انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 23، 04:30 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › پرسش و پاسخ حقوقی/ دینی/ روانشناسی › مشاوره روانشناسی
ازدواج با فرد سالم

حالت‌های نمایش موضوع
ازدواج با فرد سالم
ناهيد آفلاین
عضو غریبه
*
تشکر اهداء کرده: 14
تشکر دریافتی: 15 بار در 1 پست
موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
1393 / 8 / 15، 11:13 صبح
به نظر من تفاهم مهمه و اينكه همه به نوعي مشكلي دارند من به ارپي به عنوان بيمار نگاه نميكنم بيمار شخصيه كه تو مريض خونه بخابه ارپي مثل همه مشكلا فقط يه مشكل هست و همين .فقط يا بايد با مشكل كنار اومد يا دررفع مشكل تلاش كرد همسر بنده دچار همين مشكل يا شايد مشابه اين مشكل هستند من اعتقادم به اين هست كه نكات مثبت زندگي رابايد انسان مورد توجه قرار بده اينكه فردبداخلاق بااينكه جسم سالم داره اماروان مشكل داره فردمعتادهم مشكل داره هركس يه مشكلي داره به نظر من زندگي بافردي كه از هر لحاظ خوبه و فقط مشكل بينايي داره بهتر از زندگي بافردي هست كه بداخلاق يامعتاد يادزد و خداناشناس هست انسان ازدواج ميكنه كه روان خودش ارامش داشته باشه اينكه مردم چي فكر ميكنن و غيره مهم نيس مافقط موظف به كنترل فكر خودمان هستيم عقايد مردم به خودشان ربط دارد من بامحمد ازدواج كردم شكر خدااز هر لحاظ تامين بودم شغل مستقل خانواده ي خوب و تحصيلات خوب و دنبال يكي ميگشتم كه كنارم زندگي كنه نه روبروي من اتفاقامشكل بينايي يه جوريه كه خواه ناخواه مجبوره محمدكنارم باشه و نره يهو شيطنت بكنه وچشم منو دور ببينه درسته به هر حال مشكله اما بخدااينهمه هم ناميدكننده نيس بخدامحمديه اخلاقي داره كه باكل دنياعوض نميكنم نميگم هيچ مشكلي نداريم همه زندگي ها مشكلاتي دارن و ماهم مثل همه من رانندگي ميكنم محمدكنارم ميشينه خب رييس جمهور هم رانندگي نميكنه ومثل اقاميشينه مگه اين مشكله ؟ و خب محمدزن ذليله و خيلي مزيتهاي ديگه دختراديگه چي ميخان ها؟؟؟؟؟؟؟؟
15 کاربر به خاطر ارسال این پست از ناهيد تشکر کرده‌اند:
ملیحه, مرضیه, محمد81, محمد حسین, لیلا, فاطمه, غلامرضا1, علی کوچولو, سعیده, روحان, خدیجه, بهزاد, افسانه, اراز, ابراهیم
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

پیام‌های داخل این موضوع
ازدواج با فرد سالم - توسط روژین - 1393 / 5 / 22، 10:11 صبح
پاسخ: ازدواج با فرد سالم - توسط ابابصیر - 1393 / 5 / 26، 11:41 عصر
RE: ازدواج با فرد سالم - توسط ناهيد - 1393 / 8 / 15، 11:13 صبح
پاسخ: ازدواج با فرد سالم - توسط ابابصیر - 1393 / 8 / 16، 10:12 عصر
RE: ازدواج با فرد سالم - توسط رامین حاملی - 1393 / 8 / 18، 06:35 عصر
پاسخ: ازدواج با فرد سالم - توسط نازنین - 1393 / 8 / 19، 12:54 صبح
RE: ازدواج با فرد سالم - توسط اراز - 1393 / 10 / 22، 12:48 صبح

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی