انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
: کاهش احتمال ابتلاء به سرطان معده با مصرف سیب زمینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.)
+-- انجمن: سلامت چشم (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=9)
+--- انجمن: تغذیه و طب سنتی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: : کاهش احتمال ابتلاء به سرطان معده با مصرف سیب زمینی (/showthread.php?tid=4383)



: کاهش احتمال ابتلاء به سرطان معده با مصرف سیب زمینی - صدف - 1394 / 9 / 16

یافته های تازه نشان می دهند، مصرف سیب زمینی و کلم خطر بروز سرطان معده را کاهش می دهند. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران "، دانشمندان اعلام کردند، خطر ابتلاء به سرطان معده در افرادی که سبزیجات سفید رنگ - پیاز، سیب زمینی، کلم و گل کلم - را در رژیم غذایی شان گنجانده اند سه برابر کمتر از اشخاصی است که چنین نمی کنند.
محققان پس از بررسی 76 مطالعه درباره رژیم غذایی و ابتلاء به سرطان معده بر روی بیش از شش میلیون فرد بیمار و 33 هزار شخصی که جان داده اند دریافتند، مصرف روزانه 100 گرم میوه، 50 گرم مرکبات و دو عدد سیب زمینی، پیاز، کلم و ... خطر ابتلا به سرطان  معده را دست کم تا 12 درصد کاهش می دهد.پروفسور رز رابسون، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه بریستول و سرپرست این مطالعه گفت:" یافته های ما نشان می دهند، مصرف مکرر میوه و سبزیجات در کشورهای توسعه یافته عامل کاهش آمار ابتلا به سرطان است. "او با اشاره به این که مصرف نمک و نوشیدن الکل خطر ابتلا به این سرطان را افزایش می دهند، افزود:" مصرف سیب زمینی، پیاز، کلم، گل کلم و مرکبات که سرشار از ویتامین ث هستند خطر ابتلا به سرطان معده را به شدت کم می کنند. "
سرطان معده به طور میانگین روزانه جان 13 شهروند بریتانیا را می گیرد.