انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 07:38 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › سلامت چشم › تغذیه و طب سنتی v
« قبلی 1 2 3 4 5 6 ... 15 بعدی »

: کاهش احتمال ابتلاء به سرطان معده با مصرف سیب زمینی

حالت‌های نمایش موضوع
: کاهش احتمال ابتلاء به سرطان معده با مصرف سیب زمینی
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1394 / 9 / 16، 03:44 عصر
یافته های تازه نشان می دهند، مصرف سیب زمینی و کلم خطر بروز سرطان معده را کاهش می دهند. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران "، دانشمندان اعلام کردند، خطر ابتلاء به سرطان معده در افرادی که سبزیجات سفید رنگ - پیاز، سیب زمینی، کلم و گل کلم - را در رژیم غذایی شان گنجانده اند سه برابر کمتر از اشخاصی است که چنین نمی کنند.
محققان پس از بررسی 76 مطالعه درباره رژیم غذایی و ابتلاء به سرطان معده بر روی بیش از شش میلیون فرد بیمار و 33 هزار شخصی که جان داده اند دریافتند، مصرف روزانه 100 گرم میوه، 50 گرم مرکبات و دو عدد سیب زمینی، پیاز، کلم و ... خطر ابتلا به سرطان  معده را دست کم تا 12 درصد کاهش می دهد.پروفسور رز رابسون، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه بریستول و سرپرست این مطالعه گفت:" یافته های ما نشان می دهند، مصرف مکرر میوه و سبزیجات در کشورهای توسعه یافته عامل کاهش آمار ابتلا به سرطان است. "او با اشاره به این که مصرف نمک و نوشیدن الکل خطر ابتلا به این سرطان را افزایش می دهند، افزود:" مصرف سیب زمینی، پیاز، کلم، گل کلم و مرکبات که سرشار از ویتامین ث هستند خطر ابتلا به سرطان معده را به شدت کم می کنند. "
سرطان معده به طور میانگین روزانه جان 13 شهروند بریتانیا را می گیرد.
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ

« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی