قابل توجه مهمانان بازدید کننده:
با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید.
شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید.
««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»»
ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM
سپاس و ستايش دانشگاه را ، که ترکش موجب بي مدرکي است و به کلاس اندرش مزيد در به دري ، هر ترمي که آغاز مي شود د موجب پرداخت زر است و چون به پايان رسد مايه ضرر ، پس در هر سال دو ترم موجود و بر هر ترمي شهريه اي واجب ..... از جيب و جان که بر آيد ...... کز عهده خرجش به در آيد
الهی!با خاطری خسته،دل به کرم تو بسته،دست از تقلب شسته و در انتظار نمرات نشسته ام،
پاس شوند کریمی،پاس نشوند حکیمی،نیفتم شاکرم،بیفتم صابرم.
الهی!شهریه ها بالاست که میدانی و جیبم خالیست که می بینی.
نه پای گریز از امتحان دارم و نه زبان ستیز با استاد.
الهی!دانشجویی را چه شاید و از او چه باید؟
دستم بگیر یا ارحم الراحمین...
1393 / 11 / 8، 10:33 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393 / 11 / 8، 10:53 صبح، توسط راضیه.)
نفس بادصباآفت جان خواهدشد!
عيدمیآيدواجناس:گران خواهدشد!
همسرت چند ورق:ليست،بتوخواهدداد!
كل اعضای وجودت: نگران خواهدشد!
ميزنی سازمخالف!دوسه روزى، اما:!
عاقبت هرچه كه او گفت،همان خواهدشد!
پول را،باعلف خرس، يكى ميدانند!
فكركرديدكه منطق،سرشان خواهد شد؟!
كل عيدى وحقوقت، به شبى:خواهدرفت!
برسرجيب بغل،فاتحه خوان بايدشد!
شنیدم که دزدی زبل نیمه شب
ربود از طویله خر مش رجب
رجب تا که شصتش خبر دار شد
جهان پیش چشمش شب تار شد
درون طویله دو زانو نشست
زمین و زمان را دم فحش بست
یکی گفت تقصیر از آن توست
که قفل طویله نبستی درست
یکی گفت گیرید معمار را
بنا کرده کوتاه دیوار را
یکی گفت تقصیر از شحنه هاست
که هر روز بر پا چنین صحنه هاست
یکی گفت: نه، بوده تقصیر خر
چرا ؟ چون که می کرد اگر عر و عر
و یا یک کمی جفتک و گرد و خاک
مسلم که آن دزد می زد به چاک
شنیدم که با غیض مشدی رجب
در آن بین می گفت : یاللعجب
که هر کس به نوعی ست در اشتباه
فقط دزد در این میان بی گناه.
وصد البته که این شعر طنز هیچ ربطی به اختلاسها و دزدیهای مملکت ما نداره.
مدیونید اگه فکر کنین داره!!!!
«اِلهی رِضیً بِرِضاکَ مُطیعاً لاِءَمْرِ قَضاکَ لا مَعْبُودَ سِوَاکَ»(دعا)
یه روز تو پیاده رو داشتم می رفتم ، از دور دیدم یک کارت پخش کن خیلی با کلاس ، کارت های رنگی قشنگی دستشه ولی این کارت ها رو به هر کسی نمیده ! به خانم ها که اصلاً نمی داد و تحویلشون نمی گرفت ،
در مورد اقایون هم خیلی گزینشی رفتار می کرد و معلوم بود فقط به کسانی کارت میداد که مشخصات خاصی از نظر خودش داشته باشند ، احساس کردم فکر میکنه هر کسی لیاقت داشتن این تبلیغات تمام رنگی خیلی خوشگل و گرون قیمت رو نداره ، لابد فقط به ادم های با کلاس و شیک پوش و با شخصیت میده ! بدجوری کنجکاو بودم بدونم اون کارت ها چین !! با خودم گفتم یعنی نظر این کارت پخش کن خوش تیپ و با کلاس راجع به من چیه ؟! منو تائید می کنه ؟!
کفش هامو با پشت شلوارم پاک کردم تا مختصر گرد و خاکی که روش نشسته بود پاک بشه و برق بزنه ! شکمو دادم تو و در عین حال سعی کردم خودم رو جوری نشون بدم که انگار واسم مهم نیست ! دل تو دلم نبود ! یعنی به من هم از این کاغذهای خوشگل میده ؟! همین طور که سعی می کردم با بی تفاوتی از کنارش رد بشم با لبخندی بهم نگاه کرد و یک کاغذ رنگی طرفم گرفت و گفت : اقای محترم ! بفرمایید !
قند تو دلم اب شد ! با لبخندی ظاهری و با حالتی که نشون بدم اصلا برام مهم نیست بهش گفتم : می گیرمش ولی الان وقت خوندنش رو ندارم ! چند قدم اونورتر پیچیدم توی قنادی و اون قدر هول بودم که داشتم با سر می رفتم توی کیک ! وایستادم و با ذوق تمام به کاغذ نگاه کردم ، فکر می کنید رو کاغذ چی نوشته بود ؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دیگر نگران طاسی سر خود نباشید ! پیوند مو با جدیدترین متد روز اروپا و امریکا !!
یک زن کلمبیایی ترجیح داد باقی عمرش را با اسم و فامیل دیگری زندگی کند. اسم و فامیلی جدید این زن باعث شهرت جهانی وی شد.
به گزارش مجله مهر خانمی که با نام «لیدیزونگا سایبورگ» شناخته می شد ترجیح داد اسم خود را به حروف الفبای لاتین تغییر دهد تا اولین کسی باشد که در اسم و فامیل خود همه حروف الفبا را دارد. نام این خانم کلمبیایی به ABCDEFGHIJKLMN و نام فامیلش OPQRSTUVWXYZ تبدیل شده است.
با اینکه هنوز معلوم نیست دوستان این خانم قرار است وی را چگونه صدا کنند اما مطمئنا نمی توانند همه حروف اسمش را در صحبت به کار ببرند و شاید وی را با نام «ABC» به اختصار صدا کنند. این خانم که قبلا به اسم «لیدیزونگا سایبورگ» شناخته می شد به نظرش اسم قبلی اش از مد افتاده و قدیمی است! البته این خانم قبلا نیز سابقه عوض کردن اسمش را چندباری داشته اما به نظر میرسد این اسم جدید عجیب ترین آنهاست.
خانم الفبا در مصاحبه ای دلیل این انتخاب را تک بودن این اسم در کلمبیا و حتی جهان میداند و بعید می داند کسی این اسم را داشته باشد و یا بخواهد به این اسم تغییر دهد. همچنین خانم الفبا دوست دارد که همیشه شخصیت اعجاب آوری میان مردم باشد.
این خانم ۳۶ ساله برای ثبت این اسم از سال ۲۰۱۲ تلاش کرد تا اینکه بالاخره توانست کارت شناسایی اش را در سال ۲۰۱۳ بگیرد. حالا باید دید خانم الفبا روزی از این اسم عجیب منصرف خواهد شد و یا اینکه اسم عجیب تری به نظرش خواهد رسید؟
------------ --------- --------- --------- --------- --------- ------
میگن لبخندربطی به مرگ نداره ولی تو بخندتا من براتون بمیرم
تازه فهمیدم که قلب هیچ کس تو دنیا برای من نمی تپد
حتی قلب خودم.
چون اون هم برای شما می تپه
3 مشخصه موبایل ندیده ها:
وقتی موبایلشون زنگ می خوره خنده شون می گیره
وقتی بهشون زنگ می زنن دیر جواب می دن
وقتی اس ام اس سرکاری براشون میاد تا آخر میخونن
به غضنفر میگن مبارک باشه ازدواج کردی. میگه دائمی نیست اعتباری !!
به غضنفر میگن اصول دین رو نام ببر میگه: توحید، نبوت، امامت، ونک، رسالت
توی زندگی انتخاب دو چیز خیلی سخته:
1- همسر
2- هندوانه
چند تا جمله ناب :
۱- مرام فقط مرام گاو چون نگفت من گفت ما
۲- صفا فقط صفای مورچه که هر وقت گریه کرد هیچکس اشکش ندید
۳- رفیق فقط کلاغ نه بخاطر سیاهیش به خاطر یه رنگیش
۴- معرفت فقط معرفت کرم نه به خاطر کرم بودنش به خاطر خاکی بودنش
یه واقعیت:
بوســـه اسم است، چون عمومی است
فعل است، چون هم لازم است هم متعدی
حرف تعجب است، چون اگر ناگهانی باشد طرف مقابل را مات و مهبوت میکند
ضمیر است، چون از قید انسان خارج نیست
حرف ربط است، چون ۲ نفر را به هم متصل میکن !
شادباشید/