1393 / 11 / 13، 05:41 عصر
سلام آبجی افسانه من بانظرتون مخالفم و میدونم شما اون زندگی رو تجربه نکردید که میگید و نمیتونید بگید بهتر میشد که شایدم بدتر میشد، بنظر من دو فرد ارپی تا میتونن نباید باهم ازدواج کنن چون وضع براشون سختتر میشه و همیشه نیازمند کمک دیگرانند، درسته همو درک میکنن و برای ندیدن همدیگه رو نمیشکنن ولی فقط مگه زندگیشون همون خودشونه؟ زندگی یعنی با اجتماع بودن و خودتو با شرایط وفق دادن. ازدواج یه فرد بیمار با یه فرد سالم بسیار بسیار مزیت داره اما باید فردی رو انتخاب کرد که از اول مشکلتو بدونه و اینجوری قبولت کنه اگه دونست و قبولت کرد مطمئن باش طوری هواتو داره که از کسی که بخواد درکت کنه بیشتر. مزیتاش اینه فقط وابسته کمک اونی جای خانواده ها که همیشه نیستن، میتونید تنهایی برین مسافرت، احتمال بدنیا امدن فرزند سالم بیشتره و خیلی چیزا
زندگی خوب نیاز به دقت خوب. انتخاب خوب و قبول کردن شرایطه
مطمئن باش هرکسی از چیزی ناراحته و این دست خود طرفه و میتونه نباشه
من آرپی دارم استادام میدونستن دوستام میدونستن و همه کککم مبکردن. درسته دلم میخواد سالم باشم ولی دیگه قسمتم این بوده و باید مسیری رو انتخاب کنم که با شرایطم موافق باشه و اون موقع توکل بر خدا کنم نه اینکه از روی بی عقلی عمل کنم و بگم توکل بر خدا، مثل این میمونه برم وسط اتوبان وایسم بگم اگه خدا بخواد ماشین نمیزنتم. درسته؟ خدا قدرت تفکر و اختیار داده به انسان تاخودش راهشو انتخاب کنه
انشالله که همسر شما آدم بزرگواریه و زندگیتون خوب شما باید با خوبیتون باعث بشید اون رابطش باهاتون خیلی خوب باشه تا احساس ناراحتی نکنید
انشالله درمان هم هرچه سریعتر میاد
زندگی خوب نیاز به دقت خوب. انتخاب خوب و قبول کردن شرایطه
مطمئن باش هرکسی از چیزی ناراحته و این دست خود طرفه و میتونه نباشه
من آرپی دارم استادام میدونستن دوستام میدونستن و همه کککم مبکردن. درسته دلم میخواد سالم باشم ولی دیگه قسمتم این بوده و باید مسیری رو انتخاب کنم که با شرایطم موافق باشه و اون موقع توکل بر خدا کنم نه اینکه از روی بی عقلی عمل کنم و بگم توکل بر خدا، مثل این میمونه برم وسط اتوبان وایسم بگم اگه خدا بخواد ماشین نمیزنتم. درسته؟ خدا قدرت تفکر و اختیار داده به انسان تاخودش راهشو انتخاب کنه
انشالله که همسر شما آدم بزرگواریه و زندگیتون خوب شما باید با خوبیتون باعث بشید اون رابطش باهاتون خیلی خوب باشه تا احساس ناراحتی نکنید
انشالله درمان هم هرچه سریعتر میاد