1394 / 4 / 19، 12:23 صبح
فرهنگ لغت مادر بزرگم :
این آشغالا که میمالی به خودت= لوازم آرایش.
این آشغاله که شب و روز دستته = گوشیم .
این آشغال که همش سرت توشه = لب تاپ.
این آشغالا که میخوری = قره قروت و لواشک و پاستیل
این آشغال دونی = اتاقم.
آشغال = خودم
این آشغالی که دلت پیشش گیره منظورش دوستم...
------------------------------------------------------------------------------------------------
به شاسگوله میگن : تولدت کیه؟
میگه : ۲۲ مهر ،
میگن : چه سالى؟
شاسگوله میزنه زیر خنده و میگه تو دیگه چقد خری ، خوب معلومه دیگه ، هرسال…
---------------------------------------------------------------------------------------------
هر وقت از تنهایی لذت نمی برید ازدواج کنید آن وقت حتما از تنهایی لذت می برین!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
از حیف نون می پرسن خواهرت دختر زائیده یا پسر؟ میگه به من اطلاع ندادن، هنوز نمی دونم دایی شدم یا خاله؟
------------------------------------------------------------------------------------------
به یارو میگن در رو ببند هوای بیرون سرده! میگه: مثلا اگه من در رو ببندم هوای بیرون گرم میشه؟!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
رفتم از عابربانک پول بگیریم میگه : وجه نقد موجود نیست. بعد مینویسه درخواست دیگری دارید؟!... آره 4 تا جوک بگو دلمون باز شه!!هاهاهاها
شادباشید
این آشغالا که میمالی به خودت= لوازم آرایش.
این آشغاله که شب و روز دستته = گوشیم .
این آشغال که همش سرت توشه = لب تاپ.
این آشغالا که میخوری = قره قروت و لواشک و پاستیل
این آشغال دونی = اتاقم.
آشغال = خودم
این آشغالی که دلت پیشش گیره منظورش دوستم...
------------------------------------------------------------------------------------------------
به شاسگوله میگن : تولدت کیه؟
میگه : ۲۲ مهر ،
میگن : چه سالى؟
شاسگوله میزنه زیر خنده و میگه تو دیگه چقد خری ، خوب معلومه دیگه ، هرسال…
---------------------------------------------------------------------------------------------
هر وقت از تنهایی لذت نمی برید ازدواج کنید آن وقت حتما از تنهایی لذت می برین!
از حیف نون می پرسن خواهرت دختر زائیده یا پسر؟ میگه به من اطلاع ندادن، هنوز نمی دونم دایی شدم یا خاله؟
------------------------------------------------------------------------------------------
به یارو میگن در رو ببند هوای بیرون سرده! میگه: مثلا اگه من در رو ببندم هوای بیرون گرم میشه؟!
رفتم از عابربانک پول بگیریم میگه : وجه نقد موجود نیست. بعد مینویسه درخواست دیگری دارید؟!... آره 4 تا جوک بگو دلمون باز شه!!هاهاهاها
شادباشید