1394 / 2 / 1، 07:09 عصر
بگوييد كه دوستش داريد. اين جمله بايد اولين چيزي باشد كه كودكتان صبحها، پس از بيدار شدن از خواب، ميشنود و نيز آخرين جملهاي باشد كه پس از شنيدن آن به خواب ميرود. موقع دعوا و مشاجره و هر زماني كه انتظارش را ندارد، بگوييد كه دوستش داريد.
2. بنويسيد كه دوستش داريد. در كيف مدرسهاش، يادداشت كوچك يا كارتپستالي بگذاريد كه بر رويش نوشتهايد: «دوستت دارم.» خوب است يادداشتهايتان را درون كمد لباسها، جعبة اسباببازيها يا زير بالشتش پيدا كند. ابراز عشق و علاقة شما، با اين نوشتهها، به كودكتان نشان ميدهد كه به او فكر ميكنيد، حتي زماني كه نميتوانيد كنار هم باشيد.
3. در آغوشش بگيريد. هيچ مانعي براي در آغوش گرفتن كودكتان وجود ندارد.
4. لمسش كنيد. آرام به پشت او بزنيد، بازوهايتان را دور شانههايش حلقه كنيد، موهايش را بههم بريزيد.
5. در بازياش شريك شويد. توپ بزنيد، براي پرندگان دانه بريزيد، بادبادك هوا كنيد و با او مسابقه دهيد.
6. گوش دهيد، واقعاً گوش دهيد. در حين گوش دادن، جملاتي به زبان بياوريد كه نهايت توجهتان را به صحبتهاي او نشان دهد. جملاتي مانند «نهبابا!»، «واي، چه جالب!»، «من اصلا ً نميدانستم!»، «بيشتر در اين مورد توضيح بده!»
7. بدون به زبان آوردن كلمهاي، با او حرف بزنيد. به تماشاي بازي او در مدرسه يا زمين بازي بنشينيد. لحظههايي كه به شما نگاه ميكند يا نگاهتان با هم تلاقي ميكند، به او لبخند بزنيد. بد نيست از چشمك زدن هم براي ايجاد ارتباط با او استفاده كنيد. علائم خاصي براي رابطهتان تعريف كنيد كه فقط خودتان دو نفر معني آنها را بدانيد.
ý اولين راز پرورش كودكي شاد تمجيد از اوست.
ý عملكرد كودك را نقد كنيد و نه شخصيت او را.
ý افكار مثبت و تأييدكننده را به كودكتان القا كنيد.
ý كودكان كمسن با احساس امنيت شاد ميشوند.
ý به كودكان بياموزيد كه خوشبين باشند.
ý كودكان چاق، در مقايسه با ساير كودكان، افسردهترند.
ý سعي نكنيد كودك خود را از همة ناراحتيها دور نگه داريد
دکتر فرهنگ هلاکویی
2. بنويسيد كه دوستش داريد. در كيف مدرسهاش، يادداشت كوچك يا كارتپستالي بگذاريد كه بر رويش نوشتهايد: «دوستت دارم.» خوب است يادداشتهايتان را درون كمد لباسها، جعبة اسباببازيها يا زير بالشتش پيدا كند. ابراز عشق و علاقة شما، با اين نوشتهها، به كودكتان نشان ميدهد كه به او فكر ميكنيد، حتي زماني كه نميتوانيد كنار هم باشيد.
3. در آغوشش بگيريد. هيچ مانعي براي در آغوش گرفتن كودكتان وجود ندارد.
4. لمسش كنيد. آرام به پشت او بزنيد، بازوهايتان را دور شانههايش حلقه كنيد، موهايش را بههم بريزيد.
5. در بازياش شريك شويد. توپ بزنيد، براي پرندگان دانه بريزيد، بادبادك هوا كنيد و با او مسابقه دهيد.
6. گوش دهيد، واقعاً گوش دهيد. در حين گوش دادن، جملاتي به زبان بياوريد كه نهايت توجهتان را به صحبتهاي او نشان دهد. جملاتي مانند «نهبابا!»، «واي، چه جالب!»، «من اصلا ً نميدانستم!»، «بيشتر در اين مورد توضيح بده!»
7. بدون به زبان آوردن كلمهاي، با او حرف بزنيد. به تماشاي بازي او در مدرسه يا زمين بازي بنشينيد. لحظههايي كه به شما نگاه ميكند يا نگاهتان با هم تلاقي ميكند، به او لبخند بزنيد. بد نيست از چشمك زدن هم براي ايجاد ارتباط با او استفاده كنيد. علائم خاصي براي رابطهتان تعريف كنيد كه فقط خودتان دو نفر معني آنها را بدانيد.
ý اولين راز پرورش كودكي شاد تمجيد از اوست.
ý عملكرد كودك را نقد كنيد و نه شخصيت او را.
ý افكار مثبت و تأييدكننده را به كودكتان القا كنيد.
ý كودكان كمسن با احساس امنيت شاد ميشوند.
ý به كودكان بياموزيد كه خوشبين باشند.
ý كودكان چاق، در مقايسه با ساير كودكان، افسردهترند.
ý سعي نكنيد كودك خود را از همة ناراحتيها دور نگه داريد
دکتر فرهنگ هلاکویی