قطعه های عاشقانه و اشعار زیبا و عاشقانه
|
1393 / 10 / 10، 11:03 عصر,
|
|||
|
|||
گلمه قارانیق گجه لر طاقتیم بوخدور گجه لر گوزلریم توكسه یاشینی دریادن چوخدور گجه لر طاقتیم یوخدور گجه لر گجه لر اوزون گجه لر سس سیز سحرین عطرین نینیرم سن سیز آغرییر قلبیم گوزلریم خسته اتا بیلمیرم گل منی سس له پنجره نی باغلادیم یوخی گله گوزومه گوردوم یوخودا بختیم آلیب یانان گوزومه اولدوزوم كوسوب گدیب یل كیمین اسیب گدیب آییلدیم بیر وقت گوردوم عمریمی كسیب گدیب گجه لر اوزون گجه لر سس سیز سحرین عطرین نینیرم سن سیز آغرییر قلبیم گوزلریم خسته یاتا بیلمیرم گل منی سس له گلمه قارانیق گجه لر طاقتیم بوخدور گجه لر معني فارسي شعر گجلر اوزون گجلر سن سیز شب ها از فکر تو نمی تونم بخوابماین فکر را نمی تونم از سرم بیرون کنم شب ها از عشق تو نمی تونم بخوابماین عشقو نمی تونم از سرم بیرون کنم چه کار کنم که به تو نمی تونم برسم ؟جدایی جدایی امان از جدایی هر دل از درد می میره وای از جداییشب ها از دوری تو دراز و طولانی است نمی دونم که شب ها به کجا پناه ببرمشبها به درد من زخم زده اند شبها به درد من زخم زده اندجدایی جدایی امان از جدایی هر دل از درد می میره وای از جدایی
آرپی رفتنی است خود را برای جشن درمان آماده کنید.
|
|||
11 کاربر به خاطر ارسال این پست از ماهان تشکر کردهاند: ملیحه, محمد81, محمد حسین, فاطمه, صدف, سوزان, سعیده, راضیه, خدیجه, بهزاد, افسانه |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان