انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 23، 06:32 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › پرسش و پاسخ حقوقی/ دینی/ روانشناسی › مشاوره روانشناسی
مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا

حالت‌های نمایش موضوع
مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا
افسانه آفلاین
عضو خودمانی
*
تشکر اهداء کرده: 561
تشکر دریافتی: 108 بار در 11 پست
موضوع‌ها: 1
اعتبار: 5
1393 / 11 / 26، 04:17 عصر
سلام داداش سراج به ایده ی شما احترام میزارم سمیرا جون درست میگن ولی من 20 سال پیش که ازدواج کردیم مشکلم مثل حالا نبود وخیلی راحتر و بهتر زندگی میکردم چون حالا هم با وجود 45 سال سن و بیماری آر پی دکتر تعجب کرد که من تنها و بدون همراه اومدم بیمارستان و گفت و سن شما که 5 دهم دید داری خوبه چشمتون وداری زندگیتو میکنی ولی من بیمار دارم تو سن شما دستشو میگیرن میارن اینجا من موقع ازدواج حتی عینک طبی نداشتم چون مشکلی نداشتم به اون شکل و چون ذهنم این بود که حالا مگر میدونم که تا کی عمر میکنم و کی چششمم دیگه نمی بینه و پیش خودم میگفتم خوب حالا از کجا معلوم که چشمم سالم اگر هم بود تو جوانی بمیرم یا اتفاق دیگه ای واسم بیوفته و من از لحاظ اقتصاد خانواده ی شوهرم قابل قیاص با خانواده ی خودم نبود واونموقع اونه مثلا تو آسمون سیر میکردن و ما رو زمین منهم چون اینو مشکل میدونستم به شوهرم میگفتم من مشکل دارم و اوهم مدام میگفت که من مشکلتو حل میکنم و اول ازدواج فقط ظاهر من هوش آقا رو برده بود و نمی دونست چشمهای من یه روزی دکور میشه و بی کیفیت و باید از دست همین ظاهر حرص بخوره و بعضی وقتها کم بیاره اول ازدواج خوب نمیشه گفت که اخلاقها ثابت می مونه بله بعضی وقتها آدمها جو گیر میشن و به آب و آتیش میزنند وحالا........میشن فرها د و کوه میکنند و طرف هم وقتی واسش کوه میکنند به طبع شیرین نشه یا نباشه حس میکنه و اداشو در میاره خوب من مشکلم اقتصاد خانوادم بود که ساده بودیم و لی کسانی که غرق هستند با گرفتن انگشت کوچیک غریق نجات فقط یه نفس تازه میکنند و دوباره میرن زیر آب وبعد چند سال دید من ضعیف شد وفهمید که مشکل دارم و خوب گاهی ترحم میکرد نا خودآگاه و آزارمیدیدم و گاهی میرفتیم مسافرت و من دوستشو نمیدیدم ومیخوردم بهش که دیگه ناراحت میشد رو غیرتش و میگفت بهشون میگم که تو چشمت مشکل داره بهتره چون میخواست عابروی خودش زیر سوال نره و کاری نداشت که من خجالت میکشم و میشکنم و احساس کمبود وتفاوت با افراد سالم اونجا بهم دست میداد زندگی پیچیده هست داداش سراج من که گفتم اگر عقل حالا رو داشتم با همدرد ازدواج میکردم بهتر بود تا با یه آدم سالم نمیتونمهمه چیز رو تغییر بدم ونظر طرف مقابل رو عوض کنم چون مرور زمان طرف سالم رو خسته کردهو خوب طبیعیه که اون هم آرزو داره که خانمش مثل خانم دوستش وسایرین سالم باشه مثل من که دوست دارم وآرزومه که مریض نباشم وچشمم مثل دیگران سالم بود و خیلی چیزها قلبمو آزار نمیداد داداش سراج اصلا ازدواج نمیکردم بهتر بود تا حتی با همدرد ازدواج میکردم این تجربه ی من هست آبجی سمیرا اولش بگی درست ولی زندگی خیلی پیچیده وریزه کاری داره و قابل پیش بینی نیست گاهی با یک قطره لیوانی لبریز میشود و گاهی میشود گاهی نمیشود که نمیشود گاهی آدم پشیمان میشود در صورتیکه اگر میدونست و قابل پیش بینی بود جلوی اتفاق رو میگرفت بعضی وقتها همه چیز خوب پیش میره ولی یه جایی وقتی زیاد گرم بشه درها باید باز بشه وقتی سرد میشه باید بسته بشه و کمتر کسی تحمل میکنه که با این سرمای اجباری ویا گرما کنار بیاد واسه همیشه پس کم میاره و صداش در میاد
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از افسانه تشکر کرده‌اند:
یاسمن, محمد81, محمد حسین, فاطمه, غلامرضا1, صدف, شکوفه, سایه سایت, راضیه, اراز
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

پیام‌های داخل این موضوع
مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط محسن سروش - 1393 / 2 / 25، 09:28 صبح
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط سماء - 1393 / 3 / 10، 06:48 عصر
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط نیلوفر - 1393 / 6 / 7، 09:35 عصر
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط ملیحه - 1393 / 6 / 8، 01:06 عصر
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط سکینه - 1393 / 8 / 2، 02:29 عصر
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط روحان - 1393 / 8 / 6، 12:26 عصر
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط ابابصیر - 1393 / 8 / 14، 12:29 صبح
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط روزبین - 1393 / 10 / 5، 05:28 عصر
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط افسانه - 1393 / 11 / 13، 01:11 صبح
پاسخ: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط سراج - 1393 / 11 / 13، 05:41 عصر
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط ملیحه - 1393 / 11 / 14، 03:35 عصر
پاسخ: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط سراج - 1393 / 11 / 14، 06:12 عصر
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط ملیحه - 1393 / 11 / 14، 10:38 عصر
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط سمیرا - 1393 / 11 / 25، 11:01 عصر
RE: مشاوره ی خواستگاری و ازدواج افراد کم بینا - توسط افسانه - 1393 / 11 / 26، 04:17 عصر

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی