضعیت را در شرایط مطلوب ساختاری و محتوایی قرار دهد.
ضمن تبریک به تمامی این عزیزان آرزوی سلامتی، شادکامی و موفقیت روزافزون برای همه همکاران گرامی را از خداوند خوستارم ، امیدوارم که با همدلی و پشتکار بتوانیم بیش از پیش در ارائه خدمات و نیز انجام فعالیتها آتی شما موثر گام برداریم.
خدایا کمک کن تا هیچگاه افکارمان، زبانمان، رفتارمان و نوشتارمان به ناروا نرود...
از طرف عمو محسنگل
سلام
منم از طرف خودم افتتاح قسمت جدید انجمن رو به همتون تبریک میگم
گلگل
گل
هــوالجـــمیل

خبر مسرت بار درخشش انجمن ویژه ی هنرمندان شاعران انجمن نو نهالان/نوجوانان"تیام" مایه مباهات و افتخار گردید و جای آن دارد که صمیمانه ترین تبریک و تهنیت قلبی خویش را به این عزیزان تقدیم داریم و سلامتی و توفیق روز افزونشان را از خداوند زیبایی ها آرزو کنیم. در این انجمن نو نهالان/نوجوانان"تیام"نام چهار نفر از فرشتگان فرهیخته وخوش ذوق در بین دیگر برگزیدگان قابل تقدیر می باشد که رخدادی تحسین بر انگیز و استثنایی است.
بارها گفته و بار دگر میگوییم که این انجمن به یمن وجود استادی بزرگوارهمچون حاج آقا ابراهیمی در عرصه های مختلف و از جمله اخبار وشعر و ادب همواره طنین انداز و پس بوده است. کار جنابعالی متعالی وآیینه ایست که ذوق واحساس وتاریخ وفرهنگ و ایمان و عرفان و عشقو امید ما در آیینه آن تجلی دارد واین چشمه سارلبریز از معنویت باید همچنان توسط این نو نهالان آینده جاری وساری بماند واندیشه ومکتب وآرمانهای بیماران را تا فراسوی دلها ومرزها برساند .امیدواریم بتوان آنگونه که شایسته است از این عزیزان بهره مند گردیم وحضور پر فیضشان را ارج نهیم .در اینجا لازم میدانم تشکر وتقدیر وتبریک ویژه یی از استاد بزرگوار محترم محسن سروش و خواهر گلم سعیده عزیز و مدیر کل این بخش ابجی یاسمن اعلام نمایم
با سپاس فراوان/گل
گلبا سلام
منم به نوبه خودم افتتاح انجمن نو نهالان/نوجوانان"تیام"رو به همه اعضاء بخصوص مدیران محترم کوچولو(نازنین،محمد،زهرا و علی)تبریک میگویم امیدوارم با کمک همه عزیزان و مدیریت این عزیزان کوچولو این انجمن بهترین و پر بازدیدترین انجمن بشه منم هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم...موفق و پیروز باشید
(گل) یرفع الله الذین آمنوا منکم و الذین اوتوا العلم درجاتگل
که ایزد مقامی ببخشد بلند ** بر آنانکه در بحر دانش روند

در دین ما ، آموزش و یادگیری به عنوان رکنی رکین از جایگاهی ممتاز و منزلتی ویژه و بی بدیل برخوردار است .برداشتن گام اساسی در انجمن تیام زمینه ی توسعه ی علمی و عملی شما از جمله افزایش کیفیت آموزش در این بخش است .دیده ی بیدار و امیدوار خانوادهای شما به شما عزیزان دوخته شده که با شوق و علاقه مندی گام در تحصیل دانش دست یافتن به آرزوهای بزرگ که خودنیاز بفکر بکر ، وسعت نظر و طراحی نوین و کاربردی داردکه مستلزم تلاش خستگی ناپذیر شما نوجوانان عزیز وبیمار است.این انجمن زیبا شور و شوق و جوشش و کوشش بی وقفه و مداوم شما را میطلبد .
عزیز دل من هستید
امیرعلی
بنام بزرگ آموزگار هستی.
با سلام. و با تسلیت ایام سوکواری سرور و سالار شهیدان. آقا امام حسین(ع) و یاران پاکبازش. که گذشتند از آنچه داشتند. از جان و مال و فرزند.
سلام بر بیمار و پرستار کربلا.
و سلام بر سقای تشنه کام. و بی دست نینوا.
سلام بر نو نهالان، نو جوانان و غنچه ی نو رسیده ی دشت کربلا(علی اصغر ع).
بنده هم به سهم خود افتتاح انجمن نونهالان و نو جوانان "تیام" را به همه ی نو نهالان و نو جوانان عزیز تبریک میگم. بر خود لازم میدانم که از همه ی کسانی که به نوعی در تاسیس این انجمن نقشی داشته اند بخصوص حاج اقا ابراهیمی عزیز، هیات امنا و داداش محسن فداکار و سخت کوش تشکر و قدر دانی نمایم. این امر نشان میدهد که دست اندرکاران و همه ی کسانی که در سایت مسولیتی دارند با اندیشه هایی پویا گام بر میدارند و در راه خدمت به بیماران آرپی ، لبر و اشتارگات از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد . انشاالله .
گلجشناتل متل جدائی عروسکم کجایی؟ گاو حسن پریشون یه دل دارم پر از خون عشقم رفته هندستون خونم شده قبرستون یه عشق دیگه بردار یه دنیا غصه بردار اسمشو بذار بچگی تا آخر زندگی آچین و واچین تموم شد عمر منم حروم شد !!جشنگلیه تشکر ویژه دارم از حاج اقای با درک بالا که چنین جایگاهی را ایحاد کرد و با اون متن زیبای بالا صحفه که فوق العاده پر محتوا بود گریهگریه
من هم افتتاح انجمن نو نهالان/نوجوانان"تیام"رو به همه اعضاء بخصوص سرگروه اصلی آن ابجی یاسمن با ذوق و مدیران محترم کوچولوی انجمن(نازنین،محمد81،زهرا و علی)تبریک میگویم امیدوارم با کمک همه عزیزان و مدیریت این عزیزان کوچولو این انجمن بهترین و پر بازدیدترین انجمن در کل کشوربشودجشن
گلخیلی دوستتون دارم وآرزوی سلامتی وشفای عاجل وسربلندی رو براتون دارمگل
از طرف خاله شرور شما ناتاشاجشنجشنگل
سلام به همه ی آبجیا و داداشای خوب و عزیز مادر نازنین هستم من هم از طرف خودم و همسرم ونازنین از حاج آقا ابراهیمی و داداش محسن کمال تشکر را دارم و به این مدیران کوچک هم تبریک میگویم و امیدوارم به کمک والدینشان در این مسؤلیت موفق باشندگلگلگلگل
سلام به همه ی آبجی ها وداداش های عزیزمن محمدم از لطف همه ی شما و همین طور زحمات عمو محسن و حاج آقا متشکرم
داداش علی چه طوری؟خاله یاسمن چرا حالا که اختاپوس داره میره پیام نمیذاری ؟
صفحه‌ها: 1 2