1394 / 7 / 9، 10:07 عصر
پیازچه، سیر، پیاز و تره همه در یک خانواده هستند که نهتنها همگی بو و طعم تندوتیزی دارند، بلکه خواص درمانیشان هم زیاد است.
به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " پیازچه از دسته خوراکیهایی است که کالری کم اما مواد مغذی زیادی دارند. یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده، یک کالری، صفر گرم چربی، صفر گرم پروتئین و صفر گرم کربوهیدرات دارد ولی ۳ درصد از ویتامین آ و سی مورد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند.ساسا تحقیقات زیادی روی ارتباط گیاهان این دسته با جلوگیری از سرطان بهخصوص سرطانهای شکم و روده بزرگ انجامشده و در این زمینه کارساز هستند. تحقیقی که در «Journal of the National Cancer» منتشرشده نیز نشان میدهد، شرکتکنندگانی که بیشترین میزان مصرف خوراکیهایی مثل پیازچه، سیر و پیاز را داشتند، کمتر از بقیه در معرض خطر سرطان پروستات بودند.
بالا بردن کیفیت خواب، قدرت یادگیری و حافظه و احتمالاً مبارزه با افسردگی نیز از ویژگیهای این گیاه است.نتایج مطالعات نشان می دهند مصرف روزانه پیازچه هوش و ذهن سالمندان را نیز تقویت می کند و فراموشی و آلزایمر را در آن ها به تاخیر می اندازد.