سلام دوستان عزیز من شیدا ار ورامین هستم و اشتارگات دارم من همیشه به یادتون هستم و براتون دعا میکنم امیدوارم به لطف خداوند مهربون مسکلات همی حل بشه خیلی دوست دارم یه روز که میام اینجا ببینم که همه از خوشی هاشون نوشتن و مشکل بیماذی ازدواج وبیکاری و بی پولی .....همه حل شده بیایم از ته دل توکل کنیم به خدا،به امید برآورده شدن حاجات و برطرف شدن مشکلات التماس دعا
سلام خدمت شما که این سایت رو درست کردید میشه به دکتر ماهر تو تهران بمن معرفی کن ید از لطف شما ممنونم
سر سبز ترین بهارتقدیم شما باد
بر لشکر زمستان ، نوروزنامدارکرده است رای تاختن وعزم کار زار
(منوچهری دامغانی )
نوروزباسپاهی سبز پوش و زنجیر موی و سرو قد و سیمین عذار،بر لشکر افسرده ی زمستان ،یورش می برد .سپاهی که از ارغوان کمر بسته و از ضیمران زره دارد و از رنگین کمان ، کمان گرفته و از شاخ بید ، تیر دارد و از برگ لاله ، پرچمی بر افراشته و از برق آسمان شمشیری حمایل کرده و بر هر یک از لشکریان خود ، گلی و ریحانی داده است :با لبی ّ و صد هزاران خنده آمد گل به باغ.
( حافظ )
آغاز نوروز1395را به تمامی دوستان؛ازجمله کاربران مهمان تبریک و تهنیت عرض می کنم.از صمیم قلب آرزوی سعادت وسلامتی از خداوند برای شمابزرگواران خواستاریم
آمـــین
با درود و تبریک سال نو به یاری دهندگان ما
خیلی خوشحالم از اینکه در گوشه یی از کشورمان قدمی بسیار بزرگ و ارزشمند در راستای رسیدن به هدفی عالی یعنی بهبود شرایط بچه های ما کم بینایان از همه ابعاد برداشته شده گام درست که کم بینایان با گرفتن و خواندن اخرین مقالات و اخبار شرایط فعلی خود را بشناسند و هم برای یک زندگی ایده عال تلاشی درست و صحیح بردارند. و هم با معرفی درد ورنج و شرایط جسمی خود مردم بهتر با حال و احوالات شما کم بینایان بدور از هر گونه نگرشی اشتباه بشناسند و این هدف بر آورده نمیشد مگر با معرفی چنین فضاهایی در سطح کشور و داشتن مکانی برای ما و برگذاری همایشها .
سپاسگذارم از تمامی دست اندر کاران این سایت.آرزوی موفقیت برای شما خاستارم
با تشکر فراوان
افرابسیاب
سلام منم مثه شما مریضم ارپی دارم شرایطم سخته ولی باهش کنار اومدم تا دوم دبیرستان درس خوندم
سلام به همه زحمت کشانی که تلاش می کنند تا اطلاعات چشم پزشکی رو در اختیار ما قرار دهند ، یه سوال دارم چرا تمام سایت صفحات دز دسترس نیست اگر امکان دارد واسه شما در تلگرام هم کانال ایجاد کنید. با تشکر فراوان
دانش
(1395 / 2 / 9، 12:24 صبح)مهمان نوشته است: [ -> ]سلام به همه زحمت کشانی که تلاش می کنند تا اطلاعات چشم پزشکی رو در اختیار ما قرار دهند ، یه سوال دارم چرا تمام سایت صفحات دز دسترس نیست اگر امکان دارد واسه شما در تلگرام هم کانال ایجاد کنید. با تشکر فراوان
دانش
سلام دوست عزیز .از این که پیگیر خبرهای این سایت هستید متشکرم.برای دسترسی به تمامی قسمتهای سایت حتما باید عضو این سایت باشید که شرایط ثبت نام در بالای صفحه نوشته شده .این سایت در تلگرام هم یک کانال دارد به آدرس : telegram.me/rpsiranin
با تشکر
"صدف "
مدیر انجمن
با سلام خدمت دوستان
من مهناز هستم بست و پنج سالمه آرپی دارم خیلی مشکلات دارم درس بیکار یم جالب اینجاست جدیدا همش چشام جرقه میزنه کلافه م کرده، دوستان شما چطور باهش کنار میاید از سایت خوبتون هم تشکر میکنم .
سلام من دختر 28ساله هستم پدر ندارم مادرم مریض و خودم هم بیماری ارپی دارم ما خانواده ی پایینی هستیم من بعد از چند سال با بدبختیهای زیاد شروع به درس خواندن کردم به امید اینکه بتوانم به ارزهایم برسم اما الان به این نتیجه رسیدم که هیچ جایی برای من وامثال من در دنیا نیس من سعی کردم زندگی کنم اما نمیشه رسیدم به ته دنیا فقط به زور نفس میکشم افسردگی شدید دارم هفته ها شده فقط یه گوشه میشینم و دوست دارم ازدواج کنم اما خواستگاری ندارم دیگه از نگاهای سنگین فامیل از حرفاشون خسته شدم این قدر به درگاه خدا التماس وزاری کردم اما نمی دونم چرا جوابمو نمی ده اگه می تونید کمکم کنید وبرا م دعا کنید که خدا چشام رو خوب کنه دیگه نمیتونم تحمل کنم
خدایا
زندگیم
تشنه نگاه مهربان توست.
مرا لحظه ای به حال خود وا مگذار.
پروردگارا
آرامش فائق آمدن
در میان گرداب مشکلات را
به من عطا نما.
یا رب العالمین
سلام
خسته نباشید
من علی هستم ۲۶ سالمه من بیماریم شبکوریه شبا خیلی عذاب می کشم روزها هم نور خیلی اذیتم می کنه دیگه نمی دونم باید چکار کنم هر چقدر دعا می کنم خدا دعامو مستجاب نمی کنه لطفا شما واسم دعا کنید که زود تر چشام خوب بشن
سلام دوستان عزیزم سولمازم برام دعا کنید بتونم با جداییم کنار بیام هیچوقت فکر نمیکردم اینچنین زندگی کوتاه داشته باشم ،حتی یک درصد هم فکرنمیکردم آخه هیچکس فکر نمیکنه سریه سال زندگیش نابود بشه یعنی ازدواجش یه ؟؟؟ طول بکشه ،سریه هفته بهم گفت نمیخوامت چون اصلا شبیه هم نیستیم خیلی خواستم بهش بفهمونم درست میشه تفاوتها حل میشه ولی انگار اصلا دلش پایبند زندگی نبود میگه من دلم زن بی حجاب میخواد من مانتوییم ولی حجاب دارم اما اون میگه بی حجابی و زندگی حالا چیکارکنم با آبروی از دست رفتم سر یه هفته حالا بادل شکستم چه کنم حالا با حال پدر و مادرم چه کنم که داغون شدن ،چرا الان هرچی سنگین تر باشی کمتر کسی میخوادت ،چرا همه میگن دنبال دخترای باحیان ولی الکی میگن اصلا دنبال سنگینی و نجابت نیستن البته نه همه ،ولی جامعه ما انگار همه چیزش برعکس شده ترخدا یه چیزی بگید آروم شم البته من توکلم به خدای بزرگمه که حتما یه حکمتی داشته که اینطور شده
سلام دوستانی که مثل خودم آرپی دارین.
من از کودکی که مدرسه می رفتم فهمیدم با بقیه فرق دارم و مثل اونا نمی تونم زندگی کنم. مثلا وقتی بهم دست می دادن چون ما دید تونلی داریم سوتی می دادم و اونا هم مسخره می کردن و می گفتن اوسکوله. وقتی بزرگ شدم رفتم دانشگاه و لیسانس گرفتم اونم با زحمت زیاد. الان هم گذاشتمش در کوزه آبشو بخورم.
الان 27 سالمه و بی کار و بی عارم. هیچ کی به امثال ما کار نمیده.
به مرز افسردگی و خودکشی رسیدم ولی الان به این نتیجه رسیدم باید صبر کنم خدا در قرآن می فرماید: والله مع الصابرین
کاش همه مردم دنیا آرپی داشتن اونوقت هیچ کس شبا بیرون نمی رفت , ماشینی وجود نداشت , دزدی وجود نداشت و دنیا گلستان می شد
نمیشه با مردم سالم تو یه دنیا زندگی کرد اونا ما رو درک نمی کنن
در فقر خــــــــــــــــــیــــــــــــلی شدید به سر می برم ولی تحمل می کنم یا ان شاء الله فرجی بشه
سلام دوستان، یه دختر ۲۳ ساله ام تازه دانشگاهم تموم شده، ۳ سال بود دیوانه وار یکی از هم کلاسیهامو میخواستم و میخوام البته بیماری شماهارو داره واینم بگم اونم دوسم داشت اولا دیوونه ام بود، دوری زیاد از هم کشیدیم،ـ ماهی یا ۳ ماهی ۱ بار همدیگه میدیدیم اما با این وجود خیلی همدیگه میخواستیم، تا زد و این دوری فشار همه طرفه به عشقم، تک پسر هست و خانوادش خیلی هواشو دارن که بهترین فرد و میخوان براش منم تعریف از خودم نباشه تو یه خانواده کاملا فرهنگی بزرگ شدم و خوشگل هم هستم و فوق العاده مهربون، همه سختیا بهش فشار آورد و چند مدت پیش گفت کم آوردم هیچی تو زندگیمون جلو نرفته، سال به سال باید عاشق تر میشدم اما نشد ، اهل خیانت نیست بهم اما یه دفعه ای سرد شد، تمام تمرکزش گذاشته برای درس و کارش، شوک بدی بهم وارد شده، انگار دنیا رو سرم خراب شده، یه نفر گفت براش دعا کردن، یعنی راسته؟ بخدا بسکه چهله زیارت عاشورا، سوره یس، سوره حشر گرفتم و گریه کردم هیچی از من باقی نمونده ،نمیدونم چیکار کنم ،تو رو قرآن برام دعا کنید، هر خواستگاری میاد برام اصلا ندیده جوابشون میکنم، چون غیر از عشق اولم هیشکی رو نمیتونم حتی فکر بهش کنم ,تو رو خدا قسم برای زندگیم دعا کنید
سلام علیکم
علیرضا هستم ۲۶ سالمه منم واسه شما دعا میکنم تا هرچه زودتر به هم برسیین از شماهم میخام که حتما برام دعا کنین چون منم RP دارم و هرروز زندگیم برام پر از عذابه دیگه نمی دونم باید چطوریبا این بیماری زندگی کنم تورو بخدا برام دعا کنید