1393 / 8 / 15، 11:13 صبح
به نظر من تفاهم مهمه و اينكه همه به نوعي مشكلي دارند من به ارپي به عنوان بيمار نگاه نميكنم بيمار شخصيه كه تو مريض خونه بخابه ارپي مثل همه مشكلا فقط يه مشكل هست و همين .فقط يا بايد با مشكل كنار اومد يا دررفع مشكل تلاش كرد همسر بنده دچار همين مشكل يا شايد مشابه اين مشكل هستند من اعتقادم به اين هست كه نكات مثبت زندگي رابايد انسان مورد توجه قرار بده اينكه فردبداخلاق بااينكه جسم سالم داره اماروان مشكل داره فردمعتادهم مشكل داره هركس يه مشكلي داره به نظر من زندگي بافردي كه از هر لحاظ خوبه و فقط مشكل بينايي داره بهتر از زندگي بافردي هست كه بداخلاق يامعتاد يادزد و خداناشناس هست انسان ازدواج ميكنه كه روان خودش ارامش داشته باشه اينكه مردم چي فكر ميكنن و غيره مهم نيس مافقط موظف به كنترل فكر خودمان هستيم عقايد مردم به خودشان ربط دارد من بامحمد ازدواج كردم شكر خدااز هر لحاظ تامين بودم شغل مستقل خانواده ي خوب و تحصيلات خوب و دنبال يكي ميگشتم كه كنارم زندگي كنه نه روبروي من اتفاقامشكل بينايي يه جوريه كه خواه ناخواه مجبوره محمدكنارم باشه و نره يهو شيطنت بكنه وچشم منو دور ببينه درسته به هر حال مشكله اما بخدااينهمه هم ناميدكننده نيس بخدامحمديه اخلاقي داره كه باكل دنياعوض نميكنم نميگم هيچ مشكلي نداريم همه زندگي ها مشكلاتي دارن و ماهم مثل همه من رانندگي ميكنم محمدكنارم ميشينه خب رييس جمهور هم رانندگي نميكنه ومثل اقاميشينه مگه اين مشكله ؟ و خب محمدزن ذليله و خيلي مزيتهاي ديگه دختراديگه چي ميخان ها؟؟؟؟؟؟؟؟