انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 05:49 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › سلامت چشم › تغذیه و طب سنتی v
« قبلی 1 ... 11 12 13 14 15

مزايا و معايب گوشت اردک

حالت‌های نمایش موضوع
مزايا و معايب گوشت اردک
سعیده آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,135
تشکر اهداء کرده: 941
تشکر دریافتی: 2,394 بار در 520 پست
موضوع‌ها: 992
تاریخ عضویت: 1393 / 2 / 22
اعتبار: 17
#1
1393 / 3 / 15، 04:24 عصر
در طب سنتي، اعتقاد بر اين است که گوشت اردک،‌ گرم‌ترين گوشت بين گوشت طيور اهلي است. ارزش تغذيه‌اي آن بالاست. به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگارت در ایران" به نقل از سلامت نیوز، گوشت اردک بسيار ديرهضم است و خاصيت نفاخي دارد. بال اردک براي افراد لاغر خاصيت چاق‌کنندگي دارد. مصرف اين نوع گوشت، تقويت کليه‌ها و افزايش قواي جنسي را به دنبال دارد. اگر سيستم گوارشي بدن‌ قدرت هضم بالا و خوبي داشته باشد، ‌اين گوشت جزو بهترين‌ها براي تقويت قواي جنسي است. جگر، بال و بازوهاي اردک، خون?ساز هستند و باعث کاهش تنگي‌نفس و تپش‌قلب مي‌شود. خوردن پيه اردک براي تقويت کليه‌ها،‌ درمان سرفه، خشکي سينه،‌ سوزش معده و خشونت صدا بسيار مفيد است. مصرف تخم‌ اين پرنده هم براي رفع لاغري و تنگي سينه يا براي افرادي که به هر دليلي دچار خونريزي هستند، توصيه مي‌شود. بد نيست که تخم اردک را با پيه خود آن سرخ و مصرف کنيد چون فايده بيشتري خواهد داشت.
سرکه،‌ زنجبيل، سکنجبين، کرفس،‌ گشنيز،‌ دارچين و آويشن جزو مصلح‌هاي گوشت اردک محسوب مي‌شوند. پر کردن شکم اردک با ادويه‌ها و سبزي‌هايي که نام برديم و پختن آن با روغن زيتون، بسيار خوب است و عوارض ناشي از مصرف آن را به حداقل ممکن مي‌رساند. گوشت اردک بايد قبل از خوردن کامل پخته شود. براي رفع بوي زهم اردک هم بايد گوشت اردک را 3 بار با آب جوشاند و آب آن را دور ريخت و سپس پياز، سبزي و ادويه‌هاي مختلف را به آن اضافه کرد.
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
2 کاربر به خاطر ارسال این پست از سعیده تشکر کرده‌اند:
محمد حسین, افشین
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی