![]() |
جوک های خنده دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: بخش عمومی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=21) +--- انجمن: لطیفه و سرگرمی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=24) +--- موضوع: جوک های خنده دار (/showthread.php?tid=1164) |
جوک های خنده دار - فاطمه - 1393 / 3 / 3 ![]() ![]() میگه:هیچی میزاریم رو ماشین حیف نون فکرمیکنه جریمه هستش بعد پرداخت میکنن ![]() ![]() ![]() ![]() بانک لطیفه - امیرعلی - 1393 / 3 / 4 حیف نون میوفته دنبالِ دختره، میگه: ماشین و خونه دارم پول دارم! یهو دختره برمیگرده، حیف نون میبینه خیلی زشته، میگه ولی شآنس گندت همه رو فروختم...(تشویق) ![]() ![]() ![]() ![]() [برش] مطالب طنز و خنده دار - امیرعلی - 1393 / 3 / 5 یارو سر نماز گریه می کرده غضنفر با بغض بغلش میکنه و میگه راس بگو واسه خدا اتفاقی افتاده?(تشویق) آشپزیه قبیله آدمخوار میره پیش رییس قبیله میگه قربان یه مردکچل گرفتیم کبابش کنیم یاآب پز؟...رییس میگه تاس کبابش کنید ![]() حیف نون به غضنفر میگه : بیا پنیر و انگور بخوریم .غضنفر میگه : من اسهال دارم .حیف نون میگه : ای بابا ، اونو بعد میخوریم ![]() ![]() ![]() به یارو میگن چرا دور دهانت مگس جمع میشه؟...میگه : آخه لهجه ام شیرینه!!! ![]() پسره تو خواستگاری از یه دختره می پرسه اسم شما چیه؟ دختره می گه اسم من توی تمام باغچه ها هست. پسره می گه: آهان فهمیدم ، اسمتون شلنگه ![]() یارو میره تو خیابون می بینه نوشته: سیو همان سیب است...میگه: دروغ میگن نامردا ! خودم خوردم صابون بود!!! ![]() یارو میره مغازه میگه: آقا یه بیسکویت خوب بدین. بقاله میگه: ساقه طلایی خوبه؟ یارو میگه نه. میگه: ویفر خوبه؟ میگه نه . میگه گرجی خوبه؟ میگه نه. میگه: مادر خوبه؟ یارو میگه: قربان شما، دست بوسن! ![]() بچه به باباش میگه چطور هواپیمای به این بزرگی رو میدزدند؟ باباش میگه میزارن بره بالا وقتی کوچیک شد می دزدنش. به یارو میگن : نظرت راجع به روزنامه ها چیه؟ میگه جام جم خشکه - رسالت تیزه - همشهری نرمه - کیهان عالیه . . . با بقیه هنوزشیشه پاک نکردم. اولی : رفیقت کو؟ دومی : مرد! اولی : چطوری ، اون که تا دیروز سالم بود؟ دومی : تریلی رفت رو انگشتش مرد. اولی : مگه میشه؟...دومی : آخه وقتی تریلی رفت رو انگشتش ، انگشتش تو دماغش بود. پاسخ: بانک لطیفه - امیرعلی - 1393 / 3 / 6 به لقمان گفتند با چی میای اینترنت ؟ گفت : با بی ادبان ! (نیش) غضنفر ازژاپن برمیگرده.بهش میگن اونجامشکل زبان نداشتی؟میگه:من نه ولی ژاپنی هاچرا !(نیش) می دونی آماره ازدواج در چه حیوونی بیشتر است ؟ .........تو حلزون چون هم خونه داره هم ماشین(نیش) می دونی اگه پرشیا با ۲۰۶ ازدواج کنه بچشون چی میشه ؟ میشه فولکس آخه ازدواج فامیلی بوده بچه عقب مونده شده(نیش) غضنفر صبح یه لیوان خاکشیر میخوره، تا شب پشتک میزنه که تهنشین نشه! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [برش] بانک لطیفه - امیرعلی - 1393 / 3 / 7 یه روز سه تا بنده خدا نشسته بودن جایی، یکیشون یه عدد میگفت بعد همه شون هرهر میخندیدن و ریسه می رفتن. یه نفر می رسه میگه آقا قضیه ی این عددا چیه؟ میگن ما حال نداریم جوکها رو کامل تعریف کنیم واسه ی هر جوک یه عدد گذاشتیم. وقتی یکیمون اون عدد رو میگه ما یاد اون شماره جوک میفتیم و میخندیم بهش میگن حالا تو یه عدد بگو. یارو میگه 37 یهو هرسه تا میزنن زیر خنده از شدت خنده اشکشون در میادل دمت گرم این یکیو تاحالا نشنیده بوم ![]() تو یه آزمون استخدام واسه سازمان سیا سه نفر به مرحله پایانی رسیدن!!!! یه ایتالیائی- یه ژاپنی و یه ایرانی !!! آخرین امتحان این بود که به هر کدوم یه تفنگ دادن و گفتن : باید این اسلحه رو بردارید و برین تو این اتاق و همسرتون رو بکشید!!! مرد ایتالیائی به گریه افتاد و گفت من اینکارو نمیتونم بکنم !!! مرد ژاپنی رفت تو اتاق و با گریه برگشت و گفت من نمیتونم اینکارو بکنم!!! مرد ایرانی رفت تو اتاق بعد از چند دقیقه سر صدا و جیغ و داد از اتاق اومد بیرون !!!گفتن چیکار کردی ؟؟؟ گفت تو اسلحه گلوله قلابی گذاشته بودن با صندلی کشتمش. ![]() یارو خواسته با تیغ خودکشی کنه ؛ اول ضد عفونیش کرده. ![]() زنه یه سیم کارت میخره میخواسته شوهرشو سوپرایز کنه از تآشپز خونه به شوهرش SMS میده : سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟؟ شوهرش جواب میده : سلام گلم خودم بهت زنگ میزنم الان عنتر خانم تو آشپزخونه ست..... ![]() امــــــتیاز یــادتــون نـــرود...امیرعلی [برش] مطالب طنز و خنده دار - فاطمه - 1393 / 3 / 7 غضنفر نذر می کنه اگه دانشگاه قبول بشه مادرشو پیاده بفرسته کربلا ![]() ![]() بچه ها توي کلاس داشتند سر و صدا مي کردند که ناظم مياد تو با عصبانيت مي گه : اينجا طويله است؟ يکي از بچه ها مي گه : نه آقا اشتباهي اومديد! ![]() ![]() زنه سکته ناقص میزنه، شوهرش میگه: تو چرا هیچ کاری رو درست انجام نمیدی؟ ![]() يارو روبردن دادگاه قاضي بهش گفت خاك توسرت اين چهارمين بارته كه ميارنت اينجا يارو ميگه خاك توسرخودت كه هميشه اينجايي !!! ![]() پاسخ: بانک لطیفه - وحـید - 1393 / 3 / 9 معلم از مهری کوچولو پرسید: مهری جون بگو ببینم اسم پدرت چیه ؟ مهری کوچولو جواب داد: راستش بابای من خیلی اسم داره،من بهش می گم باباجون ، مامانم میگه عزیزم ،مادرم بزرگم میگه کاظم، نو کرمون میگه آقا و همسایه هامون هم میگه خرس گنده !!(لبخند) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (علی 9 ساله) با اجازه همگی این جوکارو پسر بازگوشم میزاره RE: بانک لطیفه - وحـید - 1393 / 3 / 12 یه روز دو تا گوجه قرمز با هم دعوا میکنند یه گوجه سبز میاد وسط سواشون کنه گوجه های قزمز میگن سید تو دخالت نکن...!!! RE: بانک لطیفه - وحـید - 1393 / 3 / 13 ﮊﺍﭘﻦ ﻳﮏ ﺩﺳﺗﮕﺎﻩ ﺧﻴﻠﻲ ﭘﻴﺸﺮﻓﺘﻪ دزد یاب ﻣﻴﺴﺎﺯﻩ ﮐﻪ ﺩﺯﺩﻫﺎ ﺭﻭ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ، ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ دستگاهو به چند کشور میبرن واسه تست! . . . . . . .. . . در ﺁﻣﺮﻳﮑﺎ! ظرف ﻣﺪﺕ ﻳﮏ ﺳﺎﻋﺖ حدود ﻫﻔﺖ ﺩﺯﺩ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ . ﻣﻴﺒﺮﻧﺶ ﺍیتالیا ﻣﺪﺕ یه ﺳﺎﻋﺖ ﺩﻩ ﺗﺎ ﺩﺯﺩ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ . ﻣﻴﺒﺮﻧﺶ آلمان ﻣﺪﺕ یه روز ﻫﺸﺖ ﺗﺎ ﺩﺯﺩ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ ! ﻣﻴﺒﺮﻧﺶ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺗﻮ ﻣﺪﺕ ﺩﻩ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺧﻮﺩ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺭﻭ ﻣﻴﺪﺯﺩﻥ ایییییییییییییییییییییران خاک دلیران ایران مظهر نیکان ایران همیشه جاوییییدان سه تا دزد ميرن دزدي ، صابخونه بيدار ميشه و هر کدوم ميرن تو يه گوني قايم ميشن! صابخونه مياد و به گوني اول لگد ميزنه..صداي نون خشک در مياره! به دومي لگد ميزنه .. صداي گردو در مياره! به گوني سوم لگد ميزنه … هيچ صدايي در نمياد.. دوياره محکمتر لگد ميزنه … باز صدا نميده ! دفعه سوم که لگد ميزنه ، لُره با عصبانيت مياد بيرون ميگه بابا … آرده ، آرد !… آرد صدا نداره ! نفهم ! پاسخ: بانک لطیفه - امیرعلی - 1393 / 3 / 16 دو تا دانمارکی با هم همسایه بودن ... هر سی ثانیه برق یکیشون می رفت ... تحقیق می کنن می بینن از چراغ راهنمایی برق ميدزدیدن ![]() به عضنفر میگن از قفل فرمونت راضی هستی میگه آره فقط سر پیچ اذیت می کنه! ![]() غضنفر ميره تو صف نونوايي، شاطر نونوائی ميگه: نون تا اينجا بيشتر نميرسه، بقيه برن. غضنفر ميگه: ببخشيد اگه ميشه جمعتر وايسين نون به ما هم برسه(نیش)(نیش)(نیش) به غضنفر ميگن سه تا اسم بگو توش الله داشته باشه .. ميگه شکرالله ، حمدلله ، سيندرلاه ![]() پاسخ: بانک لطیفه - فاطمه - 1393 / 3 / 21 ![]() ه دیگ کله پاچه میذارن جلوی حیف نون و میگن : اگه گفتی چه جوری میشه فهمید کدوم پاچه مال کدوم کله هست !؟ حیف نون میگه : معلومه دیگه ! کف یه پاچه رو قلقلک میدیم ببینیم کدوم کله داره میخنده ! ![]() التماس حیف نون به عابربانک: غلط کردم، پول نمیخوام… فقط کارت ملی مو پس بده! ![]() حیف نون تو جبهه بوده از هر طرف خمپاره میومده یكی داد میزنه سنگر بگیرید غضنفر از اون ور میگه واسه من بربری بگیرید ![]() حیف نون پاش خواب میره پتو می کشه روش! ![]() از غضنفر میپرسن: میگذاری پسرت بره دانشگاه؟ غضنفر میگه: آره، به شرطی که به درسش لطمه نزنه!!! ![]() ![]() حیف نون با پژو 206 میره مسافر کشی 4 نفر رو سوار می کنه بعدش و تو مسیر هم خیلی تند میره اولی می گه : آقا خیلی داری تند می ری حیف نون می گه : تا حالا 206 داشتی ؟ طرف می گه : نه حیف نون می گه : پس خفه شو همین طور سرعت رو میبره بالا و تا نفر سوم همین جواب رو می ده چهارمین نفر می گه آقا خیلی تند می ری حیف نون دوباره می گه : تا حالا 206 داشتی مسافره می گه : آره حیف نون می گه : پس تورو خدا بگو ترمزش کدومه ؟ ![]() ![]() ![]() پاسخ: بانک لطیفه - امیرعلی - 1393 / 4 / 15 رئيس: خجالت نميكشي تو اداره داري جدول حل ميكني؟ كارمند: چكار كنيم قربان، اين سروصداي ماشينها كه نميذاره آدم بخوابه!(نیش) غضنفر ميميره ميره اون دنيا، ازش ميپرسن چي شد مُردي؟ ميگه داشتم شير ميخوردم ! ميگن: شيرش فاسد بود؟ ميگه نه بابا، گاوه يهو نشست(متعجب)(نیش) عروس ميره گل بچينه ، شهرداری ميگیرتش ![]() ![]() يه بنده خدا پتروس فداكار رو با دهقان فداكار قاطي ميكنه، ميره انگشت ميكنه تو حلق راننده قطار ![]() یه دفعه دو تا هزار پا همدیگر رو بغل میکنن میشن زیپ(نیش) Re: جوک های خنده دار - فرید - 1393 / 6 / 4 صبح تو کافی نت بودم حیف نون مموری آورده میگه لطفا برام آهنگ پیشواز بریزید!!!!! . . . . . . . . . . . . . هیچی دیگه ! کافی نتیه با سر رفت تو مانیتور الانم توی کماست ایرانسل هم اعلام کرد بخاطر این فاجعه عظیم انسانی ، شبکه رو قطع میکنه!!! پاسخ: جوک های خنده دار - امیرعلی - 1393 / 6 / 6 شوتيه عينكش را دور دستش می چرخونه بعد میزنه چشمش، سرش گیج میره میخوره زمین هوا ميره ، نمیدونی تا کجا ميره من این عینک رو نداشتم مشقامو.....(تشویق)(تشویق)(تشویق)(تشویق)(نیش)(نیش) ![]() RE: جوک های خنده دار - رهگذردنیا - 1393 / 6 / 6 جملات یه سوسک هنگام کشته شدن توسط یه مرد: بکش ...... منو بکش .... می دونم حسودیت میشه از اینکه زنت از من می ترسه اما از تو نمی ترسه! |