قطعه های عاشقانه و اشعار زیبا و عاشقانه
|
1393 / 6 / 15، 03:52 عصر,
|
|||
|
|||
شعر قاسم صرافان برای امام رضا(ع)
چون ماهیان برکهام، بیتاب ماهم یا رضا ! از عاشقانِ «عاشقی با یک نگاهم» یا رضا ! من خوب میدانم بدم اما دوباره آمدم خاکیِ راه مشهدم پس سر به راهم یا رضا ! به به! چه میآید به هم ترکیب ما، آخر بر آن صحن سفید مرمرت، خالی سیاهم یا رضا ! وقت نظر بر گنبد و گلدستههای عرشیت افتاده با عمامهها از سر کلاهم یا رضا ! تو شرط مستی هستی و هستم ز نیشابوریان در صحن جمهوری اگر «مشروطهخواه»م یا رضا ! مشروطه و مشروعه را دادم به دست عاقلان در مجلس مستان تو با پادشاهم یا رضا ! یادم نمیآید یکی از دردهای بی حدم شکر خدا پهلوی تو من روبراهم یا رضا ! از ماه زیباتر تویی، از نوح آقا تر تویی با اینکه بدنامم ولی دادی پناهم یا رضا ! من در بهشتم پس قسم ساقی! به سقاخانهات حتما کشیده دست تو خط بر گناهم یا رضا ! پیش ضریحت پیشتر خیر دو عالم خواستم عمریست من شرمندهی آن اشتباهم یا رضا ! یا ضامن آهو! بگو صیاد آزادم کند تا صحن آزادی شبی باشد پناهم یا رضا ! از آب سقا خانهات یک جرعه نوشیدم ببین «رَستم از این بیت و غزل» من مست مستم یا رضا ! |
|||
8 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: محمد81, محمد حسین, فرید, فاطمه, عاطفه, سوزان, خدیجه, امیرعلی |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان