1394 / 1 / 7، 12:36 صبح
کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اگرچه بوته خیار گلخانه ای در مقایسه با خیار مزرعه ای پربارتر است، اما حساسیت بیشتری به آفات داشته و تولیدکنندگان از سموم قوی تری برای جلوگیری از آفت زدگی استفاده می کنند.
اکرم پایدار اظهار کرد: این سموم ابتدا وارد شیره و گوشت گیاه شده، با گذشت سه هفته تا یک ماه، اثر سوء مسمومیت زایی آن خنثی شود.
وی ادامه داد: در کشور ما این مدت زمان کمتر مورد توجه بوده و محصول، 10 تا 12 روز پس از سم پاشی به بازار عرضه می شود.
اکرم پایدار اظهار کرد: این سموم ابتدا وارد شیره و گوشت گیاه شده، با گذشت سه هفته تا یک ماه، اثر سوء مسمومیت زایی آن خنثی شود.
وی ادامه داد: در کشور ما این مدت زمان کمتر مورد توجه بوده و محصول، 10 تا 12 روز پس از سم پاشی به بازار عرضه می شود.