1394 / 5 / 31، 03:39 عصر
یک متخصص طب سنتی نکاتی درباره مصرف ماهی از منظر طب سنتی را تشریح کرد. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از خبرنگار سلامت طب سنتی، طبی مزاجی است یعنی به افراد کمک میکند که مزاجشان را بشناسند و با توجه به مزاجشان غذا مصرف کنند، چرا که دانستن مزاج خود موجب میشود که افراد از مصرف غذاهایی که به آنها آسیب میرساند پرهیز کنند و غذاهایی را که به بدنشان سود میرساند بیشتر مصرف کنند، البته تعادل در هر حالتی باید حفظ شود.
گوشت ماهی
-طبیعت ماهی سرد و تر است و ماهی نمک سود شده کهنه دارای طبیعت گرم و خشک است.
علی اصل متخصص طب سنتی عنوان کرد: حرکت زیاد و فلس بسیار از نشانههای ماهی خوب است.
-بهتر است ماهیهایی در اندازه متوسط مصرف شود که نه خیلی بزرگ باشند و نه خیلی کوچک.
به گفته وی گوشت ماهی بسیار لطیف و نازک است و زود فاسد میشود.
-کباب گوشت ماهی تازه بهتر از بریان شده آن در روغن است، چرا که بریان شده ماهی در روغن باعث تشنگی زیاد و هضم کُند آن میشود.
-گوشت ماهی سریع هضم میشود، رطوبتزا و چاقکننده بدن بوده، تولید منی و شیر را زیاد میکند.
-مصرف ماهی در گرم مزاجان باعث تقویت نیروی جنسی میشود.
این متخصص طب سنتی افزود: آشامیدن آب بسیار بعد از ماهی بسیار مضر است.
-اگر ماهی با آرد و نان میل شود، دیر هضم است.
-مصلح ماهی در سرد مزاجان زنجبیل، آویشن، عسل، زیره، فلفل،گلپر است و در گرم مزاجان بهتر است بعد از آن سرکه یا سکنجبین میل کنند.