مادر ای زیباترین واژه هستی

1394 / 5 / 30، 05:15 عصر,
تقدیم به تمامی مادرها بخصوص مادر خودم (دوووووووووووووووووووست دارم)

شغل تمام وقت مادر بودن يکي از پر در آمد ترين شغل هاست و دستمزد آن  عشق واقعيست .من دعاهاي مادرم را به خاطر مي آورم و آنها هميشه بدرقه ي راه من است و نگهدار من در تمام زندگيم مادرها هر وقت سردشون ميشه .يه پوليور تن بچه شون ميکنن در اعماق قلب مادر هميشه يه جايي واسه بخشش تو هست وقتي که تو يه مادر هستي ..هيچوقت تو افکارت تنها نيستي .واسه اين که يه مادر  دو بار فکر ميکنه .يه بار واسه خودش و بار ديگه هم جاي بچه اش مادر من يه موسيقي ملايم و  بدون انتها از شادي و آسايش و بودن رو در قلب من جاري ميکنه .ممکنه يه وقت هايي شعر اين موسيقي از يادم بره ولي آهنگ اون رو هميشه به ياد خواهم داشت من به مادرم عشق مي ورزم
 قلب همون طوري که يه درخت به آب و آفتاب که باعث رشد و پيشرفت و بالندگي من شده . مادر من يه شعر هست که هيج زماني توانايي نوشتن و توصيف کامل  اون رو ندارم 
بنابر اين   هر چي مينويسم در واقع يه شعره براي مادرم .بزرگ شدن بچه ها هيچ معنايي واسه يه مادر نداره  يه بچه  هميشه واسه مادرش بچه هست.
مادر ميگه:
 بزرگ بشه  مسن بشه  رشد کنه ؟چه فرقي ميکنه واسه من ؟تو قلب من هيچ تفاوتي نداره  بچه واسه مادرش هميشه بچه هست  مادر مث يه بانکي ميمونه که ما همه بدبختي ها و غصه ها و نگراني هامون رو توش سپرده ميزاريم .من تميتونم زحمتهای مادرم رو فراموش کنم  اون مث يه پل  واسه منه  زماني که من بايد از سختي هاي زندگي عبور ميکردم اون محکم پايداري کرد تا من بتونم از اين پل سالم عبور کنم . قلب
عشق مادري با بخشش و ايثار زيادتر ميشه
قلبقلبقلبقلبقلب
قلبقلبقلب
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 4 کاربر به خاطر ارسال این پست از سیاوش تشکر کرده‌اند:
محمد81, شکوفه, خدیجه, افسانه

پیام‌های داخل این موضوع
مادر ای زیباترین واژه هستی - توسط صدف - 1394 / 1 / 20، 07:39 عصر
RE: ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط سیاوش - 1394 / 5 / 30، 04:54 عصر
RE: ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط سیاوش - 1394 / 5 / 30، 05:15 عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS
Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 5.8