قابل توجه مهمانان بازدید کننده:
با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید.
شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید.
««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»»
ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM
با سلام
جناب آقای محمد رضا باید بدانید که بیماری آرپی به علت نقص و عدم کارکرد صحیح تعدادی از ژنها رخ می دهد. توجه کنید افرادی که آرپی تشخیص داده می شوند ممکن است نقایص ژنی متفاوتی داشته باشند. به طور ساده تر مثلا یک بیمار آرپی، در یک ژن نقص دارد در حالیکه دیگری مثلا در سه تا ژن. جالب تر اینکه ممکن است دو بیمار آرپی هر دو در یک ژن نقص داشته باشند اما نوع نقص با هم فرق کند. همه ی این عوامل باعث شده که بیماری آرپی یکی از بیماریهای پیچیده ژنتیکی به شمار بیاید، بهتر است بدانید که تا کنون بیش از 110 ژن در این بیماری شناخته شده است.
حالا در مورد شما، من اگر بپرسم نقص ژنتیکی شما کدام است آیا می دانید؟ به احتمال زیاد شما می گویید نه، حالا خودتان قضاوت کنید چطور می توان وراثت را پیش بینی کرد. پس بنابراین برای جواب دقیق به سوال شما من یا بهتر بگویم متخصص ژنتیک باید در مورد ژنهای والدین اطلاعات دقیق داشته باشد، تعیین ژنتیک کار پر هزینه ای است و تا آنجا که من می دانم در ایران انجام نمی شود.
من با یک متخصص ژنتیک صحبت کردم و راه حل دیگری را به شما پیشنهاد می کنیم و آن اینکه شما می بایست اطلاعات دقیق از سه نسل گذشته خود را در مورد آرپی به ما بدهید . اطلاعات شامل سن وقوع بیماری، سن در زمان فوت، اسم و یا نشانه بیماری و نسبت دقیق شخص با شما، جنسیت یادتان نرود.
با سلام و سپاس خدمت عزیزان . من زیاد درباره مشکل همزمان ارپی و شب کوری اطلاعی ندارم میخواستم بدونم ایا روش درمان با سلولهای بنیادی برای این مشکل که ارپی با شب کوری هست هم جواب خواهد داد ؟؟؟ به امید درمان همه بیماریها مخصوصا مشکلات چشمی ... با تشکر مجدد موفق باشید