انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 07:40 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › سلامت چشم › تغذیه و طب سنتی v
1 2 3 4 5 ... 15 بعدی »

:مواد غذايي ضد آب مرواريد را بشناسيد

حالت‌های نمایش موضوع
:مواد غذايي ضد آب مرواريد را بشناسيد
محسن سروش آفلاین
ناظر انجمن‌ها
*
ارسال‌ها: 1,584
تشکر اهداء کرده: 427
تشکر دریافتی: 2,288 بار در 265 پست
موضوع‌ها: 574
تاریخ عضویت: 1393 / 2 / 22
اعتبار: 26
#1
1396 / 2 / 19، 10:13 عصر
یک متخصص تغذيه گفت: به کدورت عدسي چشم آب مرواريد گفته مي‌شود. اين عارضه به علت کواگوله شدن يا انعقاد تدريجي فيبرهاي پروتئيني عدسي چشم که در شرايط طبيعي شفاف هستند، ايجاد مي‌شود.به گزارش"انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران"دکتر لادن گياهي گفت: در بيماري آب مرواريد يا کاتاراکت، لايه غير شفافي روي عدسي چشم ايجاد مي‌شود. آب مرواريد عمدتا در سالمندان اتفاق مي‌افتد.
علائم آب مرواريد
آب مرواريد غالبا عارضه‌اي بدون درد است که باعث تاري ديد مي‌گردد و اين وضع بتدريج تشديد مي‌شود.
عدم درمان آب مرواريد مي‌تواند به کوري چشم بينجامد.
-مواد غذايي مفيد براي کاهش خطر آب مرواريد:
  کاروتن و آب مرواريد
کلم و ساير سبزي‌هاي برگي سبز رنگ، هويج، زردآلو و ساير ميوه‌ها و سبزي‌هاي زرد و نارنجي رنگ حاوي کاروتن هستند.
دريافت زياد کاروتن با کاهش خطر ابتلا به آب مرواريد مرتبط است. احتمالا کاروتن با غيرفعال کردن راديکال‌هاي آزاد خطرناک، چشم را در برابر تخريب آنها محافظت مي‌کند.
اسفناج در ميان سبزي‌ها در کاهش خطر ابتلا به آب مرواريد بسيار موثر شناخته شده است.
ويتامين C و آب مرواريد
پرتقال، گريپ فروت، توت‌ها، سبزي‌هاي برگي سبز رنگ و سيب‌زميني تامين‌کننده ويتامين C هستند.
اين ويتامين چشم را در برابر تخريب راديکال‌هاي آزاد محافظت مي‌کند.
مشاهده شده است افرادي که روزانه بيشتر از 4 واحد سبزي و ميوه مصرف مي‌کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به اين عارضه قرار دارند.
مواد غذايي که بايد در آب مرواريد پرهيز شوند
فرآورده‌هاي لبني بايد از رژيم غذايي مبتلايان به عدم تحمل لاکتوز حذف شود.
زيرا تشکيل گالاکتوز، قند شير، باعث بدتر شدن آب مرواريد مي‌گردد.
غذاهاي آماده که دانسيته مواد مغذي در آنها پايين است، بهتر است از رژيم غذايي مبتلايان به آب مرواريد حذف شوند.
ساير اقدامات
مصرف مکمل 350 ميلي گرم ويتامين C باعث بهبود آب مرواريد مي‌گردد.
عصاره قره قاط و مکمل بيوفلاونوئيد براي مبتلايان به آب مرواريد مفيد است.
ترک سيگار، زيرا سيگار باعث کاهش سطح ويتامين C خون و از بين رفتن آنتي اکسيدان‌هاي ضروري بدن مي‌گردد./
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ

« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی